بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند
سرخط خبرها

۱۰ نکته که احتمالا درباره وای‌فای نمی‌دانید

  • کد خبر: ۹۳۷۶۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰
۱۰ نکته که احتمالا درباره وای‌فای نمی‌دانید
اتصال ما به اینترنت از طریق وای‌فای امروزه آن‌قدر عادی شده است که دیگر کسی آن را چندان جدی نمی‌گیرد، ولی زندگی بدون آن حتما سخت‌تر خواهد شد. چقدر درباره فناوری‌ای که سیم‌های بیشتری را از روی میز کار و یا اتاق خواب منزل شما کم کرده است می‌دانید؟ برای آشنایی بیشتر با این فناوری نامرئی با ما همراه باشید.

عادل نجفی | شهرآرانیوز - تا حالا محل سکونت یا کار را بدون وای‌فای تصور کرده‌اید؟ فرودگاه و ایستگاه مترو چطور؟ اتصال ما به اینترنت از طریق وای‌فای امروزه آن‌قدر عادی شده است که دیگر کسی آن را چندان جدی نمی‌گیرد، ولی زندگی بدون آن حتما سخت‌تر خواهد شد. چقدر درباره فناوری‌ای که سیم‌های بیشتری را از روی میز کار و یا اتاق خواب منزل شما کم کرده است می‌دانید؟ برای آشنایی بیشتر با این فناوری نامرئی با ما همراه باشید.

قدمت وای‌فای بیش از آن است که فکر می‌کنید

آنچه امروز به عنوان وای‌فای می‌شناسیم پیش‌تر تحت عنوان IEEE ۸۰۲.۱۱ طراحی و توسعه یافته بود. این فناوری اکنون سی‌ویک‌ساله است و اولین بار در شهریور ۱۳۶۹ به دنیا معرفی شد.

عنوان آن واقعا معنی خاصی ندارد

بعید می‌دانم شما هم عنوان ۸۰۲.۱۱ IEEE را شنیده باشید. اما این عبارت به مجموعه‌ای از استاندارد‌ها اشاره دارد که ارتباطات بی‌سیم میان شبکه‌های محلی را تنظیم می‌کند. عبارت IEEE مخفف انستیتوی مهندسان برق و الکترونیک است. هم‌چنین عدد ۸۰۲.۱۱ نیز به شیوه‌ها و پروتکل‌های ارسال اطلاعات شبکه بدون استفاده از کابل و سیم‌های معمول اشاره دارد. چون این عنوان چندان گوش‌نواز و عامه‌پسند نبود، از سال ۱۹۹۹ میلادی به وای‌فای تغییر داده شد که در واقع آن هم هیچ معنی مشخصی ندارد و تنها ویژگی آن سادگی در به‌خاطرسپاری است.

بیش از ۹ میلیارد تجهیزات وای‌فای در جهان فعال است

برآورد‌ها نشان می‌دهند بیش از ۹ میلیارد تجهیزات الکترونیکی با قابلیت اتصال به وای‌فای در جهان وجود دارند. بدون تردید تعداد این دستگاه‌ها در لحظه در حال افزایش است.

وای‌فای از امواج رادیویی استفاده می‌کند

فناوری ارتباطی وای‌فای با استفاده از امواج رادیویی اطلاعات را از یکی وسیله الکترونیکی به دیگری منتقل می‌کند. به همین دلیل، تلفن همراه یا لپ‌تاپ شما بدون استفاده از سیم به اینترنت وصل می‌شود.

