شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا تخصیص اعتبار به راه‌آهن زاهدان-مشهد به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد دستور اژه‌ای برای پرونده «فولاد مبارکه» و «چای دبش» تخم هندوانه سرشار از خواص دوران بارداری نباید سبب نادیده گرفتن علائم هشدار بیماری‌ها در مادر شود تایید تعطیلی بیمارستان مهرگان مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حدود ۴۲ درصد علل مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سیستم زنانه، مربوط به سرطان تخمدان است همه چیز درباره ویروس کرونا جدید سال ۱۴۰۳ با نام «فلیرت» سفر زوج استرالیایی با خودروی ۱۰۰ ساله به ایران آغاز عملیات بازگشت زائران خراسانی از اول تیرماه خواهد بود اعترافات پسر هفده‌ساله مشهدی که از سر خشم و غرور آدم کشت + عکس نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | حق عائله‌مندی به همسر و فرزندانی که تحت تکفل بازنشسته هستند تعلق می‌گیرد علت مرگ «ریشا» شیر باغ وحش مشهد مشخص شد | بیانیه مشترک دامپزشکی و محیط زیست خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٢۴ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | بارش باران و کاهش دما از فردا قول مساعد وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از تاریخ اجرای قانون برنامه هفتم انجام می‌شود بانوی مرگ مغزی در مشهد به شش بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از ۱۰ هزار زائرخراسانی از فرودگاه مشهد راهی سرزمین وحی می‌شوند احکام حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد + لینک سامانه
سرخط خبرها

کشف و ضبط ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ فاسد در سبزوار

  • کد خبر: ۲۲۰۴۵۴
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
کشف و ضبط ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ فاسد در سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار از کشف و ضبط ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ تاریخ گذشته و فاسد در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، برات‌الله زیدآبادی اظهار کرد: در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه رمضان توسط کارشناسان نظارتی شبکه دامپزشکی سبزوار، ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ تاریخ منقضی و فاسد از یک مرکز عرضه‌کننده فرآورده‌های خام دامی ضبط  شد.

وی ادامه داد: این محموله  که در بازرسی شبانه کارشناسان نظارت دامپزشکی کشف شد، به‌دلیل انقضای تاریخ تولید، کیفیت نامطلوب و ایجاد بوی نامطبوع و فساد، بدون مصرف انسانی تشخیص داده شد و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی دامپزشکی ضبط شد.

زیدآبادی رعایت زنجیره سرد فرآورده‌های خام دامی را تا مرحله نهایی توزیع ضروری دانست و افزود: بسیاری از مسمومیت‌های غذایی از طریق مصرف فرآورده‌های تاریخ مصرف گذشته و فاسد ایجاد می‌شود که با تشخیص به‌موقع و حذف آن می‌توان از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار اظهار کرد: کارشناسان دامپزشکی شهرستان شبانه‌روزی آماده ارائه خدمت به مردم هستند و آنها می‌توانند مشاهده‌های خود را از هرگونه تخلف احتمالی مراکز تولید، توزیع و نگهداری مواد خام دامی با شماره تلفن ۱۵۱۲ در میان بگذارند تا برای پیگیری موضوع، اقدام لازم انجام شود.

سبزوار قطب اول تولید مرغ در خراسان رضوی است

وی با اعلام اینکه سبزوار با بیش از ۱۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی قطب اول تولید مرغ در استان است، گفت: پارسال در مرغداری‌های گوشتی سبزوار، ۱۳ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۳۸۳ قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

زیدآبادی ادامه داد: سبزوار با ۲۱۳ واحد مرغداری گوشتی و ۱۵ واحد مرغداری تخم‌گذار فعال، قطب اول تولید مرغ در استان است.

وی بیان کرد: با هدف تأمین گوشت مرغ مورد نیاز بازار در سال گذشته ۱۳ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۳۸۳ قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی شهرستان سبزوار انجام شد که حدود ۳۱ هزار تن گوشت مرغ روانه باز مصرف شد.

زیدآبادی افزود: سبزوار از قطب‌های مهم دام، طیور و آبزیان در خراسان رضوی است و ۳۵ درصد اشتغال این شهرستان در حوزه دام‌پروری و پرورش طیور است.

تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو از مهمترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان است

وی در ادامه نسبت به بروز بیماری تب کریمه کنگو و راه‌های انتقال و پیشگیری از آن هشدار جدی داد و گفت: بیماری ویروسی تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو از مهمترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان است که اساساً از طریق گزش کنه هیالوما و تماس با خون و ترشحات دام آلوده و انسان بیمار قابل انتقال است.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار اظهار کرد: مقاومت ویروس در برابر گرما کم است و در دمای ۵۶ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه از بین می‌رود؛ بنابراین پختن گوشت و پاستوریزه کردن شیر باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

وی بیان کرد: اسیدی شدن گوشت پس از چند ساعت از ذبح دام باعث از بین رفتن ویروس می‌شود؛ بنابراین در کشتارگاه‌های صنعتی، لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سلسیوس نگهداری می‌شود تا ویروس از بین برود.

زیدآبادی افزود: با توجه به افزایش فعالیت کنه‌ها در فصول بهار و تابستان، آلودگی دام‌ها بالا می‌رود و خطر گسترش و انتقال بیماری وجود دارد رعایت موارد بهداشتی برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بر خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت ‏اصول ایمنی کار برای جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی تأکید کرد و گفت: کنترل تردد غیرمجاز دام، انجام سم‌پاشی‌های ادواری دام و جایگاه، جمع‌آوری کود و فضولات دامی و خارج کردن از دامداری از جمله مواردی است که باید مد نظر قرار گیرد.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار توصیه کرد که افراد از مصرف جگر خام و نیمه‌پخته خودداری و موارد بهداشتی مانند استفاده از دستکش و ماسک هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت را رعایت کنند.

وی افزود: از خرید و مصرف گوشت دامی‌هایی که به طریق غیرقانونی و قاچاق وارد کشور می‌شوند یا به‌صورت غیربهداشتی خارج از کشتارگاه ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->