سیل در کلات هیچ فوتی نداشت برخورد کوئیک و پارس در مشهد ۶ مصدوم برجا گذاشت (۲۸ اردیبهشت) پرونده سیل مشهد روی میز کمیسیون اصل نود! کشف پیکر‌های چهار مفقود سیلاب در فریمان (۲۸ اردیبهشت) قتل جوان ۲۷ ساله افغان به‌خاطر توپ بازی! (۲۸ اردیبهشت) تمام خسارت‌های درمانی بازنشستگان تامین اجتماعی تا اسفند ۱۴۰۲ پرداخت شد | تسویه حساب ۲۰ روزه با بازنشستگان بازگشایی ۴۴ محور مسدود شده در خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت) تصادف پراید و پژو ۲۰۶ در قوچان ۷ مصذوم برجا گذاشت(۲۸ اردیبهشت) از ۸۱ روستای دارای سکنه سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد نجات معجزه آسای جوان مشهدی از داخل چاه (۲۸ اردیبهشت) نامه سرگشاده نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی به رئیس جمهور درباره کارگران و بازنشستگان   محور صالح آباد - تربت جام بازگشایی شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) متلاشی شدنِ شبکه شیطان پرستی و دستگیری ۲۶۱ نفر نجات نیسان آبی با پنج سرنشین از درون سیلاب (۲۸ اردیبهشت) این پزشکان متخلف هستند عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی» آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نخستین علامت شایع بیماری ام اس + درمان

  • کد خبر: ۸۶۲۸۱
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۵
نخستین علامت شایع بیماری ام اس + درمان
اگرچه بیماری ام‌اس هر فردی را به شیوه‌ای متفاوت تحت تاثیر قرار می‌دهد، مشکلات بینایی اغلب از نخستین علائمی هستند که افراد مبتلا به این بیماری تجربه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ام اس یک بیماری غیر قابل پیش بینی است که علایم آن ممکن است در بیماران مختلف متفاوت باشد و شاید خیلی از ما متوجه آن‌ها نشویم. این بیماری در بلند مدت بیش از ۹۰۰ هزار نفر را در کشور‌ها بزرگ درگیر کرده است و در طول زمان بدتر هم می‌شود؛ بنابراین بسیار مهم است که علایم ام اس را بشناسیم و زودتر آن را تشخیص دهیم. اول از همه باید به دنبال علایم هشداردهنده باشیم، علایم‌ی که در مطلب اولین و جدی‌ترین علایم ام اس بخش بهداشت و سلامت به طور کامل به آن پرداختیم.

معمولاً علایم هر بیمار با دیگری متفاوت است، اما بعضی از علایم در ام اس هستند که در هنگام شروع بیماری خودشان را نشان می‌دهند که یکی از آن‌ها روی چشم افراد اثرگذار است. تحقیقات نشان می‌دهد که بیش از نیمی از بیماران ام اس این علامت را تجربه می‌کنند و این اولین علامت در ۲۰ درصد افراد مبتلا به این بیماری است.

چشم درد یا کاهش موقت بینایی اولین علامت ام اس است

بسیاری از بیماران ام اس التهاباتی را در عصب چشم تجربه می‌کنند که یک اتفاق رایج و جزء اولین علایم است. این عصب بینایی، چشم را به مغز وصل می‌کند و باعث می‌شود که اطلاعات بینایی تفسیر شود. هنگامی که عصب ملتهب می‌شود، عاملی برای تاری دید یا از دست دادن بینایی به شکل موقت یا درد چشم خواهد بود. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۶ نشان می‌دهد که ۹۰ درصد بیماران ام اس در مراحل اولیه با این تجربه مواجه هستند و بینایی آن‌ها کاهش پیدا می‌کند.

مشکلات بینایی دیگر هم می‌تواند در بیماران ام اس اتفاق بیفتد

دیگر مشکلات بینایی همچنین ممکن است برای بیماران ام اس رخ بدهد. مطالعه‌ای در این باره نشان می‌دهد که این افراد ممکن است با کاهش رنگ هنگام بینایی یا کاهش سطح بینایی مواجه شوند؛ و در تکان دادن و حرکت دادن چشم مشکل داشته باشند و توانایی آن‌ها برای تشخیص نور‌های مختلف سخت شود. افراد همچنین ممکن است وضعیتی را تجربه کنند که در آن باعث می‌شود چشم آن‌ها بدون کنترل جابجا شود. انگار که احساس می‌کنند همه چیز در اطراف آن‌ها در حال حرکت است و همچنین ممکن است به دوبینی مبتلا شوند.

در واقع احساس تعادل کم می‌شود و سرگیجه به وجود می‌آید. همچنین ممکن است مقداری ضعف ساق پا یا ناتعادلی را در خودشان احساس کنند که این مشکلات بینایی خطر را چند برابر می‌کند.

تقریباً ۵۰ درصد بیماران ام اس با مشکلات بینایی مواجه هستند و بسیار هم رایج است. ممکن است این افراد با بی حسی و و درد در بدن یا حتی مشکلات در راه رفتن مواجه شوند که آن‌ها را به گونه‌های متفاوت درگیر می‌کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳ شدت این اتفاقات را در افراد مختلف بررسی کرده و متوجه شده است که بیشتر آن‌ها به این نوع تعادلی بینایی دچار می‌شوند.

راه حل و درمان

درمان‌های مختلفی برای مشکلات بینایی بیماران ام اس وجود دارد. گروهی از محققان در این باره توانسته اند که مطالعات زیادی را به انجام برسانند و متوجه شدند که بعضی از دارو‌ها مثل کورتیکواستروئید‌ها می‌تواند به بیماران ام اس که به مشکلات بینایی دچار شده اند کمک کنند. حتی عینک‌های مخصوصی هم طراحی کرده اند که باعث کاهش تاری دید و پوشاندن چشم آن‌ها در برابر خطرات می‌شود.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->