۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشا برقی دارد ترافیک سنگین پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است پیشرفت ۷۳ درصدی رینگ پیرامونی بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در مشهد مترو مشهد روز شنبه (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد ویژه روز زیارتی امام‌رضا‌(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) قائل‌شدن حق بازتعریف فضاهای شهری برای شهروندان آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی برنامه‌ریزی، توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری در مشهد | مدیریت شهری، متمرکز بر توسعه فرهنگ زیارت است + فیلم ۴۲۲ واحد مسکونی شهری که درپی سیلاب مشهد آسیب‌ دیده‌اند، نیاز به بازسازی دارند اعمال‌قانون ۲ هزار و ۶۲ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۳ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در میدان آزادی و میدان سپاد | فوت راکب موتورسیکلت در تصادف هم‌زمان با کامیون و سواری در مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) بازسازی آسیب‌های ناشی از سیلاب در مشهد سرعت می‌گیرد + فیلم مصدومیت ۲۴ نفر در خراسان‌رضوی بر اثر حوادث ترافیکی طی شب گذشته (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) آغاز به‌کار نخستین نمایشگاه کشت گلخانه‌ای و تجهیزات وابسته در مشهد | معرفی دستاورد‌های حوزه تجهیزات منزل با حضور ۸۶ تولیدکننده ایرانی + فیلم برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در مشهد نیازمند بررسی بیشتر و جدی‌تری است فرماندار مشهد: سیلاب اخیر مشهد طی دو قرن گذشته بی‌سابقه بوده است سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: درخواست دارم باشگاه پرسپولیس در مشهدالرضا(ع) مستقر شود استاندار خراسان‌رضوی: به‌زودی از پروژه‌هایی به یاد و نام رئیس‌جمهور شهید باعنوان «یادگار ابراهیم» بهره‌برداری خواهد شد پیگیری دغدغه‌های بانوان برای بوستان «شهربانو» مشهد وضعیت نامعلوم پرونده درخت کُشی در بلوار وکیل آباد مشهد
سرخط خبرها

افتتاح ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش‌آموزان نیاز‌های ویژه در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۷۷۸۹
  • ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
افتتاح ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش‌آموزان نیاز‌های ویژه در خراسان رضوی
مراسم افتتاحیه هم‌زمان ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش‌آموزان با نیاز ویژه، امروز سوم آبان‌ماه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در مشهد برگزار شد.

لیلا جانقربان| شهرآرانیوز، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور  گفت: نیاز است راهبردها و برنامه‌هایی برای کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش انجام شود و به نتیجه برسد.


دکتر حسینی در مراسم افتتاح ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش آموزان با نیازهای ویژه اظهار کرد: در آموزش و پرورش استثنائی خدمات ویژه‌ای در حوزه‌های سنجش، طرح تلفیقی و فراگیر ارائه می‌شود. در این مراکز، مشاوره به کودکان و خانواده‌ها ارائه می‌شود، زیرا در آموزش و پرورش استثنائی خانواده جدی‌ گرفته می‌شود و قطعا آموزش‌ها به این شکل مؤثرتر خواهد بود. به‌صورت ویژه مراکزی در سبزوار، نیشابور، گناباد و مشهد خدمات جامع ارائه خواهند کرد.۴۲ مرکز اکنون به دانش‌آموزان با نیاز ویژه و خانواده آن‌ها در کشور خدمت‌رسانی می‌کنند.


وی با بیان اینکه نقش خانواده‌ها در تعلیم و تربیت نباید وکالتی باشد و خانواده در کنار معلم باید نقش اصلی داشته باشد، افزود: نقش خانواده در اسناد بالادستی بی‌بدیل است و در سند تحول بنیادین، بند ۱۴ به خانواده مربوط می‌شود.


