لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد اولین تصاویر از فصل دوم سریال «آخرینِ ما» (The Last of Us) شواهد جیمز وب برای اثبات حیات فرازمینی کافی نیست هشدار به کاربران اندروید: اطلاعاتتان در خطر است! | صاحبان شیائومی بیشتر مراقب باشند! از Pixel 8a چه می‌دانیم؟ | افشای همه مشخصات گوشی جدید گوگل، پیش از رونمایی معرفی بازی «گربه‌ها و سوپ» (cats & soup) + دانلود اندروید و IOS مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی از ماکت‌های لورفته خانواده iPhone 16 چه می‌فهمیم؟ پیکر شهید تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در گلزار شهدای مشهد به خاک سپرده شد + عکس برای بازی Hellblade II چه سیستمی نیاز دارید؟ قابلیت‌های جدید استوری در اینستاگرام + جزئیات موتور جستجوی ChatGPT به میدان می‌آید یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است
سرخط خبرها

اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی طراحی شد

  • کد خبر: ۱۰۷۱۶۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی طراحی شد
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به طراحی اپلیکیشنی شدند که با استفاده از داده‌های تلفن همراه می‌توان به تشخیص و انتخاب درست روند درمان در بیماران افسرده کمک کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کاظمی، محقق پژوهشکده فناوری‌های همگرای دانشگاه تهران درباره کاربرد این اپلیکیشن گفت: تلفن‌های هوشمند می‌توانند اطلاعات زیادی از عادت‌ها و رفتارهای ما به دست دهند. در این دستگاه‌های کوچک جیبی، ترکیب ایده‌آلی از حسگرها، توان پردازشی و رابط کاربری به صورت یکجا گرد آمده است که با ثبت اطلاعاتی از بیمار می‌تواند به روند درمان بیمار کمک کند.

مجری سامانه "Digital Phenotyping" افزود: از طرفی روش‌های بالینی برای رهگیری بیماران معمولاً پرهزینه، متکی به خود اظهاری بیمار و در شرایط آزمایشگاهی هستند که استفاده از این اپلیکیشن علاوه بر سهولت، در کاهش هزینه بیماران نیز مؤثر است.

دکتر کاظمی درباره موارد مشابه این اپلیکیشن، گفت: این اپلیکیشن مشابه داخلی ندارد و در مقایسه با مشابه خارجی عملکردی برابر دارد.

پژوهشگر پسادکترای برق و کامپیوتر دانشگاه تهران افزود: این سامانه به کلینیک‌های درمانی این امکان را می‌دهد که با بیمار از طریق تلفن هوشمند تعامل داشته باشند. در صورت لزوم کلینیک می‌تواند مواردی را از طریق اعلام تلفن هوشمند به بیمار یادآوری کند و یا پرسش‌نامه‌ای برای بیمار ارسال کند. پاسخ بیمار به پرسش‌نامه‌ها ثبت می‌شود و پس از پردازش در گزارش‌ها قابل مشاهده است که میزان هر نوع فعالیت و ارتباط آن با روند بهبود بیمار در قالب یک گزارش به صورت روزانه و هفتگی در اختیار پزشک معالج و بیمار قرار خواهد گرفت و در روند معالجه به‌کار خواهد رفت.

وی افزود: همچنین این سامانه امکان رهگیری روند درمان را با محاسبه میزان فعالیت و دیگر داده‌های تلفن همراه ارزیابی می‌کند. همچنین علاوه بر داده‌های حسگرها، پرسش‌نامه‌ها و روش‌های خود اظهاری نیز از طریق تلفن هوشمند در این سامانه به کار گرفته می‌شود.

منبع: آخرین خبر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->