پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ٣١ اردیبهشت ١۴٠٣) | بارش مجدد باران از فردا فعالیت دانشگاه‌های سراسر کشور همچنان ادامه دارد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویری از انتقال پیکر شهدای حاضر در بالگرد حامل رئیس جمهور تمامی امتحانات نهایی دانش آموزان امروز برگزار خواهد شد(۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) کار شناسایی پهپاد ترکیه‌ای ‌‌در منطقه سقوط بالگرد با مشکل مواجه شد‌  اطلاعیه شماره ۴ ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر قاتل بی رحم پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد بازداشت شد همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت متادون سالانه جان ۳ هزار نفر را می‌گیرد ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند
سرخط خبرها

دریاچه ارومیه حاوی لیتیوم نیست

  • کد خبر: ۲۰۳۱۹۶
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
دریاچه ارومیه حاوی لیتیوم نیست
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: موضوع وجود لیتیوم در دریاچه ارومیه به طور کل مطرح نیست و همه موارد ذکر شده توسط برخی افراد، شایعه و بی پایه و اساس است.

به گزارش شهرآرانیوز سعید شهند افزود: در شهریور سال گذشته، سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در نامه‌ای به صراحت اعلام کرده که تاکنون هیچ گزارش مستندی در خصوص وجود لیتیوم در دریاچه ارومیه ارائه نشده است.

وی اضافه کرد: با توجه به این امر که این اظهار نظر رسمی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در سال گذشته بوده، موارد ذکر شده برخی افراد در رسانه‌های مختلف در خصوص وجود لیتیوم کاملا بی اساس است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی ادامه داد: در حال حاضر نمک خشک تنها ماده معدنی است که از بستر دریاچه ارومیه و با هدف تامین نیاز‌های صنایعی که ماده اولیه آن نمک است با مجوز سازمان صمت استان و نظارت سازمان حفاظت محیط‌زیست برداشت می‌شود.

شهند اظهار کرد: کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان صنعت، معدن و تجارت در بازدید‌ها و بررسی‌های تخصصی و میدانی مناطق خاصی را برای این امر تعیین کرده‌اند که برداشت‌ها در این نقاط و با رعایت ضوابط زیست محیطی انجام می‌شود.

وی گفت: حداکثر محدوده‌ای که در اختیار برداشت کنندگان صنعتی قرار می‌گیرد، ۲۰ هکتار و حداکثر عمق برداشت ۴۰ سانتی متر است.

در روز‌های اخیر و در پی کاهش بارش در دریاچه ارومیه و اطراف آن، برخی افراد در رسانه‌های اغلب خارجی ادعا کرده اند که دریاچه ارومیه را برای برداشت لیتیوم از سطح دریاچه خشک می‌کنند که کارشناسان و صاحب نظران، این امر را نادرست و خلاف واقع خوانده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->