افزایش آموزش‌های مهارتی به ساکنان حاشیه شهر در خراسان‌رضوی والدین هلی کوپتری و  فرزندان گلخانه‌ای چه ویژگی‌های دارند؟ یک‌سوم دانش‌آموزان خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه‌های اوقات فراغت قرار می‌گیرند خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در حال اجراست؛ معوقات پرداخت می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ماجرای پیک موتوری که گرفتار سارق موتورسیکلت در مشهد شد افزایش جمعیت، نیازمند کاهشی شدن طلاق است کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) «معلم بلاگری» از تهدید تا فرصت ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام‌رضا(ع) در مشهد از ساعت ۱۴:۳۰ آغاز خواهد شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وجود ۱۲۳ ساختمان ناایمن در مشهد معاون وزیر کار: بخشی از بدهی امسال (۱۴۰۳) دولت به تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود آخرین وضعیت مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان سخنگوی شورای نگهبان (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وام بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال ۱۴۰۳ مشخص شد + جزئیات تزریق واکسن HPV هنوز برای عموم لازم نیست + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی مراسم سالگرد ارتحال امام‌خمینی‌(ره) پیش‌بینی بارش‌های رگباری در برخی استان‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) مادر مشهدی چهارقلو به دنیا آورد + فیلم خروج قطار باری از ریل در ازنا لرستان (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) تاکید شهید رییسی بر مردمی کردن حفاظت از محیط زیست
سرخط خبرها

آیا مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تأثیر دارند؟

  • کد خبر: ۵۳۰۱۶
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۸
آیا مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تأثیر دارند؟
سازمان بهداشت جهانی در وبینار مشترک با سازمان جهانی غذا و داروی سازمان ملل به بررسی احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پرداختند.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پیتر هویسکوف، متخصص فنی ایمنی مواد غذایی و بیماری‌های مشترک انسان و دام در دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی، گفت: احتمال ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا یا بسته‌بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمی‌تواند دلیلی برای محدودیت‌های تجاری باشد.

هویسکوف در یک وبینار مشترک سازمان بهداشت با همکاری سازمان غذا و کشاورزی بیان کرد: بسیار مهم است که کووید ۱۹ امنیت غذایی را تهدید نکند، من می‌خواهم بر این نکته تأکید کنم.

به نوبه خود، جفری لژون، متخصص ایمنی و کیفیت مواد غذایی فائو، بیان کرد: هر بار که ویروس جابه‌جا می‌شود، به‌عنوان مثال از دست یک کارگر به سطوح و سپس به یک محصول یا بسته می‌رسد، غلظت آن کاهش می‌یابد؛ بنابراین بعید است که تماس با محصول متعاقبا به عفونت منجر شود.
 
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->