کوه اسناد «بی بی سی» درباره نیکا شاکرمی، موش زایید + تصویر جمعی از معلمان با رهبر انقلاب فردا چهارشنبه دیدار می‌کنند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) موافقت ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم جنگ در غزه سوناک: حجم کمک‌های امدادی به غزه باید بیشتر شود واکنش حماس به عملیات شهادت طلبانه شهروند ترکیه در قدس اشغالی + فیلم قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد تظاهرات علیه نتانیاهو در قلب تل‌آویو (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) گوترش حماس و اسرائیل را به آتش‌بس فراخواند پیشرفت ملموس در سازش ریاض - تل‌آویو صنعا: عربستان تمایل به تکمیل مذاکرات با یمن دارد نتانیاهو: «با یا بدون توافق» به رفح حمله می‌کنیم لاپید: تل‌آویو به گروگان دیوانگان بی‌مسوولیت مبدل شده است حمله پهپادی به یک کشتی در اقیانوس هند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر کشور: اتباع بیش از این نباید وارد کشور شوند بن‌گویر: نتانیاهو به من قول حمله به رفح داد رافائل گروسی راهی ایران می‌شود (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد موج جدید حمله موشکی از لبنان به اراضی اشغالی وزارت خارجه روسیه: از سال ۲۰۲۲ آماده مذاکرات صلح بوده‌ایم خراسان‌ رضوی از نظر تعداد مراکز شبه‌خانواده، رتبه اول کشور را دارد توییت نماینده سابق مجلس بریتانیا در حمایت از مردم غزه + عکس
سرخط خبرها

گفت‌وگو جنجالی اشرف غنی در آستانه یک‌سالگی فرار از کابل

  • کد خبر: ۱۲۰۷۴۳
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۵
گفت‌وگو جنجالی اشرف غنی در آستانه یک‌سالگی فرار از کابل
رئیس جمهور پیشین افغانستان در اولین مصاحبه رودرو، یک سال پس از گریختن از کابل در موضوعاتی برای اولین بار با صراحت اظهار نظر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد اشرف غنی رئیس جمهور پیشین افغانستان پس از یک سال زندگی در تبعید در این گفتگوی خود با رسانه تازه تاسیس شده «ای بی دی ان» گفته است که «براساس قانون اساسی، رئیس جمهور بودم، تا زمانی که مردم افغانستان به صورت قانونی قدرت را به فرد دیگری واگذار کنند، رئیس جمهورم. خادم مردم بودم و هیچ وقت متکی به القاب نبوده‌ام».

او در این مصاحبه با داود جنبش در حالی که پرچم سه رنگ دولت پیشین افغانستان در پشت سرش قرار دارد، تاکید می‌کند هبت‌الله آخوندزاده رهبر طالبان اقتدار ملا عمر، رهبر پیشین طالبان را «ندارد».

امرالله صالح معاون اول رئیس جمهور نیز سال گذشته، در ۱۷ آگوست در توییتی نوشته بود که «به صورت قانونی و مشروع سرپرست این مقام /کرسی (ریاست جمهوری) می‌باشم».

غنی دیدگاه انتقادی خود در مورد روند صلح که زلمی خلیلزاد، به عنوان نماینده ویژه آمریکا مدیریت کرد، مطرح کرده و آن را بنا به معیارهای بین المللی، «فاجعه» خواند.

او گفت: «به این شکل که مذاکرات مدیریت شد، از نگاه تجربه بین‌المللی [بدست آمدن] پیمان‌های صلح، فاجعه است».

او خلیلزاد را متهم کرد که «با طرح‌ها و کارهای خود همه قشر سیاسی افغانستان را تقسیم (پراکنده) کرده بود».

وی همچنین گفت: «مشکل خلیلزاد همراه با من این بود که افغان و مسلمان بودم و او (خلیلزاد) از افغانیت خود هم انکار کرده و از هویت خود هم».

غنی، در این مصاحبه، همچنین عبدالله عبدالله، رئیس وقت شورای عالی مصالحه ملی را نیز «مسئول عدم تحکیم جمهوریت» نامید.

عبدالله و خلیلزاد تاکنون در مورد اظهارات آقای غنی واکنشی نشان نداده‌اند.

در مورد روند سقوط کابل نیز اشرف غنی گفت که «نکته کلیدی این بود که آیا جمهوریت را به جبر تسلیم می‌دهیم؟»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->