احتمال وقوع سیل و صاعقه در ۷ استان کشور (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو| پیکر هشتمین جانباخته سیل در خراسان رضوی پیدا شد فرماندار نیشابور: تا کنون هیچ خسارت جانی ناشی از سیل گزارش نشده است| برآورد خسارت ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی در این شهرستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام محور‌های مسدود در خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنترل کامل انتظامی و امنیتی در منطقه سیل زده سیدی مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قصاص؛ مجازات تصادف فوتی بدون گواهینامه است؟ شاهدان دروغگو در دادگاه| آیا مجازات شهادت کذب بازدارنده است؟ بارش شدید باران در شهر‌های خراسان رضوی | محور درگز-کلات مسدود شد افزایش ۳ برابری بارش‌های مشهد نسبت به سال گذشته| آب سد‌های مشهد ۶ درصد افزایش یافت (۲۷ اردیبهشت) اکران تصاویر مشاهیر به مناسبت دهه ادب و حماسه در مشهد خسارت سیلاب به بدنه و لایه‌های زیرین محوطه تاریخی یاریم تپه درگز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز بارش شدید باران در خراسان رضوی | احتمال سیلابی شدن مجدد مسیرها (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردردهای میگرنی دومین عامل ناتوانی بشر در جهان است| عضویت ایران در انجمن جهانی سردرد تعطیلی محور‌های گردشگری، تفریحی و بوم‌گردی مشهد تا روز دوشنبه هشدار نارنجی هواشناسی در خصوص سیل در مشهد و ۱۸ شهر خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت) حضور ۱۵۰ گروه جهادی برای کمک به آسیب‌دیدگان سیل در خراسان‌رضوی ۵۰۶ سارق و مالخر در مشهد دستگیر شدند رژیم غذایی افراد باید متناسب با منطقه و فصلی که در آن قرار دارند، تنظیم شود بهترین مواد غذایی برای صبحانه؛ از این نوشیدنی غافل نشوید خوردن آبگوشت برای این افراد ضرر دارد
سرخط خبرها

در مسیر هدف سبز

  • کد خبر: ۲۰۱۰۵۵
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
در مسیر هدف سبز
بر اساس تعهدات بین المللی به ویژه اجلاس گلاسکو، ۴۵ کشور دنیا از جمله ایران متعهد شدند تا میزان انتشار گاز دی اکسید کربن خود را تا سال ۲۰۵۰ به صفر برسانند.

سرانه جنگل در کشور ما نسبت به میانگین جهانی پایین‌تر است و از طرفی ایران جزو ۱۰ کشور اول تولید کننده گاز دی اکسید کربن است؛ گازی که آقای گوترش، دبیرکل سازمان ملل، در نشست تغییرات آب و هوا در مصر، نسبت به انتشار بی رویه آن در جو هشدار داد که اگر فکری به حال انتشار گاز دی اکسید کربن نکنیم، نسل آینده را با یک فاجعه آب وهوایی مواجه خواهیم کرد.

بر اساس تعهدات بین المللی به ویژه اجلاس گلاسکو، ۴۵ کشور دنیا از جمله ایران متعهد شدند تا میزان انتشار گاز دی اکسید کربن خود را تا سال ۲۰۵۰ به صفر برسانند؛ بنابراین با ابلاغ رئیس جمهور، طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مسئولیت اجرای این طرح را عهده‌دار شد.

مطابق این طرح قرار است از امسال تا سال ۱۴۰۵ یک میلیارد درخت در کشور کاشته شود. این درختان از گونه‌های کم آب طلب و بومی هر منطقه انتخاب می‌شود و با الهام از طبیعت در سراسر کشور با مشارکت مردم، دستگاه‌های اجرایی، سمن‌ها و علاقه‌مندان به طبیعت کاشته خواهد شد. در آبیاری این درختان از آب سبز و آب خاکستری استفاده می‌شود و شیوه و زمان کاشت مناسب نیز به این مهم کمک خواهد کرد. با توجه به مردمی بودن طرح، مشارکت آحاد مردم متضمن موفقیت آن است.

از آنجا که قرار است به مدت چهار سال، سالانه ۲۵۰ میلیون درخت در کشور کاشته شود، گام اول این طرح یعنی تولید نهال از سال گذشته آغاز شد و اکنون با موفقیت این مرحله به اتمام رسیده و با شروع فصل کاشت، روز شنبه ۱۱ آذر مرحله اجرایی این طرح با پویش نهال کاری خانوادگی هم زمان در سراسر کشور کلید خورد.

نقش خانواده به عنوان اولین گروهی که فرد عضو آن می‌شود و شاکله اصلی شخصیت و جهان بینی او در آن شکل می‌گیرد، در بحث ترویج فرهنگ منابع طبیعی، مهم و تأثیرگذار است؛ بنابراین پویش‌های نهال کاری از آذر تا ۱۵ اسفند در سراسر کشور با دعوت از خانواده‌ها به ویژه دانش آموزان به عنوان نسل آینده و مادران و معلمان به عنوان مربیان این نسل برگزار می‌شود که خوشبختانه تا کنون با استقبال مردم عزیز مواجه شده و امیدواریم با ادامه این مسیر در آینده کشوری سرسبز و قوی به فرزندانمان هدیه دهیم و شاهد نسلی باشیم که خود را در برابر منابع طبیعی مسئول می‌داند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->