باند شرکت هرمی با دستگیری ۱۶ متهم در خراسان رضوی منهدم شد قتل مرد جوان به دلیل اختلافات شخصی در شرق تهران ۲ شرط مهم مادر مقتول برای بخشش قاتل سنگدل جه بود؟ اظهارات منتسب به سردار رادان درباره طرح نور۲ تکذیب شد دستگیری ۶۸ شرور مخل امنیت در شهرک رجایی مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۳) افزایش سرانه مصرف نوشابه در کشور | سریع‌ترین رشد مصرف مواد قندی را داریم شناسایی بیش از ۷۲۰۰ مبتلا به سل در ایران| یک‌چهارم بیماران ایرانی نیستند راز جنایت خانوادگی فاش شد| باز هم قتل پسری معتاد توسط پدر رونمایی از نسخه جدید شاد با قابلیت‌های جدید سقوط کارگر در محل گودبرداری یک پروژه ساختمانی + جزییات(۲۰ خرداد ۱۴۰۳) حریق انباری یک مدرسه در بلوار وکیل آباد مشهد + تصویر (۲۰ خرداد ۱۴۰۳) ۳۰ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در مشهد رمزگشایی شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر اهدا خون توسط بانوان در خراسان رضوی | نیازمند اهدای خون از سوی جوانان هستیم تحقق سه‌ونیم‌برابری تعهد مهارت‌آموزی به کودکان کار در خراسان‌رضوی همسترکامبت، درآمد بدون زحمت یا رؤیای ثروتمندشدن؟ دانش‌آموزان نابینا از امتحان نهایی با خط «بریل» محروم شدند اوج گیری آسیب‌های اجتماعی در شیب شکاف نسلی احضار رائفی‌پور به دادستانی تهران کدام ورزش در کاهش فشارخون میسر است؟ آیا فشارخون، صبح‌ها بالاتر است؟
سرخط خبرها

پلیس درباره ایجاد اکانت‌های غیرواقعی در شبکه شاد هشدار داد

  • کد خبر: ۸۴۵۱۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
پلیس درباره ایجاد اکانت‌های غیرواقعی در شبکه شاد هشدار داد
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در پی ایجاد اکانت‌های غیرواقعی در شبکه شاد به هموطنان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به امکان عضویت بدون محدودیت کاربران غیر دانش آموز و معلم در اپلیکیشن شاد، اظهار کرد: سازوکار عضویت در اپلیکیشن شاد مانند بقیه پیام رسان‌ها است و هر فردی با معرفی یک شماره موبایل می‌تواند وارد فضای شاد شود و تنها سازوکار احراز هویت معتبر در این اپلیکشین عضویت در گروه‌های کلاسی با استفاده از کدملی دانش آموز است که متاسفانه این فرآیند هم امکان دورزدن توسط مجرمان را دارد و بعضا مشاهده می‌شود که افرادی به عنوان با سرقت هویت دانش آموزان در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند و مشکلاتی را برای کلاس فراهم می‌کنند.

سرهنگ رجبی ضمن هشدار درباره فعالیت برخی از افراد سودجو در اپلیکیشن شاد و ایجاد مزاحمت با حساب‌های کاربری جعلی برای کاربران، تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که فرآیند فعلی احراز هویت به وجود آورده این است که افراد در شبکه شاد با جعل هویت پشتیبان شاد و یا عناوین مختلف با دیگر دانش آموزان ارتباط می‌گیرد و بعضا در برخی مواقع با هک کردن حساب کاربری دیگر دانش آموزان در اپلیکشین شاد مشکلاتی مانند سرقت اطلاعات، ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت اینترنتی را رقم می‌زنند.

وی ضمن هشدار بابت حساب‌های کاربری جعلی که تحت عنوان پشتیبان در حال فعالیت در شبکه آموزش دانش آموزی هستند، تاکید کرد: مجرمان تحت عناوین مختلفی اعم از رفع مشکل، احراز هویت و ...، کد احراز هویت دانش آموزان را در اپلیکیشن شاد دریافت می‌کنند و در ادامه اقدام به اجرای مقاصد مجرمانه خود می‌کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ضمن ابزار نارضایتی از وضعیت رسیدگی پشتیبان شاد به گزارش‌های ارسالی و تعامل این مجموعه با پلیس فتا اظهار کرد: دانش آموزان به هیچ عنوان کد‌های هویتی خود در شاد را در دسترس افراد ناشناس نگذارند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به بخش مرکز فوریت‌های سایبری سایت پلیس فتا به نشانی csirc . cyberpolice . ir یا کانال پلیس فتا در شبکه شاد با آی دی PoliceFata گزارش دهند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->