باتوجه‌به وضعیت شیوع کرونا در جامعه، ۷ برنامه ویژه الگویی را در آموزش و پرورش استثنائی پیاده خواهیم کرد که در ادامه آن را به دیگر حوزه‌ها گسترش خواهیم داد. همچنین بسته تحولی خانواده‌محور درحال آماده‌سازی است که ۶ محور دارد؛ ایجاد پارلمان اولیا، طرح اولیاهمیار معلم، طرح مدرسه‌یاری اولیا، ایجاد بسته شبکه آموزش خانواده در بستر فناوری که طرح ندای همراه، طرح صدای همراه و اپلیکیشن تولید محتوا در این طرح پیگیری می‌شد، تسهیل و توسعه مشارکت محله در مدرسه و مدرسه در محله، طرح گسترش کمی و کیفی آموزش خانواده و هفتمین طرح الگویی، طرح گسترش کمی و کیفی مراکز مشاوره است.


دکتر حسینی خاطرنشان کرد: مراکز مشاوره باید کامل تجهیز شوند. بخشی از بودجه آموزش و پرورش به‌صورت ویژه به این حوزه اختصاص خواهد یافت و استانداردسازی نیروی‌ها با محور کیفی‌سازی آن‌ها انجام خواهد شد.
به‌ازای هر ۲۵ دانش‌آموز، یک مشاور باید وجود داشته باشد که تلاش می‌کنیم به این حوزه نیرو اختصاص دهیم.

 

ایجاد مراکز مشاوره در راستای توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه

رئیس آموزش و پرورش استثنائی خراسان رضوی در این افتتاحیه گفت: ۹ مرکز مشاوره خانواده امروز در استان افتتاح شد که در راستای توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه است.


قاسمی‌پور افزود: توان‌بخشی از مهم‌ترین اقدامات برای دانش‌آموزان گروه نیاز ویژه است که به گسترش و ارتقا نیاز دارد. در آموزش و پرورش استثنائی صبورترین افراد حضور دارند و خداوند نگاه ویژه‌ای به این خانواده‌ها داشته است تا از طریق فرزندی با نیاز ویژه، به کمال برسند.


این مقام مسئول گفت: بیشترین دانش‌آموزان نیاز ویژه در خراسان رضوی هستند و بیشترین زیرساخت‌ها در استان ما فراهم شده است. ۹۲ نفر مشاور و کمک‌مشاور در مراکز استان داریم که برای حل مشکلات خانواده‌ها و دانش‌آموزان نهایت تلاش خود را می‌کنند.


قاسمی‌پور گفت: در راستای فراگیرسازی آموزش و پرورش، به‌دنبال مناسب‌سازی این مکان‌ها برای دانش‌آموزان و دردسترس‌بودن آن‌ها هستیم. از ۹ مرکزی که امروز افتتاح شد، ۶ مرکز در مشهد فعال می‌شود و ۳ مرکز در شهرستان‌های نیشابور، سبزوار و گناباد فعال خواهد بود.


رئیس آموزش و پرورش استثنائی استان گفت: ۹۰ درصد دانش‌آموزان با استفاده از امکانات این مرکز می‌توانند در کنار دیگر دانش‌آموزان و در مدارس عادی تحصیل کنند. در این مراکز آموزش‌ها والدمحور و فضای کلاس‌ها متفاوت است. نظام تعلیم و تربیت به تعامل بیشتر والدین و مربیان نیاز دارد و باید این آموزش‌ها گسترش یابد.

طرح سنجش باید قانون شود

ابوالحسن حقیقی، معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در این مراسم گفت: طرح سنجش باید برای دانش‌آموزان اجباری و قانونی شود و این مهم باید قبل از ورود دانش‌آموزان به مدرسه انجام شود. این طرح باید از دوران جنینی انجام شود و با انجام آن هزینه‌های کمتری به جامعه وارد خواهد شد.


آنچه امروز انجام می‌دهیم، آموزش است و پیشگیری نیست. لازم است دراین‌زمینه گام‌های مفیدی برداشته شود و در مجلس به رأی گذاشته و به قانون تبدیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->