احتمال بارندگی شدید در ۲۲ ولایت افغانستان در روز چهارشنبه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) نگاهی به آخرین آمار تلفات در سیل افغانستان (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تاکید کاظمی قمی بر اهمیت گروه تماس منطقه‌ای ثبات افغانستان دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: سازمان‌ملل قاچاق موادمخدر از افغانستان را تهدید در نظر بگیرد گزارش سازمان ملل از سیل افغانستان | ۱۸۰ تن کشته شدند و نزدیک به ۹ هزار خانه تخریب شد امیرعبداللهیان خواستار توجه جدی سازمان ملل به وضعیت مهاجران افغانستانی شد هشدار هواشناسی افغانستان در رابطه با احتمال وقوع باد‌های شدید وزیر حج طالبان با اردوغان دیدار کرد باقری: حضور آمریکا نقش مهمی در گسترش ناامنی در افغانستان داشت + فیلم تقدیر مقام طالبان از کمک ایران به زلزله‌زدگان و سیل‌زدگان هرات آمادگی هلال احمر برای امدادرسانی به سیل زدگان افغانستان کاظمی قمی از آمادگی ایران برای ارسال کمک به مناطق سیل‌زده افغانستان خبرداد طالبان: تاکنون ۳۱۵ نفر در سیلاب‌های اخیر بغلان جان خود را از دست داده‌اند ویدئو | میزبانی حرم رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت ابراز تأسف سخنگوی وزارت خارجه درپی وقوع سیل در افغانستان ۳۰۰هزار کودک در سیلِ ولایت بغلان افغانستان آسیب دیده‌اند مقام سازمان ملل متحد خواستار کمک‌ فوری به سیلاب‌زدگان شد + فیلم سیلاب در افغانستان جان ۳۰۰ نفر را گرفت + فیلم همه چیز درباره زمرد پنجشیر | از ثروت سبز کوهستان چه می‌دانیم؟ جاری شدن سیل در بغلان افغانستان ۵۰ کشته بر جای گذاشت (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

یاحقی: برای رهنورد زریاب ایران و افغانستان فرقی نداشت

  • کد خبر: ۹۲۶۸۱
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۵
یاحقی: برای رهنورد زریاب ایران و افغانستان فرقی نداشت
دکتر محمدجعفر یاحقی استاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: زریاب مال ما است، چنانکه جمال زاده مال ما است. برای رهنورد زریاب ایران و افغانستان فرقی نداشت

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم گرامی‌داشت اولین سالروز درگذشت رهنورد زریاب در با عنوان «راوی رازهای شرق» به میزبانی قطب علمی فردوسی و شاهنامه و انجمن پایندان، روز یکشنبه (۲۸ آذر) با حضور محمدجعفر یاحقی، محمدکاظم کاظمی، شمس‌الحق آریانفر، سیداسحاق شجاعی، یامان حکمت تقی‌آبادی و نجیب بارور در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی برگزار شد.

دکتر جعفر یاحقی استاد دانشگاه فردوسی مشهد و میزبان این برنامه درباره شخصیت رهنورد زریاب گفت: به نظر من مرحوم رهنورد زریاب نویسنده توانا و متفاوتی بود، من یک پشتوانه‌ای در کار ایشان دیدم. وقتی آثار ایشان را خواندم متوجه شدم که این آدم چقدر فرهیخته و سخندان است، و با متون و آثار کلاسیک ادبی ایران و افغانستان آشنا است.

وی تصریح کرد: برای ایشان ایران و افغانستان فرقی نداشت، برای ما هم معنی ندارد، زریاب مال ما است، چنانکه جمال زاده مال ما است. ایشان در آغاز داستان‌هایش نقل قولی از کتاب های ادبی دارند و این نشان می‌دهد که فرهیختگی خاصی در زبان و نگاه زریاب بود که کمتر نویسنده‌ای آنها را دارد.

یاحقی تاکید کرد: بدون تردید شعر و نثر امروز ما نمی‌تواند منهای گذشته باشد. و شاعران و نویسندگانی که با آثار معاصر و کلاسیک خود آشنا هستند توانمندتر هستند. بدون شک زریاب یکی از آنها بود و اشاره‌هایی که در نوشته‌های زریاب است نشان می‌دهد که او هم مسائل روز جهان را می‌داند، هم به مسائل تاریخی و فرهنگی را می‌شناسد. فرهنگ برای او یک هویت شده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->