بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند
سرخط خبرها

عرضه آپدیت‌های اساسی ویندوز ۱۰ فقط سالی یک بار

  • کد خبر: ۸۸۴۱۸
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
عرضه آپدیت‌های اساسی ویندوز ۱۰ فقط سالی یک بار
مایکروسافت امروز در قالب نسخه‌ی 21H2، دومین آپدیت اساسی ویندوز ۱۰ در سال ۲۰۲۱ را به‌طور عمومی منتشر و اعلام کرد که از‌این‌پس آپدیت‌های اساسی تنها یک‌ بار در سال عرضه می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرانجام منابع رسمی مایکروسافت درباره‌ی آینده‌ی مبهم ویندوز ۱۰ پاسخ‌هایشان را ارائه کردند. به‌گزارش ZDNet و بنابر اعلام مایکروسافت، خط‌مشی سابق مبنی‌بر انتشار دو آپدیت اساسی برای ویندوز ۱۰ ملغی شده و از امروز که این آپدیت در‌اختیار کاربران قرار می‌گیرد، آپدیت‌های اساسی بعدی آن تنها یک‌ بار در سال منتشر خواهد شد. این قانون پیش‌از‌این در‌مورد ویندوز ۱۱ اعمال شده بود.

همچنین، آپدیت بعدی برای نیمه‌ی دوم سال ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی شده است و بدین‌ترتیب، آپدیت‌های نیمه‌ی اول سال کنار گذاشته خواهد شد. نسخه‌ی 21H2 ویندوز ۱۰ در ویرایش‌های Home و Pro تا ۱۸ ماه و ویرایش‌های Enterprise و Education تا ۳۰ ماه پشتیبانی خواهند شد و به‌روزرسانی‌های تجمعی و امنیتی را دریافت خواهند کرد. افزون‌بر‌این، نام حلقه‌های «نحوه‌ی دریافت سرویس» از Semi-Anuual Channel به General Availabilty Channel تغییر می‌یابد.

این غول ردموندی اعلام کرده است که زیرساخت پشتیبانی از شبیه‌سازی برنامه‌های ۶۴ بیتی مبتنی‌بر معماری x86 نیز که پیش‌از‌این در نسخه‌ی بتای ویندوز ۱۰ آرم در حال آزمایش بود، به ویندوز ۱۱ آرم انتقال می‌یابد و این قابلیت دیگر دردسترس ویندوز ۱۰ آرم نخواهد بود.

تغییرات آپدیت نوامبر ۲۰۲۱ ویندوز ۱۰
آپدیت 21H2 که به‌عنوان آپدیت نوامبر ۲۰۲۱ ویندوز ۱۰ نیز شناخته می‌شود، تغییرات چشمگیری به‌همراه ندارد و بیشتر بر پایداری و رفع مشکلات تمرکز دارد؛ از‌این‌رو، تفاوت چندانی با به‌روزرسانی‌های تجمعی نخواهد داشت. حجم این آپدیت حجم اندک است و با نصبی ساده و سریع برای افرادی اعمال می‌شود که نسخه‌ی ۲۰۰۴ و جدیدتر ویندوز ۱۰ را نصب کرده‌اند. در فهرست تغییرات، تنها شاهد اضافه‌شدن این چند ویژگی مختصر هستیم:

پشتیبانی از استاندارد WPA3 H2E با هدف بهبودیافتن امنیت شبکه وای‌فای
ویندوز هلو برای کسب‌وکارها اکنون از مدل‌های ساده و بدون نیاز به رمزعبور برای دستیابی به حالت Deploy-To-Run در عرض چند دقیقه پشتیبانی می‌کند.
پشتیبانی از قابلیت استفاده از پردازنده‌ی گرافیکی به‌منظور انجام محاسبات کمکی برای CPU در زیرسیستم ویندوز برای لینوکس (WSL) و Azure IoT Edge برای لینوکس در ویندوز (EFLOW) به‌منظور بهبود یادگیری ماشین و سایر گردش‌های کاری مبتنی‌بر محاسبات متمرکز
این نسخه چندین وصله‌ی امنیتی را در بسیاری از اجزای مختلف ویندوز اعمال می‌کند و اقداماتی برای هم‌راستاکردن به‌روزرسانی‌ها و قابلیت‌های موجود در ویندوز ۱۰ با ویندوز ۱۱ صورت گرفته است، یکی از این اقدامات، انتشار نسخه‌ی جدید مایکروسافت استور برای کاربران ویندوز ۱۰ در چند هفته‌ی گذشته بود.

پشتیبانی از ویندوز ۱۰ تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟
مایکروسافت به‌ پشتیبانی و ارائه‌ی به‌روزرسانی‌های ویندوز ۱۰ تا اکتبر سال ۲۰۲۵ ادامه خواهد داد و پس‌ازآن کاربران برای ادامه‌ی استفاده از ویندوز در رایانه‌های فعلی خود با سه‌ گزینه بیشتر مواجه خواهند بود: ۱. در ویندوز ۱۰ بمانند و خطر‌های ناشی از دریافت‌نکردن به‌روزرسانی‌های امنیتی را به جان بخرند؛ ۲. ویندوز ۱۱ را به‌اجبار روی رایانه‌ی ناسازگار (از دیدگاه مایکروسافت) نصب کنند؛ ۳. به سیستم‌عامل‌های دیگری نقل‌مکان کنند.

کاربرانی که هم‌اکنون ویندوز ۱۰ بیلد ۲۰۰۴ یا جدیدتر در رایانه‌ی آن‌ها در حال اجرا است، می‌توانند از قسمت تنظیمات به بخش Update & Security مراجعه و روی Windows Update کلیک و به‌طور مرتب وجود به‌روزرسانی را بررسی کنند.

ممکن است بسیاری از کاربران در بدو انتشار آن‌ را مشاهده نکنند؛ چراکه مایکروسافت معمولا آپدیت‌های اساسی را به‌صورت تدریجی و در ابتدا برای دستگاه‌هایی ارائه می‌کند که تجربه‌ی کاربران در آن با مشکل مواجه نشود.

افزون‌براین، ممکن است کاربران اعلان ارتقا به ویندوز ۱۱ را در صورتی مشاهده کنند که دستگاهشان واجدشرایط دریافت آن باشد. در این صورت، کاربران به انتخاب خود می‌توانند به‌جای آپدیت به این نسخه، ویندوز ۱۱ را دانلود و نصب کنند. همچنین ،مایکروسافت اعلام کرده است که روند ارتقای دستگاه‌های واجدشرایط به ویندوز ۱۱ سریع‌تر شده و اکنون به‌طور گسترده دراختیار کاربران قرار گرفته است.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->