بررسی پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی بابت رتبه‌بندی و متناسب سازی حقوق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | احتمال ایجاد روان‌آب و سیلاب در مشهد مصرف برق خانه را چگونه محاسبه کنیم؟ + نحوه محاسبه امروز (۲۹ اردیبهشت) بازدید از موزه‌ها رایگان است واکسیناسیون راهکار موثر در کنترل بیماری سرطان دهانه رحم  عبور آمار قربانیان تصادفات رانندگی از مرز ۲۰ هزار تن امدادرسانی اورژانس پیش بیمارستانی به ۲۵۰ مصدوم ناشی از حیوان گزیدگی چرا حقوق و مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی طبق برنامه پرداخت نشد؟ (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد بارش‌های بهاری خراسان رضوی به زندگی عشایری جان تازه‌ای بخشید میوه را برای سلامت می‌خورید یا لذت؟ راهکارهای کاهش کلسترول چیست؟ شناسایی مقصران احتمالی وقوع سیلاب مشهد، در دستور کار دادستانی نوشیدن چای تا چند فنجان مجاز است؟ چاقی مغز را پیر می‌کند | مراقب عواقب بی‌شمار چاقی باشید پیش‌بینی رگبار باران و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آب لیموی صنعتی و خانگی ویتامین C ندارد

  • کد خبر: ۴۳۴۸۲
  • ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
آب لیموی صنعتی و خانگی ویتامین C ندارد
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه لیمو به صورت محدود در کشور کشت می‌شود، گفت: آبلیموی کارخانه ای از لحاظ خاصیت با آب‌ لیموهای خانگی تفاوت ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه لیمو به صورت محدود در کشور کشت می‌شود، گفت: آبلیموی کارخانه ای از لحاظ خاصیت با آب‌ لیموهای خانگی تفاوت ندارد.

دکتر محمدحسین عزیزی، با اشاره به شایعاتی که در خصوص برخی فرآورده‌های غذایی وجود دارد، اظهار کرد: اغلب شایعاتی که در مورد مواد غذایی فرآوری شده در کارخانجات مطرح می‌شود، غیر کارشناسی و عوامانه است، چرا که سازمان غذا و دارو بر محصولات و فراورده‌های تولیدی کارخانجات نظارت مستمر دارد.

وی افزود: دو نوع آبلیمو داریم که یکی به صورت خانگی از لیموی تازه تهیه و دیگری به صورت کنسانتره فرآوری می‌شود، با توجه به محدودیت در کشت لیمو و قیمت نسبتاً بالای آن در کشور، آب‌لیموهای موجود در بازار بیشتر از کنسانتره وارداتی تولید می‌شوند.

عزیزی با بیان اینکه کنسانتره همان عصاره غلیظ میوه‌ها است، عنوان کرد: کنسانتره در کارخانه‌ها فرموله شده، رقیق و فرآوری می‌شود که از لحاظ خاصیت تفاوت چندانی با نمونه‌های خانگی ندارد.

وی با اشاره به اینکه آبلیمو اساساً چه از لیموی طبیعی گرفته شود و چه کنسانتره باشد، در معرض نور و زمان، فاقد ویتامین C بوده و تنها به عنوان چاشنی مطرح است، توصیه کرد بهتر است برای استفاده از فواید لیمو این میوه به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->