نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند طرح عربستان برای ساخت طولانی‌ترین استخر معلق جهان در پروژه نئوم! + عکس اولین دریافت‌کننده کلیه خوک در جهان، بعد از دو ماه درگذشت
سرخط خبرها

درباره فناوری آفساید نیمه‌خودکار و VAR در جام جهانی قطر

  • کد خبر: ۱۳۵۵۴۲
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
درباره فناوری آفساید نیمه‌خودکار و VAR در جام جهانی قطر
فیفا از چندی پیش اعلام کرده بود که از فناوری آفساید نیمه خودکار در جام جهانی قطر استفاده می‌شود. این سیستم، ابزاری پشتیبانی برای داوران است و به آن‌ها کمک می‌کند در طول مسابقات تصمیم‌های دقیق‌تر و سریع‌تری درباره‌ی آفساید‌ها بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز -  فناوری آفساید نیمه خودکار  از ۱۲ دوربین ردیابی در اطراف استادیوم استفاده کرده و به محض اینکه توپ توسط بازیکنی در موقعیت آفساید در زمین دریافت شود، هشداری برای کمک داور ویدیویی (VAR) ارسال می‌کند.

درباره فناوری آفساید نیمه‌خودکار و VAR در جام جهانی قطر

دوربین آفساید نیمه اتوماتیک

استفاده از سیستم VAR در فوتبال تازگی ندارد، اما قرار است این سیستم در مسابقات جام جهانی قطر به بهترین شکل ممکن به‌کار گرفته شود. چنانچه داور مسابقه درباره‌ی هرکدام از موارد زیر تصمیم اشتباه واضحی بگیرد یا حادثه‌ای جدی از دید او دور بماند؛ با استفاده از کمک داور ویدیویی صحنه بازبینی شده و به داور مسابقه اطلاع داده می‌شود:

وجود شک و شبهه‌ای در گل پذیرفته شده یا گل مردود اعلام شده
خطای پنالتی اعلام شده یا خطای پنالتی اعلام نشده
کارت قرمز مستقیم (شامل کارت زرد دوم نیست)
اشتباه در اخراج بازیکنان
دوربین آفساید نیمه اتوماتیک عملکرد

قبل از اطلاع‌رسانی به داور داخل زمین، ناظر ویدئویی باید داده‌ها و هشدار‌های سیستم کمک داور ویدیو‌یی را تأیید کرده و سپس داور اصلی را مطلع کند. این فرایند تنها در عرض چند ثانیه اتفاق می‌افتد و بدین‌ترتیب روند تصمیم‌گیری درباره‌ی آفساید، سریع‌تر و دقیق‌تر انجام می‌شود. جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا معتقد است که فناوری تشخیص خودکار آفساید درواقع همان فناوری VAR بهبود‌یافته و درهمین راستا اضافه کرد:

این فناوری درنتیجه‌ی ۳ سال تحقیق و آزمایش به دست آمده و در نوع خود بهترین‌ها را برای تیم‌ها، بازیکنان و هوادارانی که به قطر می‌آیند، ارائه می‌دهد. فیفا در جام جهانی ۲۰۱۸ با استفاده از فناوری کمک داور ویدیویی گامی جسورانه برداشت و این فناوری موفقیت خود را بدون بحث و جدل ثابت کرد. ما به توسعه‌ی آن بسیار افتخار می‌کنیم و مشتاقانه منتظریم جهان نیز مزایایش را در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر مشاهده کند.

تشخیص آفساید

درباره فناوری آفساید نیمه‌خودکار و VAR در جام جهانی قطر

شناسایی انواع خطا یا هر نوع نقض قوانین فوتبال مانند خطای لمس توپ با دست، آفساید، خطای فیزیکی بین بازیکنان، تشخیص خطا‌ها در محوطه‌ی پنالتی یا نزدیک به محوطه‌ی جریمه و صحت‌سنجی تشخیص داور در این نواحی و بازسازی سه‌بعدی صحنه‌های بازی از دیگر مزایایی است که فناوری تشخیص آفساید نیمه‌خودکار و سیستم کمک داور ویدیویی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ارائه می‌دهند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->