متادون سالانه جان ۳ هزار نفر را می‌گیرد ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند شهرستان ورزقان کجاست و چقدر با تبریز فاصله دارد؟ منطقه جلفا کجاست؟ عواقب اجاره کارت‌های بانکی پلمب ۱۳ پاتوق خرده فروشان مواد افیونی در مشهد روزگار تلخ مرد مشهدی پس از ۵ ازدواج ناموفق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ٣٠ اردیبهشت ١۴٠٣) | آغاز مجدد بارش باران و رعدوبرق از اواسط هفته مردی که زن دومش را به قتل رسانده بود، از قصاص نجات یافت + عکس تولیت آستان قدس رضوی: مرکز درمان ناباروری بشری برای اقشار آسیب‌پذیر که توان مالی ندارند، ایجاد شده است آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود هزینه‌کرد ۱۳۴۶ میلیارد تومان برای بیمارستان رضوی از سال ۱۳۹۹ تاکنون
سرخط خبرها

آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۲۲۶۷۱۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟
ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی‌ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند، اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطمئننا همه می ‎دانند که نوشیدن آب شیر دلچسب نیست و بسیاری از مردم فکر می‎ کنند که آیا امکان دوباره جوشاندن آب وجود دارد؟ از آن گذشته، این عقیده وجود دارد که با جوشاندن مکرر آب، ترکیباتی مانند آب سنگین، نمک معدنی غلیظ و ماده‌های سمی از جنس کلر در آن ایجاد می ‎شوند، درنتیجه، نوشیدن همچین آبی برای سلامتی خطرناک است.

کیفیت آب در کشور‌های مختلف متفاوت است، اما اگر شاخص‌های کلی در نظر گرفته شود، ممکن است برخی ناخالصی‌ها در چنین آبی وجود داشته باشد که اولین ماده کلر است که به منظور تصفیه شدن آب استفاده می ‎شود.

ماده‌ی خطرناک بعدی، نمک‌های کلسیم و منیزیم هستند که وقتی به جوش می ‎آیند روی دیواره‌های داخلی کتری به شکل رسوب می‌چسبند و فلزات سنگین مانند سرب، استرانسیم و روی نیز ممکن است در دوز‌های کم وجود داشته باشند.

جوشاندن آب منجر به تشکیل به اصطلاح “آب سنگین” می ‎شود که حاوی دوتریوم و ترتیوم است و با این حال پس از جوشیدن آب این دو ماده با اندازه‌های بسیار ریز تشکیل می ‎شوند و آسیبی به همراه ندارند.

وقتی آب می‌جوشد، غلظت نمک‌های معدنی در آن افزایش می ‎یابد چرا که آب تبخیر می ‎شود، اما نمک‌ها باقی می ‎مانند و به همین خاطر نمک‌ها به راحتی داخل کتری رسوب می ‎کنند و این رسوب‌ها بی خطرند، اما بهتر است کتری مرتبا تمیز شود.

هنگام جوشاندن آب، کلر با ترکیبات آلی موجود در آب تعامل دارد و مواد سمی بیشتری ایجاد می ‎کند پس برای تصفیه کردن آب شیر به آن کلر اضافه می ‎کنند که البته کلر برای سلامتی مضر نیست، اما آب کلرشده پوست را خشک می ‎کند و می ‎تواند موجب تشدید آکنه شود؛ بنابراین اگر از آب مرغوب استفاده شود و رسوبات داخل کتری مرتبا تمیز شود، می‎ توان آب را بار‌ها و بار‌ها جوشاند، چرا که هیچ خطری برای سلامتی فرد ندارد.

منبع: همشهری

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->