پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) بهره‌مندی ۱۱ هزار و ۵۰۰ کودک کمتر از هفت سال از پوشش خدمات درمانی رایگان در مشهد هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص خطر غرق شدن در استخر‌های ویلا شخصی و کشاورزی در فصل گرما توزیع بیش از ۶۰۰ هزار قوطی شیر خشک معمولی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد زلزله ۴.۵ ریشتری در سمنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۳) | تداوم گرما در استان تا پایان هفته رکورد پرواز‌های خارجی در فرودگاه بین المللی مشهد شکسته شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی وقوع رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پایان عملیات اعزام حجاج خراسانی | خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به بیش از ۱۱ هزار زائر سرزمین وحی راز تبهکاری‌ها قاضی قلابی در مشهد برملا شد + عکس اعمال قانون۱۷۲۸ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۷۰نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۳) ترافیک در محور‌های بزرگراهی مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند بهترین جایگزین کشمش در آب دوغ خیار | فوت و فن خوشمزه شدن آب دوغ خیار مصرف پنیر باعث ضعف حافظه نمی‌شود! آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه
سرخط خبرها

واکسن کووید‌۱۹ چه عوارض جانبی‌ می‌تواند داشته باشد؟

  • کد خبر: ۵۱۷۵۵
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
واکسن کووید‌۱۹ چه عوارض جانبی‌ می‌تواند داشته باشد؟
برخی مردم در سراسر جهان به‌علت عوارض جانبی از زدن واکسن طفره می‌روند. همین موضوع ایده مصونیت جمعی در برابر کووید‌۱۹ را زیر سؤال می‌برد، اما عوارض جانبی واکسن کرونا چیست؟
به گزارش شهرآرانیوز، برخی مردم در سراسر جهان به‌علت عوارض جانبی از زدن واکسن طفره می‌روند. همین موضوع ایده مصونیت جمعی در برابر کووید‌۱۹ را زیر سؤال می‌برد، اما عوارض جانبی واکسن کرونا چیست؟

چندین واکسن کرونا در سراسر جهان مراحل توسعه خود را طی می‌کنند و تعدادی از آن‌ها در فاز سوم آزمایش‌های بالینی عملکرد بی‌نظیری از خود نشان داده‌اند. در این میان واکسن کرونا فایزر موفق به کسب تاییدیه در بریتانیا هم شده است. با این حال واکسن این بیماری مانند سایر واکسن‌ها عوارض جانبی دارد.

زمانی که به سراغ مصونیت جمعی می‌رویم، باید شمار بالایی از مردم به یک بیماری مبتلا شده باشند یا اینکه به آن‌ها واکسن تزریق شود که برای کووید-۱۹، ایده دوم مدنظر متخصصان قرار دارد. برای مثال طبق گفته مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی ایالات متحده آمریکا، دکتر «آنتونی فاوچی» ۸۰ درصد مردم در این کشور باید واکسن بزنند تا از این بحران عبور کنند.

در کنار کارایی بالا، یکی دیگر از دلایلی که باعث شده متخصصان نسبت به واکسن‌های کرونا در حال توسعه امیدوار باشند، عوارض جانبی کم آن‌ها روی داوطلبان است. در حقیقت این واکسن‌ها عوارض جانبی جدی نداشته‌اند.

طبق اعلام دکتر فاوچی، واکسن کرونا چندین عارضه جانبی دارد که شامل درد در محل تزریق و ناراحتی بازو، تورم خفیف، درد‌های عضلانی و تب به مدت ۲۴ ساعت می‌شود.

تمام عوارض جانبی بالا موقت هستند و در اکثر مواقع حداکثر تا یک روز و نیم باید آن‌ها را تحمل کنیم. علاوه بر این باید بدانید که تمام افراد هم چنین عوارضی را تجربه نمی‌کنند. در حقیقت ۱۰ تا ۱۵ درصد داوطلبان با برخی از این مشکلات دست و پنجه نرم کرده‌اند.

عوارض جانبی کم باعث می‌شود که افراد بدون نگرانی حاضر به تزریق واکسن شوند. در این میان برای انتقال حس امنیت واکسن کووید۱۹، برخی شخصیت‌ها مانند باراک اوباما مشکلی با تزریق واکسن در انظار عمومی و جلوی دوربین ندارند.

منبع: دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->