هشدارها درباره خطر فروریختن منار جام در ولایت غور افغانستان پس از وقوع سیل هشدار درباره وقوع سیل در ۱۶ ولایت افغانستان سخنگوی وزارت خارجه اقدام تروریستی بامیان را محکوم کرد افغانستان ششمین کشور آسیب‌پذیر جهان در برابر تغییرات اقلیمی سد سلما در هرات پر شد | هشدار درباره وقوع سیل در هرات سیل در ولایت غور افغانستان جان ۵۰ نفر را گرفت + فیلم و عکس غربت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران در حمله افراد مسلح ناشناس ۴ گردشگر خارجی در بامیان کشته شدند هشدار کاظمی قمی به اروپا | تداوم بحران در افغانستان گریبانگیر شما خواهد شد ویدئو | سیل در بغلان افغانستان به روایت تصویر هلال احمر از ارسال اقلام امدادی به مناطق سیل‌زده افغانستان خبرداد آغاز موج جدید بارندگی و احتمال وقوع سیلاب در افغانستان از جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بار تغییرات اقلیمی بر دوش مردم غریب افغانستان هلال‌احمر افغانستان از ایران برای کمک به سیل‌زدگان بغلان درخواست کمک کرد ۵ ناشر افغانستانی در نمایشگاه سی‌وششم کتاب تهران رئیس کل موزه ملی ایران: ما باید میراث افغانستان را به درستی به جهان معرفی کنیم به بهانه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران | با چهار رمان معروف با موضوع افغانستان آشنا شوید احتمال بارندگی شدید در ۲۲ ولایت افغانستان در روز چهارشنبه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) نگاهی به آخرین آمار تلفات در سیل افغانستان (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تاکید کاظمی قمی بر اهمیت گروه تماس منطقه‌ای ثبات افغانستان
سرخط خبرها

محمدکاظم کاظمی: حمیرا نکهت بانوی شعر امروز افغانستان بود

  • کد خبر: ۴۱۷۲۵
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
محمدکاظم کاظمی: حمیرا نکهت بانوی شعر امروز افغانستان بود
حمیرا نکهت دستگیرزاده، شاعر سرشناس افغانستانی در ۶۰سالگی درگذشت. این شاعر که در سال‌های آخر عمرش از بیماری سرطان رنج می‌برد، روز گذشته در کشور هلند از دنیا رفت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیرا نکهت دستگیرزاده متولد سال ۱۳۳۹ در کابل، لیسانس خود را از دانشگاه این شهر و دکترایش را از دانشکده ادبیات دانشگاه صوفیه، پایتخت بلغارستان گرفته بود. حمیرا نکهت، همچنین برای مدتی در اداره هنر و ادبیات رادیو تلویزیون افغانستان کار کرده بود.
 
محمدکاظم کاظمی در صفحه اینستاگرام خود در این باره نوشته است:
 

حمیرا نکهت دستگیرزاده شاعر نام‌آور افغانستان، در شصت سالگی در هلند درگذشت. شاعری بود توانا، پرکار، مسلط بر قالب‌های کلاسیک و نو، صاحب مطالعه و صاحب‌نظر و بسیار فعال در فعالیت‌ها و مجامع ادبی. روحیه‌ای شاد و سرزنده داشت، با اعتماد به نفس و همت و پشتکار، و مهربانی و حسن معاشرت. با روحیۀ سرزنده و شاد خود، سال‌ها با بیماری سرطان جنگید و در عین حال به اندازۀ یک گروه، در تشکل‌ها و فعالیت‌های رسانه‌ای فعال بود. روحش شاد باشد.

 

محمدکاظم کاظمی: حمیرا نکهت بانوی شعر امروز افغانستان بود

کاظمی درباره این عکس نوشته است: عکس مربوط به نوروز ۱۳۹۵ است، در تاجیکستان و در کنار تندیس امیر اسماعیل سامانی
 
 
«شط آبی رهایی»، «غزل غریب غربت»، «هیچ نتوان گفت»، «کوچه‌های روشن ماه»، «تلخ در آتش» و «از پوست تا پوستر» از جمله آثار به جا مانده از این شاعر افغانستانی هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->