مردی که زن دومش را به قتل رسانده بود، از قصاص نجات یافت + عکس تولیت آستان قدس رضوی: مرکز درمان ناباروری بشری برای اقشار آسیب‌پذیر که توان مالی ندارند، ایجاد شده است آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود هزینه‌کرد ۱۳۴۶ میلیارد تومان برای بیمارستان رضوی از سال ۱۳۹۹ تاکنون وزیر بهداشت در مشهد: مراجعه یک میلیون ‌و ۲۰۰ هزار نفر به مراکز درمان ناباروری کشور در سال گذشته مشاوره رایگان روانشناسی برای زوجین در سال اول زندگی مشترک مشکل تک‌جنسیتی سالمندی پیش روی کشور است بزرگ‌ترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور در مشهد افتتاح شد + فیلم آیا برای سالمندی جمعیت آماده‌ایم؟ | جمعیت سالمندان جهان تا ۲۵ سال دیگر دو برابر می‌شود حدود ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از حوادث ناشی از بارندگی خراسان‌رضوی دچار حادثه شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هوس خوردن برخی غذا‌ها نشان‌دهنده برخی کمبودها در بدن شماست ۵ دلیل که چرا آب گوجه‌فرنگی برای سلامتی شما مفید است ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی سه‌شنبه (یکم خرداد ۱۴۰۳) حریق بزرگ انبار چوب در جاده کلات مشهد اطفا شد + عکس حقوق همه بازنشستگان امروز پرداخت می‌شود، بازنشستگان تامین‌اجتماعی نگران نباشند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) چه حرف‌هایی موجب سرد شدن رابطه زوجین می‌شود؟ خانواده و جوانی جمعیت درچشم‌انداز بیست‌ساله مشهد گذر از بحران بدون بحران | جزئیات عملیات مهار سیل مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) اختصاص معلم خصوصی و سالن مطالعه برای دانش آموزان سیدی مشهد که امتحان نهایی دارند
سرخط خبرها

چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست؟

  • کد خبر: ۹۴۵۳۷
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست؟
شستشوی مرغ قبل از طبخ آن می‌تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد و سبب مسمومیت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از عادت‌های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد، اما پژوهش‌های جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف می‌کنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می‌آوردیم.

یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام می‌دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می‌شوییم، اما یک پژوهش جدید می‌گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله می‌تواند باعث مسمومیت شود.

بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می‌دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می‌کردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را می‌شویند، باکتری‌های زیادی را در آشپزخانه باقی می‌گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می‌دهد.

در این پژوهش مشخص شد شرکت‌کنندگان، ۲۶ درصد از باکتری‌ها را به سالادی که آن را آماده می‌کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می‌توانند باکتری‌ها را منتقل کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن‌ها شستن دست‌ها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری‌ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.

همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ‌ها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->