بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟ اظهار نظر یک پزشک درباره واکسن HPV کار را به دفتر رهبری کشاند پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه! اعضای بدن جوان بیست‌‌ودوساله نیشابوری اهدا شد جوان بدبخت مشهدی به پلیس پناه برد| یک زن خائن و دیگری دیوانه کتک زن! آتش‌سوزی‌‌های سریالی خانه‌ها در یک روستای دورافتاده | اهالی می‌گویند کار اجنه است! اخاذی مرد شیطان صفت از همسر سابقش | شگرد او انتشار تصاویر خصوصی بود! اعترافات تکان‌دهنده زورگیران بی‌رحم درباره قتل جوان بی‌گناه | مقتول ۲ فرزند خردسال داشت آتش‌سوزی مغازه تعویض‌روغنی در خیابان رسالت مشهد با یک مصدوم (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع قضایی با تغییر کاربری ۴۸ هکتار از زمین‌های کشاورزی در شهرستان مشهد واژگونی خودرو در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات آتش سوزی برج اوپال و ساختمان خیابان ایرانشهر در تهران (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) دستورالعمل ملی البسه استاندارد بیماران به تمامی بیمارستان ها و مراکز تشخیصی و درمانی وزارت بهداشت ابلاغ شد اعلام شرایط جذب سرباز معلم در سال ۱۴۰۳ + جزئیات امحای بیش از ۵۲ تن از کالا‌های انبار‌های اموال تملیکی در مشهد ویدئو | لحظه برخورد صاعقه به مرد روس پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دستور پخت حلیم

  • کد خبر: ۶۳۵۱۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
دستور پخت حلیم
حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ حلیم از غذا‌های بسیار خوش مزه و سنتی ما ایرانی هاست که بیشتر برای وعده صبحانه و افطار استفاده می‌شود. سرشار از روی، آهن ومنیزیم است و به دلیل داشتن گوشت و گندم، از انرژی زیادی هم برخوردار است. اگر از گندم پوست کنده در تهیه حلیم استفاده شود، این غذا برای بسیاری از بیماری‌های گوارشی مفید خواهد بود.
 
قیمت برای هر نفر: ٣٠٠٠ تومان
تعداد: ٨ نفر
زمان تهیه: ۲۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه حلیم:

گندم یا بلغور گندم - ٣ لیوان
گوشت گوسفندی - ٢٥٠ گرم
آب - به میزان لازم
سینه مرغ یا بوقلمون - ١٥٠ گرم
شیر - یک لیوان
نمک - ۳ قاشق مرباخوری
پیاز - ۲ عدد
کره یا روغن حیوانی - ۲۰۰ گرم

طرز تهیه حلیم:

 
گندم را بعد از شستن، ۱۲ ساعت بخیسانید. سپس ۳ ساعتی با آب فراوان کامل بپزید. هر چند دقیقه غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.
 
حلیم
 
گوشت گوسفندی را با یک پیاز بپزید. درون ظرف دیگری سینه مرغ را هم با یک پیاز دیگر بگذارید بپزد.
 
حلیم
 
بعد از پختن کامل گندم، با گوشت کوب برقی آن را خوب له کنید تا کش دار شود. مرغ و گوشت را هم بعد از پختن، ریش ریش و همراه با کره، به مخلوط گندم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر با هم بپزند.
 
حلیم
 
غذا را با گوشت کوب برقی دوباره کمی له و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. بعد از ١٥ دقیقه که همه مواد حلیم خوب به خورد هم رفت، غذا آماده است.
 
حلیم
 
 
چند نکته
*اگر از بلغور گندم برای تهیه حلیم استفاده می‌کنید، نیازی نیست آن را بخیسانید. زمان پخت هم بسیار کمتر خواهد شد.
*در صورتی که آب مرغ و گوشتتان بعد از پخت باقی ماند، می‌توانید آن را همراه با گوشت و مرغ ریش ریش شده به غذا اضافه کنید.
*برای تزیین روی حلیم می‌توانید از روغن داغ و دارچین یا قیمه استفاده کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->