کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام رضا (ع) در مشهد از ساعت ساعت ۱۴:۳۰ آغاز خواهد شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) معاون وزیر کار: بخشی از بدهی امسال (۱۴۰۳) دولت به تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود آخرین وضعیت مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان سخنگوی شورای نگهبان (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وام بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال ۱۴۰۳ مشخص شد + جزئیات تزریق واکسن HPV هنوز برای عموم لازم نیست + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی مراسم سالگرد ارتحال امام‌خمینی‌(ره) پیش‌بینی بارش‌های رگباری در برخی استان‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) مادر مشهدی چهارقلو به دنیا آورد + فیلم خروج قطار باری از ریل در ازنا لرستان (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) تاکید شهید رییسی بر مردمی کردن حفاظت از محیط زیست دستگیری ۲ شکارچی قوچ‌های وحشی در نیشابور| جریمه شکار هر قوچ ۸۰ میلیون تومان تعیین شده است سقوط خودرو در نیشابور ۲ مصدوم برجای گذاشت+تصویر (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) دستگیری قاتل مسلح و اعترافات این فرد جانی(۱۱ خرداد ۱۴۰۳) مرگ‌های تلخ در پشت صحنه فیلم‌ها و سریالها | بازخوانی حوادث مرگبار سینمایی بهترین زمان مصرف سرکه سیب برای کاهش وزن و قند خون | خواص سرکه سیب را بشناسید
سرخط خبرها

استرس، خطر مرگ بر اثر کرونا را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۱۱۰۵
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
استرس، خطر مرگ بر اثر کرونا را افزایش می‌دهد
پژوهشگران اخیرا اظهار کرده‌اند بیماران مبتلا به کرونا که در خونشان سطح بالایی از هورمون استرس وجود دارد بیشتر از سایر بیمارانی که به این بیماری مبتلا نیستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از تک اکسپلوریست، این تحقیق که توسط "والجیت دیلو" (Waljit Dhillo)، استاد "موسسه ملی تحقیقات بهداشت" (NIHR) و مشاور غدد درون‌ریز امپریال کالج لندن انجام شد، نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که سطح بسیار بالایی از هورمون استرس کورتیزول در خونشان دارند، بدنشان زودتر از سایرین رو به زوال رفته و بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

تحقیقات نشان داده است که سطح کورتیزول نشانگری برای شدت بیماری است. دانشمندان هشدار دادند که می‌توان از آن نشانه برای شناسایی بیمارانی که احتمالاً نیاز به مراقبت‌های ویژه دارند، استفاده کرد. سطح کورتیزول ما هنگامی‌که سالم و در حالت استراحت هستیم، ۱۰۰-۲۰۰ نانومتر در لیتر و هنگام خواب تقریبا صفر است.

در این مطالعه پژوهشگران ۵۳۵ بیمار که ۴۰۳ نفر از آنها مبتلا به کووید-۱۹ بودند را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند سطح کورتیزول در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به طور قابل توجهی بالاتر از دیگر بیمارانی که به این بیماری مبتلا نبودند، بود. در میان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بیمارانی که سطح کورتیزول پایه آنها ۷۴۴ یا کمتر بود، به طور متوسط میزان بقای آنها بیشتر از کسانی بود که سطح کورتیزول آنها بالای ۷۴۴ بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->