علت تأخیر در اعمال قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) انتقاد ازکارافتادگان صندوق تامین اجتماعی از مستمری خود در احکام حقوقی جدید واریز مستمری فوق‌العاده به حساب مددجویان سیل‌زده سیستان وبلوچستان پزشک قلابی در گلشهر به دام افتاد| دستگیری دو زورگیر مسافرنما در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | دستگیری تبهکاران تلگرام که با نقاب پشتیبان سایت از مردم کلاهبرداری کردند وحشت‌آفرینی سارقان خطرناک با شلیک پلیس مشهد پایان یافت + عکس چگونه چک دیجیتال بگیریم؟ | ۱۱ مزیت چک دیجیتال را ببینید برگزاری جشن بزرگ دختران مقاومت در مشهد + فیلم فشارخون بالای کنترل‌نشده خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد  ارائه خدمات رایگان سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان اکبر بازداشت بیش از ۴۰۰۰ قاچاقچی طی سال گذشته در خراسان رضوی | ارزش کالا‌های ممنوعه کشف‌شده ۱۲۹۰ میلیارد ریال فرماندهی انتظامی خراسان رضوی یک مامور خاطی خود را از خدمت تعلیق کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ١۴٠٣) | هشدار طوفان تندری رعدوبرق و بارش‌های سیل‌آسا در مشهد راهداری خراسان رضوی ۱۲ نقطه پرحادثه جاده‌ای را ایمن‌سازی کرد فراخوان پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص هواشناسی: بارش‌ها تا جمعه تشدید می‌شود | سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سقوط هولناک بنر تبلیغاتی در هند | ۳ نفر کشته و ۵۲ تَن زخمی شدند + فیلم دستگیری ۲ متهم به ۲۱ فقره موبایل قاپی در مشهد
سرخط خبرها

نکاتی درباره استفاده از شیر‌های مدت‌دار

  • کد خبر: ۱۰۸۳۲۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴
نکاتی درباره استفاده از شیر‌های مدت‌دار
برخی از افراد تصور می‌کنند شیر‌های مدت‌دار یا به اصطلاح شیر‌های فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری در بیرون از یخچال، دارای نگهدارنده هستند، اما باید دید این باور تا چه حد از نظر علمی درست است.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از افراد تصور می‌کنند شیر‌های مدت‌دار یا به اصطلاح شیر‌های فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری در بیرون از یخچال، دارای نگهدارنده هستند، اما این تصور غلطی است؛ چرا که هیچ ماده نگهدارنده‌ای در شیر مدت‌دار نیست و نوع فرآیندی که در فرآوری و بسته‌بندی شیر فرادما طی می‌شود، دلیل بالا بودن ماندگاری شیر است.

باید توجه کرد که شیر فرادما از طریق حرارت بالای ۱۳۵ درجه سانتیگراد در کمتر از چند دقیقه استرلیزه می‌شود. به همین دلیل کلیه میکروب‌های موجود در شیر به سرعت از بین می‌روند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از سوی دیگر این گونه شیر‌ها در بسته‌های تتراپک (بسته بندی‌های چهارلایه) بسته بندی می‌شوند. این بسته بندی‌ها باعث می‌شوند تا هیچگونه میکروبی نتواند به راحتی وارد شیر شود. همین موضوع هم دلیل اصلی قرار گرفتن شیر‌های فرادما در خارج از یخچال است؛ چرا  که هیچگونه عامل مخربی در داخل شیر وجود ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->