کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه متهم به ۴۶ فقره سرقت پلاک خانه در مشهد دستگیر شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) واژگونی قایق در ولایت ننگرهار افغانستان ۲۰ قربانی گرفت ویدئو | لحظه دستگیری سارق خودرو توسط مردم در تبریز افزایش آموزش‌های مهارتی به ساکنان حاشیه شهر در خراسان‌رضوی والدین هلی کوپتری و  فرزندان گلخانه‌ای چه ویژگی‌های دارند؟ یک‌سوم دانش‌آموزان خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه‌های اوقات فراغت قرار می‌گیرند خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در حال اجراست؛ معوقات پرداخت می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ماجرای پیک‌موتوری که گرفتار سارق موتورسیکلت در مشهد شد افزایش جمعیت، نیازمند کاهشی شدن طلاق است کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) «معلم بلاگری» از تهدید تا فرصت اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام‌رضا(ع) در مشهد(۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وجود ۱۲۳ ساختمان ناایمن در مشهد
سرخط خبرها

۱۳ نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کووید۱۹

  • کد خبر: ۲۹۰۰۹
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳
۱۳ نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کووید۱۹
توجه به برخی نکات در دوره نقاهت بیماری کووید ۱۹می‌تواند به کاهش سریع‌تر عوارض بیماری کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز و بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، این نکات تغذیه‌ای به شرح زیر است:

- پرهیز از مصرف غذا‌های سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.

- محدود کردن خوردن غذا‌های پرچرب یا سرخ کرده مانند الویه، سیب‌زمینی سرخ کرده، پنیر پیتزا، انواع کوکو، کتلت و...

- ممنوعیت استفاده از ترشی‌ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می‌شوند.

- محدودیت مصرف نمک و شور‌ها و غذا‌های کنسروی شور

- محدودکردن مصرف شیر و لبنیات (به جز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می‌کنند.

- محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس‌های تند و سس خردل

- کاهش مصرف مواد شیرین و شیرینی‌ها، آبمیوه صنعتی، نوشابه‌های گازدار، شکر، مربا و قند

- محدود کردن مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

- اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

- ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

- ممنوعیت استفاده از روغن‌هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد، روغن آفتابگردان و... برای سرخ کردن مواد غذایی

- محدود کردن استفاده از روغن‌ها و چربی‌های حیوانی مانند کره، پیه، دنبه و...

- تداوم محدودیت‌ها و رژیم‌های غذایی به‌ویژه در افرادی که بیماری زمینه‌ای مانند دیابت، فشارخون بالا و.. دارند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->