اوضاع جسمی «حامیم» بعد از ۳ عمل جراحی + جزئیات زمان پخش زنده مراسم یادبود «شهدای خدمت» از شبکه دو مصطفی زمانی با «عطرآلود» به سینما‌ها می‌آید + زمان اکران بازگشت «منوچهر والی زاده» دوبلور باسابقه به تلویزیون شوک بزرگ برای علاقمندان به سریال «پایتخت ۷» | بهرام افشاری حذف شد؟ درباره محمدهاشم ظریف تبریزیان، نگارگر مدفون در حرم مطهر رضوی فراخوان چهل و سومین جشنواره فیلم هفته آینده منتشر می‌شود (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) قهرمانی از جنس اجتماع | نگاهی به فیلم سینمایی «آبی روشن» به کارگردانی بابک خواجه پاشا هنری سنتی، نیازمند نگاه امروزی است قرارگذاشتن با قافیه‌ها | چند سطر درباره مجموعه‌شعر «سمرقند» موسی عصمتی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۰ و ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۳) + زمان پخش ماجرای حذف مازیار لرستانی از سریال منوچهر هادی واکنش بهاره افشاری برای ۲ جوان درگذشته سریال «رویای نیمه شب» + عکس توضیحات علیرضا عصار درباره برنامه «کنسرتینو» همه‌چیز درباره فیلم «تگزاس ۳» | بازیگران، خلاصه داستان و تیزر رسمی من با «یک شیشه مربا» زندگی کردم و به پایش اشک ریختم آپاراتچی در اکران‌های سیار نیم‌میلیاردی شد
سرخط خبرها

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران: مجتهدی باعث شد یقین خود را به شک دیگران نفروشیم

  • کد خبر: ۲۰۶۳۶۹
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران: مجتهدی باعث شد یقین خود را به شک دیگران نفروشیم
علی رمضانی با صدور پیامی درگذشت کریم مجتهدی، استاد فلسفه، را تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با صدور پیامی درگذشت کریم مجتهدی (۱۰ شهریور ۱۳۰۹-۲۵ دی ۱۴۰۲)، استادتمام بازنشسته دانشگاه تهران، را تسلیت گفت.

در بخشی از این پیام آمده است است:

فرهنگ ایران‌زمین با متفکر سرشناس خود، زنده‌یاد استاد کریم مجتهدی، وداع کرد. این چهره ماندگار در فرهنگ معاصر ایرانی–اسلامی تلاش شایانی در استحکام پایگاه اندیشه شرقی در دوران معاصر داشت تا این سنت فکری بتواند از جایگاهی برابر به گفت‌وگو با نظام‌های فکری برآمده از غرب بپردازد.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران: مجتهدی باعث شد یقین خود را به شک دیگران نفروشیم

تلاش سالیان ایشان به‌عنوان یک متفکر مسلمان برای روایت اندیشه و هندسه فکری فیلسوفان غربی، ضمن به‌ارمغان‌آوردن منابع مطالعاتی برای دانشجویان و علاقه‌مندان به فلسفه، یک نظام فهم «متن» را پایه‌ریزی کرده است. کار فکری کسانی چون زنده‌یاد مجتهدی باعث شد تا ما «یقین» خود را به «شک» دیگران نفروشیم و خدایش رحمت کند که همین نکته باعث نجات و آمرزیدن خلقی می‌شود.

به‌نظر می‌رسد اشاره رمضانی به اصرار این استاد فلسفه بر تألیف ــ و نه ترجمه ــ آثار فلسفه غرب و نیز توجه او به آثار و آرای فیلسوفان مسلمان باشد. از تألیفات مجتهدی که این اصرار و توجه را نشان می‌دهند می‌توان به فلسفه در آلمان و سهروردی و افکار او اشاره کرد.

منبع: خانه کتاب و ادبیات ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->