بیگانگی طالبان با دیپلماسی | پافشاری کابل بر پایان کار سرکنسول افغانستان در مشهد نخبگان افغانستانی از جایگاه امام خمینی (ره) در جهان اسلام گفتند تسهیلات جمهوری اسلامی ایران برای زائران افغانستانی اربعین ۱۴۰۳ مهاجران افغانستانی محله گلشهر در مراسمی یاد شهید رئیسی را گرامی داشتند نماینده افغان تبار پارلمان استرالیا پس از محکومیت جنایات اسرائیل استعفا داد احتمال بارندگی شدید در ولایت‌های بدخشان و نورستان (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) واکنش وزارت خارجه به درخواست طالبان برای تغییر کادر سرکنسولگری مشهد | منطبق با روش‌های بین‌المللی اقدام کنید تیم ملی فوتسال افغانستان آنالیزور اسپانیایی به خدمت گرفت ساعت کاری مرز ماهیرود افزایش یافت | رشد وزنی ۹۰ درصدی صادرات به افغانستان از مرز ماهیرود عبدالله عبدالله از کمک‌های ایران به مردم افغانستان قدردانی کرد تیم ملی فوتسال افغانستان قبل از جام جهانی در ۳ تورنمنت شرکت خواهد کرد آمریکا و آلمان درباره پیوستن اوکراین به ناتو هشدار دادند برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در جام جهانی ازبکستان طرح پوشش بیمه‌ای اتباع و مهاجرین خارجی مجاز ساکن ایران آغاز شد سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان: در جام جهانی همه راه‌ها به تیم‌های بزرگ ختم می‌شود سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان: برای شگفتی سازی به جام جهانی می‌رویم کاظمی‌قمی در مشهد: از هر ابتکار و پیشنهادی در راستای رشد افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم حسین شمس: به تیم ملی فوتسال افغانستان خوش‌بینم، آنها سرنترسی دارند تیم ملی افغانستان در جام جهانی فوتسال با آرژانتین، آنگولا و اوکراین هم‌گروه شد برنامه جهانی غذا: سیل در افغانستان به ۸۰ هزار نفر آسیب رسانده است
سرخط خبرها

نگهداری متفاوت انگور در افغانستان + فیلم

  • کد خبر: ۵۴۸۲۶
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
  • ۱
نگهداری متفاوت انگور در افغانستان + فیلم
روش‌های مختلفی برای تازه نگه داشتن میوه وجود دارد، ولی مردم افغانستان ابتکار جالبی برای تازه ماندن انگور برای زمستان به کار می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در گذشته مردم افغانستان می‌خواستند در شب‌های زمستان میوه‌های متنوعی داشته باشند و برای این کار کنگینه می‌ساختند.

 

کنگینه ظرف‌های به شکل یک کوزه بود که از گل ساخته می‌شد و میوه‌های مثل انگور را درون آن قرار می‌دادند، بعد روی آن را با گل طوری می‌بستند که هیچ مجرایی برای داخل شدن هوا و نفوذ آن در میان آن ظرف باقی نمی‌ماند.

 

این ظرف‌ها را در زیر زمین و جای سرد و تاریک می‌گذاشتند. بعد در زمستان باز می‌کردند و میوه تازه را میل می‌کردند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
کیومرث
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
0
0
فقط عالی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->