پیش‌بینی وضعیت هواشناسی در مشهد و خراسان‌رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | احتمال وقوع دوباره سیل در مشهد جشنواره «گل‌وگلاب» روستای فرخد در روز جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو شد پلیس در جست‌وجوی سارقان خشن که از ۱۲ خانه در تهران دزدی کردند + عکس وقوع رگبار باران در اکثر استان‌های کشور طی ۲۴ ساعت آینده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) بررسی میدانی آخرین وضعیت سیل، توسط وزیر کشور در مشهد هشدار نارنجی هواشناسی برای مشهد | کدام شهرستان‌های استان امروز خطر سیلاب دارند؟ + نقشه هواشناسی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) پشت‌پرده عجیب تخفیف‌های شگفت‌انگیز مکمل‌ها در داروخانه‌‌ها صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم
سرخط خبرها

مزاحمت خیابانی برای بانوان چه حکمی دارد؟

  • کد خبر: ۸۵۷۲۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۶
مزاحمت خیابانی برای بانوان چه حکمی دارد؟
رعایت شان بانوان همواره اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد از این رو قانونگذار مزاحمت خیابانی برای بانوان را جرم می‌داند.

به گزارش شهرآرانیوز، رعایت عفت و شان بانوان با توجه به ارزش‌های اخلاقی و مذهبی جامعه، همواره اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد از این رو قانونگذار مزاحمت خیابانی برای بانوان و نوامیس مردم را یک جرم می‌داند.

معمولا جرائم مربوط به مزاحمت خیابانی هیچگاه به طرح شکایت از سوی قربانی منتهی نمی‌شوند از این رو، با رفع مزاحمت، این موضوع از طریق طرح شکایت کیفری فاش نخواهد شد، اما در صورت شکایت، با متهم مزاحمت خیابانی برای بانوان برخورد قضایی خواهد شد.

محل وقوع جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان اماکن عمومی و معابر هستند که شامل کوچه‌ها، خیابان‌ها، نمایشگاه ها، ادارات دولتی، بازار، میدان‌ها، اتوبان‌ها و … می‌باشند و حضور یا عدم حضور شاهد برای تحقق جرم مزاحمت خیابانی شرط نخواهد بود.

توهین و مزاحمت در اماکن خصوصی مانند منزل به صورت علنی و با حضور شاهد شامل ماده قانون مجازات کننده مزاحمت خیابانی نخواهد بود.

جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان از جمله جرائم عمدی است که به دلیل آسیب پذیری بالای آنان، حساسیت بیشتری بر روی آن وجود دارد.

در جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان، وقوع عمل توهین آمیز یا ایجاد مزاحمت، وجود قصد مجرمانه را مفروض خواهد کرد لذا به اثبات جرم نیازی نخواهد بود مگر اینکه خلاف آن توسط متهم اثبات شود که در این صورت مسئولیت کیفری شامل متهم نخواهد شد.

مزاحمت خیابانی برای کودکان و بانوان، به شکل تعرض و ارتکاب عمل توهین آمیز نسبت به آنان در معابر و اماکن عمومی رخ می‌دهد.

معیار و ضابطه‌ی تشخیص رفتار توهین آمیز در عمل مزاحمت خیابانی، عرف و عادت رایج در محل وقوع مزاحمت خیابانی خواهد بود و دادگاه مطابق با آن حکم صادر خواهد کرد.

حکم مجازات مزاحمت خیابانی

بر اساس ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی که در سال ۱۳۷۵ به تصویب رسیده است، هر فردی که در اماکن عمومی یا معابر، مزاحم کودکان و بانوان گردد و با الفاظ و حرکاتی خلاف شئون به آنان توهین نماید، به دو تا شش ماه حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد، لذا با توجه به مفاد این قانون می‌توان دریافت که توهین و اهانت به مردان در معابر عمومی مشمول حکم این ماده نخواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->