مخبر: غیر از خدمت و پیگیری ماموریت‌های حضرت آیت الله رئیسی برنامه‌ای نداریم! طالبان ۶۰ هزار تُن نفت دریای آمو را به مبلغ ۳۳ میلیون دلار فروخت خزعلی: بدون رئیس جمهور خیلی سخت است، اما مصمم ادامه می‌دهیم سی‌ان‌ان آمریکا را رسوا کرد | کشتار رفح با بمب‌های آمریکایی صورت گرفت اوجی: ۲۳ پروژه کلان در کشور آماده بهره‌برداری است رادان: توجه به امنیت انتخابات ریاست‌جمهوری مهم‌ترین مأموریت فراجاست گفت‌وگوی تلفنی علی باقری با وزیر خارجه کویت دیدار فرمانده کل سپاه پاسداران با خانواده شهید سردار موسوی + فیلم پوتین ارتباط با طالبان را یک نیاز دانست آخرین اخبار از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ (۹ خرداد ۱۴۰۳) کناره‌گیری یک مقام دیگر وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه ترودو: به هیچ وجه از حمله اسرائیل به رفح حمایت نمی‌کنیم عربستان: حمله اسرائیل به رفح جنایت و نقض آشکار قوانین و قطع‌نامه‌های بین‌المللی است الجزایر پیش نویس قطعنامه توقف کشتار در رفح را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه می‌کند واکنش معاون بایدن به حمله اسرائیل به رفح مکرون: آماده ام کشور فلسطین را به رسمیت بشناسم اما در زمان مناسب وکیل امیرحسین مقصودلو: تتلو فعلا آزاد نمی شود | به برخی از احکام صادره اعتراض کرده است صدر اعظم آلمان: بمباران اردوگاه پناهجویان در غزه غم انگیز است عزت الرشق: جهانیان فریب صهیونیست‌ها را نمی‌خورند | نتانیاهو تشنه خون است اعلام آمادگی مکزیک برای پیوستن به آفریقای جنوبی در شکایت از رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

حمله سایبری، پارلمان آلبانی را تعطیل کرد

  • کد خبر: ۲۰۲۳۷۵
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴
حمله سایبری، پارلمان آلبانی را تعطیل کرد
منابع خبری از تعطیل شدن پارلمان آلبانی در روز سه‌شنبه در نتیجه حمله سایبری خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، پارلمان آلبانی امروز سه‌شنبه اعلام کرد که در پی وقوع یک حمله سایبری فعالیت خود را متوقف کرده است.

طبق گزارش روزنامه واشنگتن‌پست، پارلمان آلبانی در بیانیه‌ای گفت که هکرها قصد نفوذ به داده‌های پارلمان و پاک کردن اطلاعات را داشته‌اند. در این بیانیه تصریح شده که در این حمله سایبری آسیبی به داده‌ها وارد نشده اما کارشناسان در حال انجام بررسی‌های لازم در خصوص تبعات احتمالی این حمله هستند.

رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند یک شرکت ارائه خدمات تلفن همراه و یک شرکت هواپیمایی نیز روز دوشنبه هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند.

واشنگتن‌پست نوشته که رسانه‌های آلبانی این حمله را به گروهی به نام «Homeland Justice» نسبت داده‌اند که تحت حمایت ایران است. با وجود این، روزنامه آمریکایی تصریح کرده که این ادعا به صورت مستقل قابل تأیید نیست.

آلبانی در ماه جولای سال ۲۰۲۲ هم در معرض یک حمله سایبری شدید قرار گرفت. دولت آلبانی و شرکت‌های فناوری در آن زمان هم مدعی شدند که ایران عامل این حمله بوده است. مطابق این ادعا، ایران این حملات را با هدف تلافی اقدام آلبانی در اسکان دادن به اعضای گروهک منافقین سازمان‌دهی و رهبری کرده است.

دولت آلبانی بر پایه همین ادعاها، دو ماه بعدتر روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد. وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران ادعاهای مطرح‌شده از سوی آلبانی و متحدان غربی این کشور را رد کرد.

در ماه ژوئیه، مقام‌های آلبانی به اردوگاه محل سکونت اعضای گروهک تروریستی منافقین حمله کرده و دستگاه‌های رایانه آنها را که گفته شد از آنها برای انجام فعالیت‌های ممنوعه استفاده می‌شود ضبط کردند.

۲۵۰۰ نفر از اعضای این گروهک تروریستی از سال ۲۰۱۳ در آلبانی سکونت داده شده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->