بیانیه منتسب به علی لاریجانی تکذیب شد زاکانی: تا آخر انتخابات می‌مانم و رقابت می‌کنم مقام صهیونیست: همچنان ۱۲۰ اسیر در غزه هستند حملات جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۲۰ خرداد ۱۴۰۳) مسعود پزشکیان کیست؟ + سوابق و بیوگرافی امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی کیست؟ + سوابق و بیوگرافی علیرضا زاکانی کیست؟ + سوابق و بیوگرافی سعید جلیلی کیست؟ + سوابق و بیوگرافی اسامی نامزد‌های تأیید‌صلاحیت‌شده انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ اعلام شد طحان‌نظیف: پس از بررسی صلاحیت‌ها، نتایج را سریعاً اعلام می‌کنیم | عدم احراز به‌معنای ردصلاحیت نیست! پیام‌های شهید امیرعبداللهیان نسبت به عملکرد تل‌آویو بسیار تأثیرگذار بود | حفظ منافع ملی ایران در این دوره به اوج خود رسید  شهادت یک مرزبان در درگیری با مزاحمین نوامیس در یاسوج باقری: رژیم صهیونیستی با حمایت غرب به‌دنبال فروپاشی اجتماعی در غزه است پزشکان بدون مرز: شرایط در بیمارستان الاقصی در غزه کابوس وار است اذعان صهیونیست‌ها به ناگزیر بودن توافق با حماس برای آزادی اسرا باقری: اعضای «دی ۸» اعتقادی به مسامحه در برابر رژیم صهیونیستی ندارند انصراف حبیب‌الله دهمرده از نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ درخواست نتانیاهو از گانتز برای باقی ماندن در کابینه جنگ نگرانی یونان از تشدید تنش‌ها در مرز میان لبنان و رژیم صهیونیستی عملیات‌های حزب‌الله علیه اشغالگران در مرز‌های شمالی + فیلم (۱۹ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جلسه غیرعلنی مجلس برای «بررسی لایحه حجاب طبق اصل ۸۵ قانون اساسی»

  • کد خبر: ۱۷۷۷۸۷
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
جلسه غیرعلنی مجلس برای «بررسی لایحه حجاب طبق اصل ۸۵ قانون اساسی»
نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز برای تعیین نحوه بررسی لایحه حجاب و عفاف جلسه‌ای غیرعلنی تشکیل دادند که در آن پیشنهاد شد این لایحه طبق اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیونی مشترک بررسی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در مورد جزییات جلسه غیر علنی امروز- یکشنبه ۱۵ مرداد ماه - مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه لایحه حجاب و عفاف مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد طبق اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون مشترک بررسی شود.

وی توضیح داد که نمایندگان در یک رای گیری استمزاجی با اکثریت آرا با بررسی این لایحه طبق اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند.

او ادامه داد: این پیشنهاد امروز در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت موافقت نمایندگان این لایحه ابتدا به کمیسیون مشترک ارسال می‌شود و بعد از آن به شورای نگهبان ارسال شده و در صورت تایید به صورت آزمایشی اجرا می‌شود.

بر اساس این گزارش، طبق اصل ۸۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران: سمت نمایندگی قائم به شخص است و قابل واگذاری به دیگری نیست. مجلس نمی‌تواند اختیار قانون گذاری را به شخص یا هیأتی واگذار کند، ولی در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌نماید بصورت آزمایشی اجراء می‌شود و تصویب نهائی آن‌ها با مجلس خواهد بود.

همچنین ماده ۳۹ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در مورد سازو کار کمیسیون مشترک می‌گوید: در مورد طرح‌ها و لوایحی که به تشخیص هیأت رئیسه به دو یا چند کمیسیون ارتباط اساسی داشته باشند، کمیسیون مشترک تشکیل می‏گردد. تعداد اعضای کمیسیون مشترک بیست وسه نفر می‌باشد. تعیین سهم هر کمیسیون به وسیله هیأت رئیسه مجلس و انتخاب آنان توسط کمیسیون ذی‌ربط می‌باشد.

کمیسیون مشترک در انتخاب هیأت رئیسه و ارائه گزارش و سایر مقررات مانند دیگر کمیسیون‏ها اقدام می‌نماید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->