خسارت حدود ۷۰ درصدی سیل به اراضی کشاورزی و باغی بردسکن + ویدئو (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) امدادرسانی آتش‌نشانی مشهد به ۱۶۱ مورد عملیاتی در پی بارش شدید باران (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) توضیحات بخشدار مرکزی مشهد در پی وقوع سیل در روستای ده‌غیبی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سد «سراب» صالح‌آباد خراسان‌رضوی پس از سال‌ها سرریز شد پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور | افزایش دما تا دوشنبه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) همه‌چیز درباره گروگان‌گیری در پالادیوم + جزئیات و عکس پیش‌بینی وقوع رگبار و رعد و برق در خراسان رضوی طی روز‌های آینده (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازداشت ۲ اخاذ مامورنما در مشهد ثبت بیش از ۳۰ میلیمتر بارندگی در ۵ شهر خراسان رضوی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) گرفتار شدن خودرو به همراه ۴ سرنشین داخل سیلاب در حاشیه شهر مشهد (۲۰ اردیبهشت) قطع برق محله سیدی مشهد با سقوط داربست روی شبکه ۲۰ هزار ولتی| نقص برطرف شد کلات با ۵۷ میلی متر بارندگی رکورددار بارش در خراسان رضوی شد کودک ۱۰ ساله چطور قاتل شد؟ | چرا کودکان نباید فیلم ترسناک تماشا کنند؟ اعترافات تکان دهنده دختر ۱۰ ساله تهرانی درباره قتل دوستش| آدمکشی را ار فیلم‌های ترسناک یاد گرفتم بارندگی و سیلاب موجب انسداد موقت محور‌های مواصلاتی خراسان رضوی شد(۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) گروگانگیری یک زن و دخترش مقابل مجتمع پالادیوم+تصاویر راه ارتباطی ۲۰ روستای کلات خراسان رضوی بر اثر سیل قطع شد ۳۶ مصدوم در تصادف زنجیره‌ای در جاده نیشابور (۲۰ اردیبهشت) مسدود شدن ۶ جاده در خراسان رضوی بر اثر ریزش کوه و سیلاب هدیه روز دختر چی بخریم؟
سرخط خبرها

روده ناسالم چه علائمی دارد؟

  • کد خبر: ۱۸۷۴۱۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۴
روده ناسالم چه علائمی دارد؟
گفته شده است که روده دومین مغز بدن است و زمانی که روده ناسالمی دارید، می‌تواند تمام بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، روده ناسالم می‌تواند با علائم مختلفی در سراسر بدن مرتبط باشد، از جمله:

ناراحتی معده: اگر معده شما اغلب با علائمی مانند گاز، نفخ، اسهال، یبوست و درد شکم ناراحت است، این‌ها می‌توانند نشانه‌های سندرم روده تحریک‌پذیر باشند، یک بیماری شایع که روده بزرگ را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

خستگی: افراد مبتلا به سندرم خستگی مزمن ممکن است در میکروبیوم روده که متشکل از باکتری‌ها، میکروارگانیسم‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌های موجود در دستگاه گوارش است، عدم تعادل داشته باشند.

تمایل شدید به غذا: خوردن بیش از حد قند می‌تواند منجر به فراوانی باکتری‌های "بد" در روده و اختلالات روده‌ای شود.

تغییرات غیر‌عمدی در وزن: تحقیقات تفاوت‌هایی را در میکروبیوم‌های روده افراد لاغر و چاق پیدا کرده است. مطالعه‌ای نشان داد که یک رژیم غذایی به سبک غربی سرشار از چربی و کربوهیدرات‌های تصفیه شده ممکن است باکتری‌های روده‌ای را که با چاقی مرتبط هستند ترویج کند.

تحریک پوست: تحقیقات همچنین ارتباط بین روده ناسالم و مشکلات پوستی مانند آکنه، پسوریازیس و اگزما را نشان داده است.

آلرژی: روده ناسالم می‌تواند نقش پیچیده‌ای در شرایط آلرژیک از جمله آلرژی‌های تنفسی، آلرژی‌های غذایی و حساسیت‌های پوستی ایفا کند؛ بنابراین میکروبیوم روده ممکن است بر تغذیه، پوست و حتی ریه‌ها تاثیر بگذارد.

شرایط خودایمنی: یک باکتری خاص روده پروتئینی تولید می‌کند که ممکن است باعث شروع شرایط خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید، کولیت اولسراتیو و ام‌اس شود.

مشکلات خلقی: یک ارتباط کاملاً مستند بین روده و مغز وجود دارد و تاثیر روده ممکن است به خلق و خوی شما نیز گسترش یابد. اختلالات روده و التهاب در سیستم عصبی مرکزی ممکن است علل بالقوه اضطراب و افسردگی باشند و پروبیوتیک‌ها ممکن است به درمان این شرایط کمک کنند.

میگرن: ارتباط روده و مغز ممکن است بر میگرن نیز تاثیر بگذارد.
اگر هر یک از این علائم مختلف را تجربه کردید، بهتر است توسط پزشک معاینه شوید تا مشخص شود آیا علائم شما به دلیل روده ناسالم است یا عوامل دیگر.

اولین قدم در بهبود روده، شناسایی و حذف غذا‌های مشکل‌ساز است. از خوردن غذا‌هایی که بر پوشش روده‌ها تاثیر می‌گذارند دست بکشید، این کار می‌تواند به دستگاه گوارش شما استراحت داده و به آن فرصتی برای بهبودی بدهد.

پزشک می‌تواند رشد بیش از حد باکتری، مخمر یا انگل‌هایی که بر سلامت روده شما تاثیر می‌گذارند را شناسایی کند؛ و احتمالاً غذا‌ها و مکمل‌هایی را توصیه می‌کند که می‌توانند به ترمیم روده شما کمک کنند، از جمله پروبیوتیک‌ها، پری‌بیوتیک‌ها، آنزیم‌ها، گلوتامین، روغن ماهی و غیره. پیروی از سبک زندگی سالم نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->