ویدئو| پیکر هشتمین جانباخته سیل در خراسان رضوی پیدا شد فرماندار نیشابور: تا کنون هیچ خسارت جانی ناشی از سیل گزارش نشده است| برآورد خسارت ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی در این شهرستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام محور‌های مسدود در خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنترل کامل انتظامی و امنیتی در منطقه سیل زده سیدی مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قصاص؛ مجازات تصادف فوتی بدون گواهینامه است؟ شاهدان دروغگو در دادگاه| آیا مجازات شهادت کذب بازدارنده است؟ بارش شدید باران در شهر‌های خراسان رضوی | محور درگز-کلات مسدود شد افزایش ۳ برابری بارش‌های مشهد نسبت به سال گذشته| آب سد‌های مشهد ۶ درصد افزایش یافت (۲۷ اردیبهشت) اکران تصاویر مشاهیر به مناسبت دهه ادب و حماسه در مشهد خسارت سیلاب به بدنه و لایه‌های زیرین محوطه تاریخی یاریم تپه درگز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز بارش شدید باران در خراسان رضوی | احتمال سیلابی شدن مجدد مسیرها (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردردهای میگرنی دومین عامل ناتوانی بشر در جهان است| عضویت ایران در انجمن جهانی سردرد تعطیلی محور‌های گردشگری، تفریحی و بوم‌گردی مشهد تا روز دوشنبه هشدار نارنجی هواشناسی در خصوص سیل در مشهد و ۱۸ شهر خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت) حضور ۱۵۰ گروه جهادی برای کمک به آسیب‌دیدگان سیل در خراسان‌رضوی ۵۰۶ سارق و مالخر در مشهد دستگیر شدند رژیم غذایی افراد باید متناسب با منطقه و فصلی که در آن قرار دارند، تنظیم شود بهترین مواد غذایی برای صبحانه؛ از این نوشیدنی غافل نشوید خوردن آبگوشت برای این افراد ضرر دارد بهترین مواد غذایی برای تغذیه بعد از تمرین ورزشی
سرخط خبرها

چگونه شاد باشیم؟

  • کد خبر: ۲۲۵۶۴۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
چگونه شاد باشیم؟
شادی یکی از هیجانات اساسی انسان است که وجود آن به انسان کمک می‌کند، سلامت روان بهتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاد بودن و شاد زندگی کردن یکی از عوامل مهم پیشگیری از ابتلا به اختلالات روان‌شناختی است.

درواقع، شادی حالتی هیجانی است که نشانگر میزان رضایتمندی فرد در زمینه­‌های مختلف بویژه زمینه­‌های روانی است. هنگامی که انسان شاد است برخی مناطق مغز او تحریک می­‌شود و ترشح برخی هورمون­‌ها ازجمله سروتونین و نوراپی‌نفرین و دوپامین در بدن افزایش پیدا می­‌کند.

شاد بودن و شاد زندگی کردن و روی خوش نشان دادن به زندگی و مقابله با مشکلاتی که در زندگی برای هر فردی به وجود می‌آید از ارکان سلامت روان محسوب می­‌شود.

افراد سالم که دچار افسردگی نیستند به صورت ذاتی به دنبال شادمانی هستند و لازم به ذکر است که در حالت شادی انرژی بدن افزایش می­‌یابد و عملکرد ذهنی فرد کارآمدتر و بهینه­‌تر می­‌شود.

افراد درباره یک پدیده یکسان به میزان یکسان هیجان شادی از خود نشان نمی­‌دهند و به همین دلیل راهکار‌های متفاوتی پیشنهاد می‌شود تا در نهایت همه افراد بتوانند شادی خود را افزایش دهند.

با توجه به اینکه شادی حالتی روانی است که پس از برآورده شدن خواسته­‌های انسان ایجاد می­‌شود و شامل میزان عاطفه مثبت و رضایتمندی فرد است؛ بنابراین برای اینکه بتوانیم شاد باشیم می­‌توانیم از این راهکار‌ها استفاده کنیم.

بازسازی نگرش­‌ها و شناخت­‌ها: در این تمرین لازم است ابتدا مشخص کنید چه اتفاقاتی باعث می­‌شود تا شما دچار خلق پایین و ناراحتی شوید. سپس معین کنید کنترل کدام یک از اتفاقات تحت اختیار شما بوده و به نقش خود در بروز آن اتفاق نمره دهید. پس از آن لازم است مشخص کنید چگونه می­‌توانید اتفاقات را بپذیرید و به میزان پذیرش خود نمره دهید.

مدیریت زمان: برنامه­‌ریزی به منظور درست و بموقع انجام دادن کار‌ها به کاهش استرس و افزایش شادی منجر می­‌شود.

تمرین مثبت‌نگری: تهیه فهرستی از ویژگی­‌های خوب نزدیکان و اطرافیان و مرور آنها.

مشورت: همفکری هنگام تصمیم­‌گیری منجر می­‌شود تا تصمیمات بهتری بگیرید و ترس از شکست در شما کاهش یابد.

گوش دادن به موسیقی: موسیقی، نواحی خاصی در مغز را تحریک می‌کند که به افزایش شادی منجر می­‌شود.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->