آسیب شناسی سرودهای تولید شده با تکیه بر «هویت دخترانه» پادکست | بانویی که احیاگر قدیمی‌ترین صندوق پوش مرقد مطهر امام رضا(ع) است شیب نزولی نرخ باروری در کشور متوقف شد خراسان رضوی رتبه نخست کشوری ارائه تسهیلات جوانی جمعیت را کسب کرد راهبرد‌های دستیابی زنان به فرصت‌های شغلی مناسب MRI پیشرفته نارسایی قلبی پنهان در زنان را آشکار می‌کند! رشد استقبال زنان از رمزارز‌ها در سال‌های اخیر افزایش سهم زنان از اشتغال بخش صنعت در ۱۷ استان | معمای اشتغال نیمی از زنان «سیستان و بلوچستان» در صنعت درآمد‌های زیرزمینی مدلینگ به چه قیمتی؟ از تشکیل باندهای مافیایی تا جراحی آرایشگران در خانه! انعکاس هویت فاخر زن در شاهنامه فردوسی معضلی به نام تلفن همراه برای کودکان خانواده، رُکن حیاتی جامعه پادکست | پیشکش «شمس‌الملوک» به بارگاه شمس‌الشموس (ع) انتصاب عجیب سرمربی والیبال در تیم‌ملی دوومیدانی! ایجادتشکل جهانی دخترانه در حمایت از دختران فلسطین حمایت از زوجین نابارور روند صعودی دارد نگاهی به جایگاه زن و خانواده در شاهنامه فردوسی تقاضای ۲۳۰۰ زوج برای دریافت تسهیلات تشویقی ۵۰۰ میلیون‌تومانی دهه‌شصتی‌ها درمان رایگان کودکان؛ سرمایه‌گذاری نو برای «سلامت»
سرخط خبرها
سهم زنان در اشتغال خانگی ۸۰ درصد است

سهم زنان در اشتغال خانگی ۸۰ درصد است

  • کد خبر: ۲۲۱۸۸۷
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار مشهد بیان کرد: بر اساس آمایش ملی سهم زنان در اشتغال خانگی حدود ۸۰ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر قربان‌پور با بیان این مطلب، تشریح کرد: این مشاغل در رسته‌های مختلف توزیع شده‌اند و جابه‌جایی میان این رسته‌ها با توجه به شرایط دستخوش تغییر می‌شود، به همین منظور در برنامه‌ریزی صورت گرفته در کارگروه مشاغل، اولویت‌بندی بر اساس نیاز‌ها و توانمندی‌های زنجیره تأمین و ارزش مورد بررسی قرار می‌گیرد و نسبت به پیشران‌های اقتصادی شهرستان بازنگری و بازطراحی صورت می‌گیرد.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های بسیار متنوع مناطق مختلف شهری افزود: اتصال زنجیره‌های یاد شده بر اساس موقعیت جغرافیایی و کاهش هزینه‌ها در عین افزایش کیفیت تولید، ضرورتی جدی در این برنامه است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار مشهد یادآور شد: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توجه ویژه‌ای به توسعه و تکمیل زنجیره ارزش برخی از محصولات راهبردی کشور و حمایت از تمامی حلقه‌های این زنجیره شده و برنامه‌ریزی دقیقی برای شناسایی مزیت‌های منطقه‌ای، آموزش، مشاوره و توانمندسازی فنی و مدیریتی و در نهایت شناسایی شرایط بازار صورت گرفته است.

قربان پور افزود: سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان و اجراکنندگان طرح نیز در پیاده‌سازی آن از جزئی‌نگری پرهیز کرده و همواره تلاش کرده‌اند با نگاهی کل‌نگر و سیستمی به‌دنبال فهم واقع‌بینانه‌ای از شرایط موجود و ارائه راهکار و طرحی عملیاتی به منظور ایجاد اشتغال پایدار باشند. با این تفاسیر، آگاهی‌بخشی و تعامل مشترک متولیان امر و متقاضیان فعالیت در بخش مشاغل خانگی به‌عنوان نقطه عطف این طرح ملی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: ما نیز متناسب با مزیت‌ها و ظرفیت‌های موجود شهرستان مشهد به ویژه در زنجیره‌های بخش تولید محصول و خدمات که تنوع رشته‌ای بسیاری به ویژه در موضوعاتی مانند سوغات، زنجیره تأمین حلال، صنعت گردشگری حلال و کشاورزی خانگی نوین دارد، در پی اتصال بازار تقاضا به بازار تولید در این بخش‌ها هستیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.