رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود بدهی آموزش‌وپرورش به فرهنگیان بابت پاداش پایان‌خدمت ۱۴۰۲ | معوقاتی که تا اسفند پارسال تسویه شد چطور کار و زندگی مان را از هم جدا کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٢۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران و هوای خنک تا اواسط هفته آینده نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد طوفان با سرعت ۹۰ کیلومتر برساعت سبزوار را درنوردید (۲۶ اردیبهشت) + فیلم از شر دبش تا شهر دبش! رهایی از چوبه دار با ضمانت آقا | روایت بانوی مشهدی محکوم به قصاص که نجات یافت تعرض وکیل قلابی به زنان با تعارف کیک سمی در مشهد + عکس پرداخت حقوق معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس به روز شد راه اندازی خط تولید قطره های چشمی با همکاری شریک آلمانی در مشهد مشارکت ۳۰۰ میلیاردی مردم خراسان رضوی در مرمت مساجد و آثار تاریخی واکاوی روان‌شناختی ۳ پرونده همسرکشی جدید در مشهد تداوم بارش باران در کشور تا پایان اردیبهشت ماه
سرخط خبرها

درباره طاسی منطقه‌ ای و روش درمان آن

  • کد خبر: ۸۵۱۷۴
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
درباره طاسی منطقه‌ ای و روش درمان آن
آلوپسی یا طاسی منطقه‌ای یکی از بیماری‌های رایجی است که باعث ریزش موی سر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آلوپسی یا طاسی منطقه‌ای به کاهش موی سر یا هر بخش دیگری از بدن اطلاق می‌شود. این نوع طاسی به صورت ریزش سریع مو در یک بخش بروز می‌کند که ناشی از اختلالات سیستم ایمنی بدن است.

در حقیقت در آلوپسی سلول‌های ایمنی بدن که مسئول مبارزه با عوامل بیماری زای خارجی هستند به اشتباه به سلول‌های موی سر (فولیکول) حمله کرده و باعث از بین رفتن آن‌ها می‌شوند. دانشمندان هنوز دلیل اصلی بروز این حالت را کشف نکرده اند، اما محققان می‌گویند هر دو عامل ژنتیکی و محیطی می‌تواند در بروز این بیماری موثر باشد.

براساس اعلام مرکز سلامت ملی آمریکا، بیش از ۵ میلیون آمریکایی از آلوپسی رنج می‌برند. گرچه احتمال بروز این بیماری در زنان و مردان وجود دارد، اما زنان بیشتر در خطر ابتلا قرار دارند. با این حال، حتی کودکان نیز امکان دارد شاهد بروز آلوپسی باشند.

در صورت مشاهده علائم طاسی منطقه ای، نخستین کاری که باید انجام دهید مراجعه به پزشک متخصص است. پزشک می‌تواند با انجام آزمایش‌هایی مانند بافت برداری و یا تست خون به طور دقیق بیماری را تشخیص دهد. بسیاری از متخصصان بیماری‌های خودایمنی اغلب در این موارد رژیم غذایی ضدالتهابی را پیشنهاد می‌کنند.

بیماران باید بدانند که مصرف شکر، غذا‌های فرآوری شده و مشروبات الکلی می‌تواند باعث آغاز فرآیند التهاب در بدن شود. یک رژیم غذایی ضدالتهابی باید شامل غلات کامل، میوه ها، سبزیجات، و گوشت بدون چربی باشد.

درمان‌های تخصصی برای آلوپسی نیز می‌تواند شامل استفاده از دارو‌های موضعی، تزریقی، درمان‌های خوراکی و یا روش‌های ابتکاری مانند نور درمانی و درمان با پلاسمای غنی از پلاکت باشد. پلاسمای غنی از پلاکت به پلاسمای غلیظ شده خون اطلاق می‌شود که دارای مقادیر زیادی پلاکت است و برای درمان بیماری‌های مختلف مانند صدمات غضروفی، تاندون ها و سایر آسیب‌های بافت‌های نرم بدن استفاده می‌شود.

استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت یک روش موثر برای درمان بیماری آلوپسی است. طاسی منطقه‌ای در صورتی که به موقع تشخیص داده و درمان شود می‌تواند منجر به بازگشت مو‌های از دست رفته شود. با این حال، در صورتی که آسیب به فولیکول‌ها جدی باشد، فرد دچار طاسی دائمی می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->