خبرنگاران مشهد، نائب‌الزیاره خبرنگاران شهید غزه شدند + فیلم اکران مستند امیدبان در سینما مهر کوهسنگی مشهد آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) کپی برابر محرومیت؟ | ماجرای کپی‌برداری از یک نمایشنامه و واکنش‌ها به حکم شورای نظارت بر تئاتر مشهد کنسرت «پازل» روی صحنه سالن میلاد + زمان برگزاری آلبوم شریفیان در میان بهترین‌های سال ۲۰۲۴ مجله سانگ لاینز آلبوم «برهان من» منتشر شد ویژه‌برنامه‌های تلویزیون در ۱۴ و ۱۵ خرداد + زمان پخش مهران مدیری با «ساعت ۶ صبح» در راه سینما «جان برنساید» نویسنده اسکاتلندی درگذشت فراخوان هجدهمین جشنواره «سینماحقیقت» منتشر شد + جزئیات بهروز افخمی «فرزند صبح» را به هوش مصنوعی می‌سپارد همه‌چیز در مورد سریال «در انتهای شب»، سریال جدید پارسا پیروزفر + بازیگران، خلاصه داستان و زمان پخش این جای خالی دیگر پر نمی‌شود ماه آسمان نگارگری | درباره استاد «رضا بدرالسما» مروری بر فروش فیلم‌های سینمایی خراسان رضوی در هفته‌ای که گذشت (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) از «تگزاس ۳» تا «خجالت نکش ۲» | رقابت در گیشه سینما‌ها داغ‌تر می‌شود نبشتن ز گفتن فزون‌تر شناس
سرخط خبرها

آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد

  • کد خبر: ۲۰۱۱۹۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۴
آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد
هیات داوران مرحله استانی جشنواره سرود فجر کار ارزیابی و داوری آثار راه یافته را از مشهد آغاز می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نخستین جشنواره ملی سرود فجر داوری آثار در مرحله استانی را آغاز کرده است. این داوری‌ها از مشهد شروع شده و در روز‌های پیش‌رو در تهران، اصفهان و میناب ادامه می‌یابد.

شهلا میلانی، مجید اخشابی، امید رهبران و قاسم صرافان داورانی هستند که در این مرحله آثار را داوری می‌کنند.

در روز‌های گذشته نخستین مرحله این جشنواره یعنی انتخاب آثار انجام شده و هم اکنون مرحله داوری در بخش استانی در حال انجام است.

آثار برگزیده در این بخش، به مرحله سوم یعنی بخش راهبری وارد می‌شوند. آخرین مرحله این جشنواره هم به صورت کشوری در تهران و با معرفی برگزیدگان نهایی انجام خواهد شد.

با پایان مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی سرود فجر، هشتصد گروه در جشنواره ثبت نام کردند که از این میان و پس از داوری مرحله گروهی ۸۱ گروه به مرحله استانی راه یافتند.

جشنواره ملی سرود فجر شامل ۲ بخش رقابتی و جانبی است که در بخش رقابتی گروه‌ها در قالب گروه‌های سرود، کُر و آکاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شرکت کرده‌اند.

بخش جانبی جشنواره هم شامل کتاب، پایان‌نامه و رساله با موضوع‌هایی درباره جمع‌خوانی است که در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.

اختتامیه این جشنواره اردیبهشت ۱۴۰۳ در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->