رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود بدهی آموزش‌وپرورش به فرهنگیان بابت پاداش پایان‌خدمت ۱۴۰۲ | معوقاتی که تا اسفند پارسال تسویه شد چطور کار و زندگی مان را از هم جدا کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٢۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران و هوای خنک تا اواسط هفته آینده نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد طوفان با سرعت ۹۰ کیلومتر برساعت سبزوار را درنوردید (۲۶ اردیبهشت) + فیلم از شر دبش تا شهر دبش! رهایی از چوبه دار با ضمانت آقا | روایت بانوی مشهدی محکوم به قصاص که نجات یافت تعرض وکیل قلابی به زنان با تعارف کیک سمی در مشهد + عکس پرداخت حقوق معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس به روز شد راه اندازی خط تولید قطره های چشمی با همکاری شریک آلمانی در مشهد مشارکت ۳۰۰ میلیاردی مردم خراسان رضوی در مرمت مساجد و آثار تاریخی واکاوی روان‌شناختی ۳ پرونده همسرکشی جدید در مشهد تداوم بارش باران در کشور تا پایان اردیبهشت ماه
سرخط خبرها

علائم چشمی بیماران مبتلا به کرونا

  • کد خبر: ۸۳۹۸۱
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵
علائم چشمی بیماران مبتلا به کرونا
فوق تخصص قرنیه گفت: شایع‌ترین علائمی که کرونا در چشم‌ها ایجاد می‌کند، علائم التهاب ملتحمه است که از جمله این نشانه‌ها می‌توان به قرمزی، سوزش، درد و ترشح در چشم‌ها اشاره کرد؛ این علائم اغلب هر دو چشم را درگیر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز،  محمد سلیمانی، فوق تخصص قرنیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره «اثر ویروس کرونا بر چشم»، اظهار کرد: شایع‌ترین علائمی که این ویروس در چشم‌ها ایجاد می‌کند، علائم کونژکتیویت (التهاب ملتحمه) است که از جمله این نشانه‌ها می‌توان به قرمزی، سوزش، درد و ترشح در چشم‌ها اشاره کرد. این علائم اغلب هر دو چشم را درگیر می‌کند.  

وی با اشاره به برگزاری سی و یکمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران در روز‌های آتی، بیان کرد: برخی مبتلایان به کووید-۱۹ نخست به علائم التهاب ملتحمه دچار می‌شوند سپس ویروس کرونا ریه این بیماران را درگیر می‌کند؛ این نشانه‌ها به طور معمول با قطره‌های اشک مصنوعی و آنتی بیوتیک‌های ساده بهبود پیدا می‌کنند و در بیشتر موارد از نظر چشمی نیاز به موارد خاصی نیست.

این فوق تخصص قرنیه گفت: البته ممکن است که در ترشحات چشم بیماران دچار التهاب ملتحمه، ویروس کرونا وجود داشته باشد و به دیگران سرایت کند؛ بنابراین مبتلایان به این ویروس به ویژه کسانی که از علائم التهاب ملتحمه رنج می‌برند باید از دست زدن به چشم‌ها و لوازم خودداری و از حوله و بالش شخصی استفاده کنند.

سلیمانی افزود: مبتلایان به کووید-۱۹ در ریسک تبخال قرنیه هستند که این تبخال ممکن است ناشی از مصرف دارو‌های استروئید یا نقص ایمنی درش اثر خود ویروس باشد؛ بنابراین مبتلایان به ویروس کرونا در صورتی که در دوران قرنطینه هستند و از علائمی مانند درد و قرمزی چشم‌ها رنج می‌برند می‌توانند به شکل آنلاین با چشم پزشک مشورت کنند یا اگر پس از این دوران به این نشانه‌ها مبتلا شدند به چشم پزشک مراجعه کنند.

مراقب عوارض چشمی ویروس کرونا باشید

وی تاکید کرد: ویروس کرونا ممکن است انسداد عروق شبکیه و به دنبال آن از دست رفتن بینایی را منجر شود؛ بنابراین مبتلایان به کووید-۱۹ ممکن است از کاهش دید هم رنج ببرند.  

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیماری قارچی حدقه چشم را ناشی از نقص سیستم ایمنی حاصل از خود ویروس یا مصرف کورتون‌ها دانست و یادآوری کرد: بیمارانی که کووید دارند ممکن است از علائم التهاب لبه‌های پلک مثل شالازیون یا گل مژه بیشتر در این افراد دیده شود که بهتر است با شستن چشم‌ها توسط شامپو بچه و درمان‌های حمایتی کنترل شود.

سلیمانی ابراز داشت:ترشحات خونی یا سیاه رنگ از بینی، کاهش دید و بیرون زدگی چشم‌ها نشانه‌هایی هستند که به طور معمول در مبتلایان به کووید-۱۹ شدید یا کسانی که به مدت طولانی دارو‌های کورتون را مصرف کردند، مشاهده می‌شود.

وی تصریح کرد: بیماران دچار قارچ حدقه چشم باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنند و از دارو‌های ضد قارچ زیر نظر پزشک استفاده کنند؛ همچنین در برخی موارد باید ترشحات و بافت نِکروز شده (مرده) ناشی از قارچ از بینی برداشته شود.

این فوق تخصص قرنیه متذکر شد: این قارچ می‌تواند از بینی به فضای کاسه چشم انتقال پیدا کند. این قارچ در محیط وجود دارد، ولی فقط کسانی را درگیر می‌کند که به نقص سیستم ایمنی دچار هستند.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->