افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در آب‌گرفتگی میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود بدهی آموزش‌وپرورش به فرهنگیان بابت پاداش پایان‌خدمت ۱۴۰۲ | معوقاتی که تا اسفند پارسال تسویه شد چطور کار و زندگی مان را از هم جدا کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٢۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران و هوای خنک تا اواسط هفته آینده نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد
سرخط خبرها

از کجا بفهمیم به کرونای اومیکرون مبتلا شده‌ایم؟

  • کد خبر: ۹۴۲۳۰
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
از کجا بفهمیم به کرونای اومیکرون مبتلا شده‌ایم؟
یک متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص علائم سویه جدید کرونا موسوم به اُمیکرون توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر روناک میلادی با اشاره به شناسایی سویه جدید اُمیکرون در کشور گفت: متاسفانه این سویه جدید هم اکنون در ۱۱۰ کشور جهان شیوع پیدا کرده و چندی است که در کشور ما هم شناسایی شده است.

میلادی به قدرت سرایت بالای این سویه جدید اشاره کرد و افزود: یکی از نشانه‌های بارز این سویه جدید قدرت بالای انتشار آن است، طوری که ظرف حدود یک ماه از شناسایی آن در آفریقای جنوبی هم اکنون در ۱۱۰ کشور جهان شناسایی شده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه علائم این سویه جدید هم مشابه سویه‌های قبلی است، گفت: این سویه جدید هم در اغلب موارد مشابه علائم یک سرماخوردگی ساده ظاهر می‌شود.

میلادی گفت: گرفتگی بینی، عطسه، سردرد و سرفه خشک از جمله علائم این سویه جدید است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه افتراق این سویه جدید از سویه‌های قبلی بسیار دشوار است، گفت: تنها راه در این زمینه بحث همه گیری این ویروس در محیط خانواده یا کار و ... است.

میلادی گفت: سویه‌های قبلی عمدتا بصورت " تک گیر" خود را نشان می‌دادند، بطور مثال یک یا دو نفر در خانواده درگیر کرونا می‌شدند، اما با شیوع این سویه جدید اغلبا درگیری‌ها بصورت خانوادگی است.

وی افزود: زمانی که اعضای یک خانواده ظرف مدت کوتاه همگی به کرونا مبتلا شوند، شک اصلی سمت سویه "اُمیکرون" می‌رود.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: از قدرت سرایت ویروس در یک مکان یا یک خانواده یا یک محفل و دورهمی است که می‌توان به ابتلا به "اُمیکرون" مشکوک شد.

میلادی با بیان اینکه علائم این سویه جدید سه روز بعد از ورود ویروس به بدن خود را نشان می‌دهد، گفت: این علائم حدود ۹ روز و یا شاید حدود دو هفته طول می‌کشد.

وی افزود: خوشبختانه فعلا گزارشاتی که منتشر شده نشان می‌دهد علائم این سویه جدید نسبت به دلتا ضعیف‌تر است.

میلادی گفت: این سویه جدید عمدتا سیستم فوقانی را درگیر کرده و کمتر درگیری در سیستم تحتانی تنفسی ایجاد می‌کند، بنابراین علائم آن نسبت به سویه دلتا ضعیف‌تر است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: البته هنوز یک ماه از شناسایی این سویه جدید گذشته و قضاوت درباره شدت بیماری زایی و مرگ و میر ناشی از آن هنوز زود است.

میلادی در ادامه اشاره‌ای هم به راهکار‌های پیشگیری از این سویه جدید داشت و افزود: مهمترین راه پیشگیری از این سویه جدید بحث تزریق دوز سوم واکسن کرونا است.

وی افزود: تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که دوز سوم را تزریق کرده اند از ایمنی به نسبت خوبی در برابر این سویه جدید برخوردار هستند.

این متخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: توصیه می‌شود تمام افراد بین ۱۲ تا ۱۸ سال هرچه سریعتر برای تزریق دوز دوم و افراد بالای ۱۸ سال که موعد تزریق دوز سوم آن‌ها فرا رسیده برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

میلادی خاطرنشان کرد: در کنار تزریق واکسن استفاده از ماسک همچنان بهترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به انواع سویه‌های کرونا است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر رعایت فاصله اجتماعی هم تاکید کرد و افزود: رعایت فاصله حداقل یک تا دو متر با سایر افراد برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ضروری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->