امواج وای‌فای ممکن است مختل شوند

تماشای آنلاین فایل‌های تصویری با اتصال اینترنت ضعیف تسلط قوی به اعصاب و آرامش می‌خواهد! کاهش قدرت سیگنال دریافتی از دستگاه متصل به وای‌فای می‌تواند با هر اختلالی رخ دهد و کیفیت اتصال شما را تحت تأثیر قرار دهد. همه دستگاه‌هایی که با امواج رادیویی متناظر دستگاه وای‌فای شما در مسیر باشند می‌توانند اختلال ایجاد کنند. برخی از محتمل‌ترین پارازیت‌ها عبارت‌اند از تلویزیون هوشمند، دستگاه مایکروویو، تلفن همراه، دستگاه‌هایی که با بلوتوث به یکدیگر متصل هستند یا حتی آکواریوم! به طور کلی اشیای مختلف می‌توانند مانع از برقراری ارتباط قوی شوند و در میان آن‌ها فلزات بیشترین و چوب کمترین اختلال را ایجاد می‌کنند.

دیگر تجهیزات را قطع کنید

راهکار بسیار ساده و در اختیار همه کاربران، قطع دیگر تجهیزات است؛ بنابراین وقتی به مایکروویو یا دیگر تجهیزات الکترونیکی که اشاره شد احتیاجی ندارید، آن‌ها را از برق جدا کنید تا کیفیت اتصال اینترنتی بهتری را تجربه کنید.

بزرگ‌ترین پارازیت خود شما هستید!

آب قوی‌ترین پارازیت سیگنال‌های ارتباطی است. با توجه به اینکه ۷۵ درصد بدن انسان‌ها از آب تشکیل شده است، پس اگر در فاصله مودم و لپ‌تاپ قرار دارید، بهتر است جابه‌جا شوید، زیرا بدن شما می‌تواند به طور چشمگیری قدرت امواج وای‌فای را کاهش دهد.

امواج به شکل دونات منتشر می‌شوند

اگر روی مودم وای‌فای خود آنتن دارید، بد نیست بدانید انرژی فرکانس رادیویی آن درست مانند یک کیک دونات منتشر می‌شود. در واقع، آن چیزی که در نمادسازی‌های کارتونی و تصاویر نقاشی‌شده احتمالا مشاهده کرده‌اید حقیقت دارد.

امواج وای‌فای با فرکانس‌های متفاوتی منتشر می‌شود

امواج وای‌فای معمولا در بازه ۲.۴ تا ۵ گیگاهرتز منتشر می‌شود. این بازه انتشار بسیار بیشتر از نقل و انتقال امواج سلولی تلفن‌های همراه است. به طور خلاصه باید بدانید که فرکانس‌های بالاتر به معنای توانایی جابه‌جایی دیتای بیشتر است.

اینترنت اشیا و وای‌فای جفت ایده‌آلی نیستند

اینترنت اشیا (IoT) مفهومی است که براساس آن همه دستگاه‌ها و تجهیزات به اینترنت متصل می‌شوند. ارتباطات وای‌فای درباره برخی کاربری‌های IoT مانند مدیریت مصرف انرژی در منزل، نظارت و مانیتورینگ و یا مدیریت لوازم منزل کفایت می‌کند. اما این‌ها تمام موارد کاربردی اینترنت اشیا نیستند. اتصال استاندارد وای‌فای از لحاظ مصرف انرژی و بازه اثرگذاری با محدودیت‌هایی مواجه است؛ بنابراین استفاده از وای‌فای در محیط‌هایی مانند منازل مسکونی و فضا‌های کمپی مانند دانشگاه‌ها که برای تمامی تجهیزات متصل به IoT اتصال تأمین انرژی وجود دارد، گزینه مناسبی می‌تواند باشد. اما فضا‌های بیرونی هنوز به دلیل نیاز به تأمین انرژی با این اتصالات مشکل دارند.


در ادامه بخوانید

ارزیابی پژوهش‌های علمی درباره تأثیر امواج وای‌فای و موبایل بر تندرستی

از وای‌ فای ۶ چه می‌دانیم؟

وای‌‎فای سریع‌تر است یا کابل شبکه؟

۸ خطر جدی درباره استفاده از وای فای که شما را شوکه می‌کنند


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->