رنج مردم غزه به روایت پزشک آمریکایی فراخوان سازمان وظیفه عمومی برای سربازان پایه خدمتی خرداد ۱۴۰۳ سخنگوی کرملین: مقدمات سفر پوتین به کره شمالی در جریان است بهادری جهرمی: دولت سیزدهم خود را مقید به رعایت و اجرای قانون اساسی و قوانین می‌داند آغاز محدودیت‌های ترافیکی میلاد امام‌رضا(ع) از ساعت ۱۴ امروز در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردار سلامی: امروز در برجسته‌ترین فراز تاریخ ایران قرار داریم رئیسی از پروژه ترانزیتی جاده‌ای و ریلی «ارس» به‌عنوان بخشی از کریدور شرق-غرب بازدید کرد وکیل‌مدافع تتلو از محکومیت او خبر داد ویدئو | تسلیت رئیس مجلس به بازماندگان سیل خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با حزب الله نقاط ضعف اسرائیل را هویدا کرد یک نظامی دیگر صهیونیست در غزه کشته شد عملیات‌های موفق امروز قسام | از شکار بالگرد «آپاچی» تا هلاکت ۲۰ نظامی صهیونیست (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حملات روز شنبه رژیم صهیونیستی به نوار غزه | ۶۴ تن شهید و صد‌ها نفر زخمی شدند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) گانتس شروط خود را برای ادامه حضور در کابینه جنگ اعلام کرد دستور رئیسی برای حمایت از فعالین فضای مجازی یمن یک کشتی یونانی را با موشک هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بایدن انجام مناظره‌های بیشتر با ترامپ را رد کرد وحشت رسانه‌های عبری از سلاح جدید حزب الله ترامپ: کاخ سفید باید از من عذرخواهی کند تظاهرات صهیونیست‌های خشمگین علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل درباره جرایم احتمالی در افغانستان تاکید کرد

  • کد خبر: ۱۱۳۰۹۹
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل درباره جرایم احتمالی در افغانستان تاکید کرد
کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل خود درباره جرایم بین‌المللی که ممکن است در افغانستان رخ داده باشد، ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «میچل باچله» کمیسیونر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: تحقیقات بر اساس چارچوب داخلی دیوان کیفری بین‌الملل ادامه خواهد یافت.

پنجاهمین جلسه حقوق بشر سازمان ملل ۱۳ ژوئن آغاز شده و تا هشتم ژوئیه ادامه دارد.

باچله همچنین گفت: ما نمی‌توانیم مردم افغانستان را فراموش کنیم. راه رسیدن به یک افغانستان صلح‌آمیز و با شکوه را نمی‌توان بدون اقدامات سازنده و مداوم از سوی مقام‌های دوفاکتو، بدون حمایت جامعه بین‌الملل و بدون حضور معنادار تمامی اقشار جامعه و سیاسیون این کشور و همچنین زنان و دختران پیمود.

سیمرا حمیدی، فعال عفو بین‌الملل در جنوب آسیا نیز نگرانی‌های خود را درباره تداوم استفاده از اقدامات سرکوبگرانه در افغانستان ابراز داشت و افزود: مقام‌های دوفاکتوی طالبان به استفاده از اقدامات سرکوبگرانه خود با پیامدهای مخربی که بر مردم کشور افغانستان می‌گذارد، ادامه می‌دهند. آنها آزادی بیان، برگزاری تجمعات و حق زندگی مردم را از آنها می‌گیرند. این روند تاثیری مخرب بر زندگی و حقوق زنان و دختران افغانستان دارد.

شهرزاد اکبر، رئیس سابق کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان نیز گفت: حقوق زنان فقط مربوط به مساله حقوق بشر نیست. این یک مساله مربوط به امنیت ملی، منطقه‌ای و جهانی است که جهان باید به آن پاسخ دهد و راهی درست برایش بیابد.

فرستادگان ترکیه، عربستان، اتحادیه اروپا و جامعه بین‌الملل در این نشست نیز خوستار کمک‌های بیشتر برای افغانستان به منظور اجتناب از بحران گرسنگی در این کشور شدند.

نماینده ترکیه گفت: هنوز قحطی بزرگ و خطرناک و فروپاشی کامل سیستم در افغانستان وجود دارد.

این اظهارنظر در حالی مطرح شد که بسیاری از سازمان‌های حقوق بشری نگرانی خود را بابت اوضاع بشری در این کشور جنگ‌زده ابراز کرده‌اند؛ با این حال، طالبان افغانستان به صورت مداوم نقض حقوق بشر در این کشور را رد می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->