کشف ۲۶۰ کیلوگرم حشیش و تریاک در گناباد(۲۳ اردیبهشت) ریزش آوار ساختمان در مشهد یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت+ عکس (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟ شهردار یکی از مناطق شیراز به قتل رسید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جمع آوری ۴۹۱ معتاد متجاهر و ۱۳۲ خرده فروش مواد مخدر در مشهد کشف و انهدام کارگاه بزرگ تولید سلاح جنگی و شکاری در اندیمشک اجرایی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از خرداد ۱۴۰۳ اخراج ۱۰۰ هزار تبعه خارجی از استان البرز شفق‌های قطبی چگونه تشکیل می‌شود؟ مصرف گل و حشیش چه تاثیری بر سلول‌های مغزی دارد؟ پرشدگی ۶۷ درصدی سد‌های کشور مرور دروس امتحانی از شبکه شاد به صورت رایگان جزئیات هدیه تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب + فیلم پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم افزایش دما در استان تا اواسط هفته جاری رونمایی از سند رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال | سالانه ۵۱ هزار کودک در کشور دچار عفونت می‌شوند ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای خراسان رضوی خریداری شد بیمه رایگان ۵ دهک اول درآمدی با هدف افزایش دسترسی به خدمات درمانی
سرخط خبرها

سرگیجه از عوارض عفونت گوش داخلی است

  • کد خبر: ۹۰۱۴۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
سرگیجه از عوارض عفونت گوش داخلی است
فوق تخصص گوش، حلق، بینی و سینوس در مورد التهاب و عفونت در گوش داخلی گفت: عفونت گوش داخلی خیلی شایع نیست، اما مشکل التهابی در گوش داخلی بیشتر با سرگیجه نمایان می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شاهرخ خوش سیرت، فوق تخصص گوش، حلق، بینی گفت: عفونت گوش میانی به علت کوتاه بودن شیپور استاش در کودکان بسیار شایع است و در صورت تداوم می‌تواند موجب پارگی پرده گوش آن‌ها شود.

متخصص گوش حلق و بینی گفت: اصطلاحی به نام آسیب‌های صوتی وجود دارد. زمانیکه که گوش در دراز مدت با صدایی ممتد مواجهه داشته باشد، شنوایی دچار کاهش می‌شود. صحبت زیاد با موبایل می‌تواند موجب آسیب صوتی شود.

وی درباره ساختار گوش و دلایل التهاب گوش گفت: گوش از سه قسمت گوش خارجی (لاله تا پرده گوش)، گوش میانی (پرده گوش تا حلزون) و گوش داخلی (حلزون و سیستم تعادلی) تشکیل شده است. التهاب می‌تواند در هر سه قسمت رخ دهد، اما شایعترین التهاب مربوط به گوش خارجی است.

فوق تخصص گوش، حلق، بینی و سینوس توضیح داد: افرادیکه خارش گوش دارند واشیاء خارجی را وارد گوش می‌کنند دچار التهاب گوش خارجی می‌شوند و همینطور شنا در استخر آلوده و دریا و عفونت‌های قارچی ناشی از فعال شدن قارچ‌های درون گوش هم می‌توانند موجب التهاب گوش شوند. خارش و درد از مهمترین علامت‌های التهاب در گوش خارجی است. این  التهاب با درد زیاد، خارش و ترشح همراه است (گوش شناگران) و عفونت بالای باکتریایی را به همراه دارد. فرد با مشاهده این علامت‌ها باید به پزشک مراجعه کند.

خوش سیرت در مورد التهاب در گوش میانی اظهار داشت: التهاب گوش میانی در کودکان شایعتر است، چون شیپور استاش (مجرایی که گوش را به حلق وصل می‌کند) در گوش آن‌ها کوتاه‌تر و دارای زاویه کم است؛ بنابراین شانس ایجاد عفونت‌های گوش میانی در کودکان بالاتر است. در این حالت کودک دچار بی قراری شده و درد دارد به صورت مداوم دست خود را به سمت گوش می‌برد. کم کم چرک داخل گوش افزایش یافته و حتی می‌تواند با وارد کردن فشار به پرده گوش، آن را پاره کرده و از گوش خارج شود. این نوع التهاب گوش میانی از نوع حاد بوده و اوتیت گوش میانی نام دارد.

وی افزود: نوعی دیگر از التهاب گوش میانی در کودکان اوتیت سروز نام دارد. قسمت تخلیه گوش کودکان، چون خیلی رسیده نیست می‌تواند با یک سرماخوردگی دچار اختلال در عملکرد  شده و آب پشت پرده گوش جمع شود. در این حالت مادر احساس می‌کند کودک شنوایی خوبی ندارد و برای شنیدن صدای تلویزیون سعی می‌کند به آن بیشتر نزدیک شود. اوتیت سروز درد ندارد.

این فوق تخصص گوش، حلق، بینی و سینوس در مورد التهاب و عفونت در گوش داخلی یادآور شد: عفونت گوش داخلی خیلی شایع نیست. مشکل التهابی در گوش داخلی بیشتر با سرگیجه نمایان می‌شود. اگرچه سرگیجه می‌تواند علل دیگری همچون مشکل مغزی هم داشته باشد که باید مورد بررسی قرار گیرد.

منبع:  بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->