مادر مشهدی چهارقلو به دنیا آورد + فیلم خروج قطار باری از ریل در ازنا لرستان (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) تاکید شهید رییسی بر مردمی کردن حفاظت از محیط زیست دستگیری ۲ شکارچی قوچ‌های وحشی در نیشابور| جریمه شکار هر قوچ ۸۰ میلیون تومان تعیین شده است سقوط خودرو در نیشابور ۲ مصدوم برجای گذاشت+تصویر (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) دستگیری قاتل مسلح و اعترافات این فرد جانی(۱۱ خرداد ۱۴۰۳) مرگ‌های تلخ در پشت صحنه فیلم‌ها و سریالها | بازخوانی حوادث مرگبار سینمایی ترکیب طب ایرانی و نوین برای ترک سیگار تولد سومین گورخر پارک ملی کویر سمنان گیر کردن پاترول روی ریل، قطار تهران - یزد را متوقف کرد + فیلم دبیر ستاد ملی جمعیت: به دنبال افزایش حق فرزند و همسر برای کارکنان دولت هستیم صفر تا صد قوانین مربوط به «موتورسیکلت‌های پاکشتی» قیمت پیش‌فروش سؤالات امتحان نهایی با ارز دیجیتال اعلام شد! حریق منزل مسکونی در الهیه اطفا شد+تصویر جزییات ریزش ساختمان در گناباد| آواربرداری غیراصولی ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۱ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ذخیره آب سد‌های خراسان رضوی همچنان کاهشی است (آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۳۹۷۶
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
ذخیره آب سد‌های خراسان رضوی همچنان کاهشی است (آبان ۱۴۰۲)
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت:هم اکنون تنها هشت درصد از حجم ذخیره سدهای استان آب دارد که این میزان در مدت مشابه پارسال ۱۹ درصد بود.

به گزارش شهرآرانیوز علیرضا طاهری افزود: حجم ذخیره آب سد‌های استان حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون متر مکعب است که اکنون فقط ۱۲۶ میلیون متر مکعب از این حجم آب دارد.

وی اضافه کرد: مهر ماه امسال حجم آب سد‌های استان ۹ درصد بود و به رغم بارندگی‌های اخیر همچنان حجم آب سد‌ها کاهشی است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: در سال آبی گذشته کل میزان بارندگی در استان صد و یک میلی متر بود، اما در سال آبی کنونی از ابتدای مهر ماه تا کنون نیز حجم بارندگی در استان ۶ و هشت دهم میلی متر بوده است که نسبت به دوره بلندمدت ۱۵ درصد کاهش دارد.

طاهری افزود: به رغم پیش بینی پاییز پر بارش در سال جاری، همچنان با کم آبی رو به رو هستیم و مدیریت مصرف آب توسط شهروندان در کنار اجرای طرح‌های تامین آب ضروری است.

٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت خشکسالی شدید و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت خشکسالی بسیار شدید است.

هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت استان خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاه‌های غیرمجاز و برداشت بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشت‌های استان عنوان شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->