عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی» آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمال وقوع سیل و صاعقه در ۷ استان کشور (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو| پیکر هشتمین جانباخته سیل در خراسان رضوی پیدا شد فرماندار نیشابور: تا کنون هیچ خسارت جانی ناشی از سیل گزارش نشده است| برآورد خسارت ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی در این شهرستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام محور‌های مسدود در خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنترل کامل انتظامی و امنیتی در منطقه سیل زده سیدی مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قصاص؛ مجازات تصادف فوتی بدون گواهینامه است؟ شاهدان دروغگو در دادگاه| آیا مجازات شهادت کذب بازدارنده است؟ بارش شدید باران در شهر‌های خراسان رضوی | محور درگز-کلات مسدود شد افزایش ۳ برابری بارش‌های مشهد نسبت به سال گذشته| آب سد‌های مشهد ۶ درصد افزایش یافت (۲۷ اردیبهشت) اکران تصاویر مشاهیر به مناسبت دهه ادب و حماسه در مشهد خسارت سیلاب به بدنه و لایه‌های زیرین محوطه تاریخی یاریم تپه درگز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز بارش شدید باران در خراسان رضوی | احتمال سیلابی شدن مجدد مسیرها (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردردهای میگرنی دومین عامل ناتوانی بشر در جهان است| عضویت ایران در انجمن جهانی سردرد تعطیلی محور‌های گردشگری، تفریحی و بوم‌گردی مشهد تا روز دوشنبه
سرخط خبرها

کشف داروی محافظت از شنوایی

  • کد خبر: ۱۶۸۴۳
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۴
کشف داروی محافظت از شنوایی
دانشمندان دارویی کشف کرده‌اند که پس از تزریق مثل یک محافظ شیمیایی برای گوش عمل کرده و بدون آن که صداهای پیرامون را قطع کند، از آسیب ناشی از صداهای بلند به گوش جلوگیری می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، این دارو که توسط محققان دانشگاه آیووا و دانشگاه واشنگتن طراحی شده است، در همان حال که به افراد اجازه می‌دهد تا همچنان صدا‌های پیرامون خود را بشنوند، از گیرنده‌های شنوایی در برابر صدا‌های بلند محافظت می‌کند. گیرنده‌های شنوایی بخشی از مولکول‌های موجود در سلول‌های عصبی گوش هستند که الگوی اطلاعات صوتی و شنیداری را از حسگر‌های صدا به مغز منتقل می‌کنند.

پژوهشگران در این مطالعه دریافتند که برخی از این گیرنده‌ها فاقد پروتئینی به نام GluA ۲ بوده و مسؤول بروز کم‌شنوایی هستند. مسدود کردن این گیرنده‌های معیوب در موش‌ها جلوی آسیب به شنوایی آن‌ها را گرفت.
این تیم تحقیقاتی براساس یافته‌های خود دارویی طراحی کرده و ساخته است که اگر موثر واقع شود می‌تواند تغییری اساسی در کیفیت زندگی بسیاری از افراد و به ویژه سربازان ایجاد کند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->