۱۰ واحد منزل مسکونی رایگان به مدت ۳ ماه در اختیار خانواده‌های سیل زده سپاه ۶۹ مشهد پیشرفت برقی‌سازی خط راه‌آهن مشهد-تهران صفر است | ۱۰۰ واگن مسافربری نو وارد شبکه حمل‌ونقل ریلی می‌شود نرخ میوه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول رئیس دایره بیمه کشاورزی خراسان‌رضوی: پرداخت غرامت به کشاورزان استان به‌سرعت انجام می‌شود بورس ۶۲ هزار واحد ریخت! | ۹۴ درصد نماد‌ها منفی شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) مبلغ اجاره آپارتمان در منطقه راهنمایی مشهد سر به فلک کشید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین وضعیت فعالیت بازار طلای مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) | حباب در سکه همچنان وجود دارد سکه به کمتر از ۴۰ میلیون تومان سقوط کرد | حباب سکه کاهشی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | ریزش بی‌ارزش (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) خبر جدید وزیر راه درباره نهضت ملی مسکن امشب یارانه واریز می‌شود (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) رکوردشکنی سود بدون ریسک اوراق اسناد خزانه اسلامی + نمودار دلیل کاهش پی‌درپی نرخ دلار چیست؟ (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) سنگ اندازی سامانه‌های متعدد دولت الکترونیک پیش پای کسب وکار‌ها  دلیل کاهش شدید قیمت نات کوین چیست؟ حقوق اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری واریز شد نحوه انتقال نات‌کوین از ربات تلگرام به کیف‌ پول و فروش آن + روش استیک‌کردن یا سرمایه‌گذاری کشف و توقیف ۲۱ تن پای مرغ غیربهداشتی در مشهد | در خرید گوشت چرخ‌کرده دقت کنید  در خواست اتاق اصناف مشهد از واحد‌های صنفی برای کمک به سیل‌زدگان استان ایران خودرو محصولات هایما را گران کرد+ جدول (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار در آستانه ورود به کانال ۵۶ هزار تومان (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) توزیع ۲۲ هزار تن انواع کود‌های یارانه‌ای بین کشاورزان خراسان رضوی طی سال جاری آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در خراسان‌رضوی | افزایش ۱۷ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان سودای صعود در روز‌های رکود بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

افزایش ۴۳ درصدی مستمری بیمه‌شدگان صندوق روستایی

  • کد خبر: ۱۶۸۸۵۱
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۰
افزایش ۴۳ درصدی مستمری بیمه‌شدگان صندوق روستایی
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: به‌منظور حمایت از مستمری بگیران صندوق و با هدف ایجاد کفایت مستمری، برای نخستین بار در دولت سیزدهم میزان ۴۳ درصد حقوق مستمری بگیران صندوق افزایش پیدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، «بیت الله برقراری» در نشست با مدیران ستادی و استانی اظهار داشت: پارسال برای نخستین بار در مدت فعالیت ۱۷ ساله صندوق ثبت نام بیش از ۳۱۸ هزار نفر در سامانه بیمه‌ای صندوق انجام شد که با وجود اختیاری بودن بیمه اجتماعی، جذب این تعداد در طول این مدت فقط به واسطه یک اقدام جهادی و انقلابی با پشتوانه دقیق علمی و کارشناسی امکان پذیر شده است. همچنین با تمدید بیش از ۸۴ درصد از بیمه شدگان یک اقدام بی نظیر انجام شد.

وی افزود: جذب بیش از ۵۴۰ هزار نفر بیمه شده جدید پس از استقرار دولت مردمی سیزدهم، از مهمترین اقدامات بود. دولت در خصوص سیاست‌های افزایش رفاه اقشار کم برخوردار و آسیب پذیر جامعه، توسعه چتر بیمه‌ای در مناطق روستایی و عشایری، کاهش فاصله طبقاتی و نیز مهاجرت معکوس از شهر به روستا اهتمام ویژه‌ای داشته است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به تدوین برنامه پنج‌ساله گفت: بیش از سه‌هزار نفر ساعت مشورت و کار تخصصی برای نخستین بار در مدت ۱۷ سال فعالیت صندوق، برنامه راهبردی با مشارکت همه صاحبان فرآیند، مدیران و کارگزاران برتر در مجموعه صندوق از سراسر کشور تدوین شد و به‌طور رسمی از ابتدای سال گذشته وارد فاز عملیاتی و اجرایی شد.

