تزریق واکسن HPV هنوز برای عموم لازم نیست + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی مراسم سالگرد ارتحال امام‌خمینی‌(ره) پیش‌بینی بارش‌های رگباری در برخی استان‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) مادر مشهدی چهارقلو به دنیا آورد + فیلم خروج قطار باری از ریل در ازنا لرستان (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) تاکید شهید رییسی بر مردمی کردن حفاظت از محیط زیست دستگیری ۲ شکارچی قوچ‌های وحشی در نیشابور| جریمه شکار هر قوچ ۸۰ میلیون تومان تعیین شده است سقوط خودرو در نیشابور ۲ مصدوم برجای گذاشت+تصویر (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) دستگیری قاتل مسلح و اعترافات این فرد جانی(۱۱ خرداد ۱۴۰۳) مرگ‌های تلخ در پشت صحنه فیلم‌ها و سریالها | بازخوانی حوادث مرگبار سینمایی بهترین زمان مصرف سرکه سیب برای کاهش وزن و قند خون | خواص سرکه سیب را بشناسید با مهمترین عوامل گرمازدگی آشنا شوید | چه چیزی باعث گرمازدگی می‌شود؟ فعالیت بدنی کم در اوقات فراغت و کاهش خطر سکته مغزی واقعا مجبوریم روزانه ۸ لیوان آب بنوشیم؟ چگونه در سوگ به کودکان کمک کنیم؟ ترکیب طب ایرانی و نوین برای ترک سیگار تولد سومین گورخر پارک ملی کویر سمنان گیر کردن پاترول روی ریل، قطار تهران - یزد را متوقف کرد + فیلم دبیر ستاد ملی جمعیت: به دنبال افزایش حق فرزند و همسر برای کارکنان دولت هستیم صفر تا صد قوانین مربوط به «موتورسیکلت‌های پاکشتی»
سرخط خبرها

دستور وزیر بهداشت برای تکمیل سریع پرونده بیماران کرونا

  • کد خبر: ۲۴۳۸۵
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲
دستور وزیر بهداشت برای تکمیل سریع پرونده بیماران کرونا
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نوشت: پرونده بیماران بستری و فوت شده مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در سراسر کشور در اسرع وقت تکمیل شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید نمکی در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی نوشت: موارد بستری یا فوت شده که با تشخیص پزشک معالج به عنوان مبتلا به بیماری کووید – ۱۹ تشخیص داده شده اند، اما نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت نیست به عنوان محتمل تلقی شود و لازم است تمام تصاویر رادیولوژیک و نتایج آزمایش‌های پاراکلینیک آن‌ها در پرونده کاغذی و الکترونیک به گونه‌ای در سیستم HIS بیمارستان ثبت شود که قابلیت بازبینی و رهگیری در آینده را داشته باشد.
وزیر بهداشت همچنین در این نامه تاکید کرده است: کلیه موارد مثبت آزمایشگاهی ابتلا و فوت به صورت روزانه (حتی روز‌های تعطیل) به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اعلام تا توسط سخنگوی این وزارتخانه اطلاع رسانی شود. بدیهی است هرگونه اشتباهی در اعلام تعداد موارد به عهده مسئولان دانشگاه خواهد بود.
نمکی در این نامه نوشت: از مهمترین و ارزشمندترین اقداماتی که از زمان شروع همه گیری بیماری کووید - ۱۹ در کشور صورت گرفته، موضوع جمع آوری اطلاعات مربوط به بیماری و انتشار دقیق و صحیح آمار مربوطه برای مسئولان عالی رتبه کشور و ارائه آن در سطح بین المللی و مردم عزیز کشورمان است.

وی خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی افزود: از ابتدای شروع همه گیری تا کنون برای اکثریت قریب به اتفاق بیماران بستری و فوت شده مشکوک به این بیماری آزمایش تشخیصی PCR به عمل آمده و با توجه به نتایج مشخص شده، لازم است یک تیم تحت نظر رئیس دانشگاه اقداماتی که در نامه تاکید می‌شود را پیگیری کنند.

وی تاکید کرد: مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، موارد آزمایش مثبت مربوط به هر دانشگاه/ دانشکده را تا تاریخ ۳۱ فروردین ارسال خواهد کرد و دانشگاه /دانشکده مکلف است این موارد را ظرف مدت ۴۸ ساعت با پرونده بیماران تطبیق داده و در پرونده کاغذی و الکترونیک آن‌ها درج کند. این اقدام برای همه بیماران اعم از موارد ترخیص شده، بستری فعلی و افراد فوت شده اجباری بوده و ضروری است با دقت و حساسیت کامل انجام شود. بدیهی است برای اعلام رسمی این موارد نتیجه آزمایش مثبت الزامی است.

نمکی افزود: همه موارد بستری یا فوت شده که با تشخیص پزشک معالج به عنوان مبتلا به بیماری کووید – ۱۹ تشخیص داده شده اند، اما نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت نیست به عنوان محتمل تلقی شود و لازم است تمام تصاویر رادیولوژیک و نتایج آزمایش‌های پاراکلینیک آن‌ها در پرونده کاغذی و الکترونیک به گونه‌ای در سیستم HIS بیمارستان ثبت شود که قابلیت بازبینی و رهگیری در آینده را داشته باشد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: موارد مثبت آزمایشگاهی ابتلا و فوت به صورت روزانه (حتی روز‌های تعطیل) به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اعلام شود تا توسط سخنگوی وزارت بهداشت اطلاع رسانی شود. بدیهی است هرگونه اشتباهی در اعلام تعداد موارد به عهده مسئولان دانشگاه/ دانشکده خواهد بود.

نمکی افزود: همه موارد مثبت آزمایش مولکولی از بیماران کرونایی فوت شده حتما با درج کد ملی به صورت روزانه (حتی در ایام تعطیل) در سیستم پورتال و مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تا ساعت ۱۱ هر روز بر اساس پروتکل ابلاغی مورخ ۱۰ اسفند ۹۸ ثبت شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: بدیهی است هر گونه تاًخیر در این زمینه قابل قبول نبوده و مسئولیت اشتباه درج و اعلام به عهده مسئولان دانشگاه/ دانشکده خواهد بود. جواب نمونه‌ها روزانه ثبت شود و از تجمیع ثبت نمونه‌های چند روزه و اعلام آن خودداری شود. لازم به ذکر است مشکلات فنی آزمایشگاه‌های آن دانشگاه بلافاصله به آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت اطلاع داده شود.
نمکی نوشت: دانشگاه / دانشکده موظف است ظرف مدت یک هفته پس از تصحیح ثبت اطلاعات در سامانه HIS بیمارستان‌ها و سامانه‌های پیشگفت، لیست بیماران کرونایی و فوتی مثبت خود را با ثبت احوال و آرامستان‌های تحت پوشش آن دانشگاه/ دانشکده هماهنگ کند. بدیهی است صرفاً موارد فوتی قطعی در سیستم پورتال که نتیجه آزمایش مثبت ضمیمه آن باشد به عنوان نتیجه قطعی توسط رئیس/سرپرست دانشگاه / دانشکده به مسئولان ارشد استان اعلام شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->