هواشناسی: بارش‌ها تا جمعه تشدید می‌شود | سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سقوط هولناک بنر تبلیغاتی در هند | ۳ نفر کشته و ۵۲ تَن زخمی شدند + فیلم دستگیری ۲ متهم به ۲۱ فقره موبایل قاپی در مشهد شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا از رنجی که می‌برند | نگاهی به خشونت‌های مغفول مانده علیه مردان تخصیص اعتبار به راه‌آهن زاهدان-مشهد به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد دستور اژه‌ای برای پرونده «فولاد مبارکه» و «چای دبش» تخم هندوانه سرشار از خواص دوران بارداری نباید سبب نادیده گرفتن علائم هشدار بیماری‌ها در مادر شود تایید تعطیلی بیمارستان مهرگان مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حدود ۴۲ درصد علل مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سیستم زنانه، مربوط به سرطان تخمدان است همه چیز درباره ویروس کرونا جدید سال ۱۴۰۳ با نام «فلیرت» سفر زوج استرالیایی با خودروی ۱۰۰ ساله به ایران آغاز عملیات بازگشت زائران خراسانی از اول تیرماه خواهد بود اعترافات پسر هفده‌ساله مشهدی که از سر خشم و غرور آدم کشت + عکس نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | حق عائله‌مندی به همسر و فرزندانی که تحت تکفل بازنشسته هستند تعلق می‌گیرد علت مرگ «ریشا» شیر باغ وحش مشهد مشخص شد | بیانیه مشترک دامپزشکی و محیط زیست خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٢۴ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | بارش باران و کاهش دما از فردا قول مساعد وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از تاریخ اجرای قانون برنامه هفتم انجام می‌شود
سرخط خبرها

درباره التهاب لوزه کودکان بیشتر بدانید

  • کد خبر: ۹۶۳۹۵
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
درباره التهاب لوزه کودکان بیشتر بدانید
لوزه ها یکی از بخش های حساس و آسیب پذیر بدن هستند که به طور ویژه در کودکی مستعد عفونت و تورم هستند و تا چند دهه پیش بسیاری از پزشکان ترجیح می دادند این عضو متورم شده را با جراحی از بدن خارج کنند. امروزه به نظر می رسد این سیاست چندان درست نباشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از افراد اعتقاد دارند دلیل اصلی سرماخوردگی شدیدی و مشکلات به وجود آمده در دستگاه تنفسی آن ها، انجام عمل جراحی برداشتن لوزه ها در کودکی است.

در سال ۲۰۱۸ نتایج یک پژوهش گسترده منتشر شد که طی آن محققان بیش از یک میلیون کودک دانمارکی را مورد بررسی قرار داده و دریافتند که بین برداشتن لوزه‌ ها در دوران کودکی و ابتلا به عفونت‌ های دستگاه تنفسی فوقانی در بزرگسالی ارتباط وجود دارد.

البته به باور متخصصین، اعلام نظر در رابطه با موضوع فوق، کاری مشکل است زیرا ارتباط به معنای علیت نیست. به عبارت دیگر، هنوز به طور قطعی مشخص نیست که آیا این کودکان مشکل اساسی در سیستم ایمنی خود داشتند که به این معنی بود که ممکن است بعداً عفونت بیشتری داشته باشند یا بروز مشکلات عفونت تنفسی در آن ها صرفا به دلیل برداشته شدن لوزه هایشان بود؟

در هر صورت دانش امروزی پزشکی تاکید می کند که ما نباید لوزه ها را عمل کرده و از بدن خارج کنیم و این عمل تنها در صورتی باید انجام شود که واقعاً به آن نیاز داشته باشیم.

در حال حاضر و با توجه به پیشرفت های قابل توجه دانش پزشکی،  دستور العمل‌ های واضحی وجود دارد که نشان می ‌دهد چه زمانی شدت عفونت لوزه ها به اندازه ‌ای بد است که نیاز به جراحی  وجود داشته باشد و این موضوع همواره مورد تاکید بوده که نگهداشتن لوزه دارای فواید زیادی بوده و حتی در صورت عفونت، مزایای آن بیشتر از خطرات ناشی از جراحی و برداشتن آن است.

در این میان نکته جالب توجهی وجود دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست. بر اساس مطالعات انجام شده، در حدود  ده درصد موارد افرادی که لوزه هایشان را برداشته اند شاهد  رشد مجدد مقداری از لوزه ها پس از چهار سال بودند. به گفته پزشکان،  اگر جراح به طور تصادفی مقداری از بافت لوزه را باقی بگذارد، ممکن است این اتفاق بیفتد.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->