جزئیاتی جدید از ویژگی‌های هوش مصنوعی آیفون اولین ماهواره چوبی جهان در ژاپن رونمایی شد آیا واردات آیفون ۱۳ ممنوع شده است؟ (۱۰ خرداد ۱۰۴۳) از امروز می‌توانید قابلیت‌های پولی ChatGPT را رایگان استفاده کنید صحت اسناد مربوط به اسرار موتور جستجوی گوگل تأیید شد سامسونگ چند ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی را با به‌روزرسانی Wear OS 5 به گلکسی واچ می‌آورد دلایل اخراج سم آلتمن از OpenAI بعد از یک سال مشخص شد بیش از ۷۵ بازی بدون نیاز به نصب در یوتیوب + روش دسترسی به بازی‌ها یک ایرانی اسناد محرمانه گوگل را فاش کرد | رتبه‌بندی سایت‌ها چگونه انجام می‌شود؟ یک شرکت چینی می‌خواهد با پرتاب ۱۰ هزار ماهواره رقیب استارلینک شود بازی Call of Duty: Black Ops 6 در گیم پس هم عرضه خواهد شد + تریلر OpenAI آموزش مدل جدید هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است احتمال تغییرجهت لوگوی اپل در آیپدهای آینده دوربین گلکسی S۲۵ اولترا چه مشخصاتی خواهد داشت؟ گلکسی M۳۵ معرفی شد + مشخصات و قیمت محققان درباره افرادی که صدای درونی ندارند به نتایج جدیدی رسیده‌اند پیشنهادهای عجیب هوش مصنوعی گوگل به کاربران: به پیتزای خود چسب اضافه کنید و سنگ بخورید! + عکس نیل دراکمن بخشی از صحبت‌هایش درباره بازی بعدی «ناتی داگ» را تکذیب کرد قیمت گوشی گلکسی F55 سامسونگ مشخص شد آیپد مینی ۷ با نمایشگر OLED چه زمانی عرضه می‌شود؟ اینستاگرام دچار اختلال شد(۵ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مجلس، وزارت ارتباطات را به ارزیابی امنیت سایبری و امن‌سازی دستگاه‌های اجرایی مکلف کرد

  • کد خبر: ۱۹۰۶۱۷
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷
مجلس، وزارت ارتباطات را به ارزیابی امنیت سایبری و امن‌سازی دستگاه‌های اجرایی مکلف کرد
نمایندگان مجلس در راستای بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، وزارت ارتباطات را مکلف به ارزیابی امنیت سایبری دستگاه‌های اجرایی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز - در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، بند «الف» ماده ۱۰۳ لایحه برنامه هفتم توسعه به تصویب رسید. براین‌اساس، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شد با هماهنگی دیگر دستگا‌ها نسبت به ارائه خدمات امن‌سازی، ارزیابی و رتبه‌بندی سالانه امنیت سایبری دستگاه‌های اجرایی اقدام کند. این امر بایستی با هماهنگی و همکاری وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و سازمان پدافند غیرعامل صورت گیرد.

آن‌طور که در این بند آمده است، وزارت ارتباطات باید سالانه امنیت سایبری دستگاه‌های اجرایی را رتبه‌بندی کند. این امر باید مطابق با استاندارد‌ها و ضوابط مصوب کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور که توسط شورای‌عالی فضای مجازی ابلاغ می‌شود، انجام گیرد.

تمامی این اقدامات در راستای سیاست‌های کلی برنامه هفتم و به‌منظور تقویت زیرساخت‌ها و بهینه‌سازی سازوکار‌های عمومی و دستگاهی صورت می‌گیرد. هدف آن نیز مصون‌سازی، ارتقای تاب‌آوری و کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها و سرمایه‌های ملی، صیانت و حفاظت از منافع ملی و مردم است. چنین اقداماتی هم در قبال تهدیداتی همچون رایانیکی (سایبری)، زیستی، شیمیایی و پرتوی، الکترومغناطیس و نظامی است.

گفتنی است روز گذشته رئیس سازمان پدافند غیرعامل اعلام کرد طی یک سال گذشته، ۱۰ حمله اساسی سایبری دفع شده است. سردار «غلامرضا جلالی»، رئیس سازمان پدافند غیرعامل، در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اعلام کرد در طول یک سال ۱۰ حمله سایبری کشف و خنثی شده است. او اعلام کرد کشف و دفع این حملات با کمک نهادهایی، چون وزارت اطلاعات و سپاه صورت گرفته است.

جلالی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مشکلات ساده‌ای را که در حوزه پدافند سایبری وجود داشت، با آموزش حل کرده‌اند، گفت: «در حوزه حفره‌های امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید محصولات داخلی داشته باشیم. درنتیجه با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و وزارت دفاع، ۳۰۰ محصول بومی در این حوزه تهیه کرده و سال گذشته ۸۰ درصد حملات را با این محصولات دفع کردیم.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->