وی گفت: برای نخستین بار «قرارگاه کرامت» در دهه کرامت با رمز «یا علی بن موسی الرضا» با هدف جذب حداکثری پوشش بیمه اجتماعی افراد فاقد بیمه تشکیل شد که به صورت هفتگی و به پشتوانه ساعت‌ها مطالعه کارشناسی همکاران با حضور مسئولین ذیربط و با انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان‌ها و نهاد‌ها در حال فعالیت است.

برقراری ادامه داد: ضرورت تشکیل قرارگاه کرامت ناظر بر اسناد بالادستی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر برخورداری یکایک افراد جامعه از تأمین اجتماعی است.

وی تاکید کرد: جامعه هدف صندوق انسان‌های بسیار شریف و قانعی هستند و این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند. همه تلاش‌ها باید برای هم افزایی در جذب بیمه شده جدید باشد. در همین راستا با دستگاه‌های همسو، اداره‌ها و نهاد‌های مختلف با اهداف مشترک و با محوریت جامعه کشاورزان، روستائیان و عشایر مانند معاونت توسعه روستائی و مناطق محروم رئیس جمهوری، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان و بسیاری از ارگان‌های مرتبط با این موضوع در حال همکاری هستیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به وضعیت صندوق گفت: پایداری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با مطالعات کارشناسی و علمی همراه با اقدامات انجام شده در دولت مردمی سیزدهم تا سال ۱۴۲۲ خورشیدی مثبت شد.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه سطوح درآمدی به عنوان یک مسئله جدی برای صندوق‌ها به شمار می‌رود و در سال‌های اخیر به دغدغه جدی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبدیل شده بود، با خرد جمعی، تلاش و پیگیری‌های مدیران و همکاران پرتلاش صندوق برای نخستین بار توانستیم با افزایش ۶۰ درصدی در سطوح درآمدی و ارتقای بهینه سرمایه گذاری‌ها و منابع مالی صندوق، دو سطح درآمدی به سطوح درآمدی هشتگانه صندوق اضافه کنیم که با اقبال عمومی مردم در شهر‌های مختلف کشور مواجه شد و بارقه امید در دل جامعه هدف ایجاد کرد.

برقراری خاطرنشان کرد: مجموعه تصمیمات اتخاذ شده در ستاد مرکزی صندوق که با مشارکت فعال مدیران استانی همراه معاونین و مدیران ستادی موجب شد جایگاه مدیریت‌های صندوق در استان‌ها ارتقاء یافته و در نتیجه مدیران ارشد استان در تصمیم گیری‌های کلان اقتصادی و اجتماعی از نظرات مدیران استانی صندوق استقبال کنند.

وی با اشاره به افزایش بودجه صندوق گفت: با پیگیری‌های متعدد در سطوح مختلف اجرایی از مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد تصمیم گیر در دولت و وزارت متبوع، بودجه صندوق با رشد ۱۶۷درصدی از یک هزار و ۵٠ میلیارد تومان به چهار هزار میلیارد تومان، نشان از توجه ویژه دولت مردمی سیزدهم به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دارد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در راستای اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های تحولی دولت مردمی سیزدهم و تأکیدات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر توجه ویژه به معیشت روستائیان و عشایر، افزایش سطح کمی و کیفی خدمات قابل ارائه به بیمه شدگان تحت پوشش و جلب رضایتمندی ایشان، ۲۲ هزار فقره تسهیلات به ارزش ۹۶۰ میلیارد ریال بدون ضامن و بدون مراجعه به بانک توسط صندوق برای اولین بار به مستمری بگیران صندوق پرداخت شد.

وی اضافه کرد:اجرای بیمه تکمیلی درمان برای اولین بار یکی از خدمات بی نظیر صندوق در طول مدت فعالیت خود برای مستمری بگیران صندوق بوده است که در سه استان آذربایجان شرقی، اصفهان و همدان اجرا شد.

به گفته برقراری: در حال حاضر ۹ هزار نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان می‌باشند و از تعهدات بیمه تکمیلی درمان از قبیل پرداخت هزینه‌های بستری، عینک، ویزیت و پاراکلینیک استفاده می‌کنند. ارائه خدمات و سطح پوشش مناسب با پایین‌ترین هزینه پرداختی توسط مستمری بگیران صندوق از ویژگی‌های بیمه تکمیلی درمان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->