«محمدعلی بهمنی» شاعر و ترانه سرا در بیمارستان بستری شد صداوسیما پیگیر خبرنگاران بازداشت‌شده در عربستان است جسد «مایکل موزلی» مجری بی‌بی‌سی پیدا شد فرشته حسینی و نوید محمدزاده در پشت صحنه سریال «جنگل آسفالت» + عکس بهروز شعیبی: لوکیشن‌ها را به استان خودمان بیاوریم | مشهد آینده خوبی در سینما دارد همه چیز درباره فیلم «خجالت نکش ۲» + بازیگران، خلاصه داستان و تیزر رسمی «وودی آلن» راوی انیمیشن «صندلی آقای فیشر» شد تصویربرداری «رویای نیمه شب» از سر گرفته شد تعطیلی سینما‌ها در روز جمعه (۲۵ خرداد ۱۴۰۳) + جزئیات آغاز پیش‌تولید فصل دوم «چرخ گردون» حکایت شمع مخصوص و محفل پروانگان فرهاد قائمیان رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم کوثر شد بهرز افخمی: «صبح اعدام» را احتمالاً تابستان اکران می‌کنم آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۲۰ خرداد ۱۴۰۳) تکراری‌های بفروش | نگاهی به روند دنباله سازی در سینمای ایران به بهانه اکران «تگزاس ۳» و «خجالت نکش ۲» قسمت اول «زخم کاری ۳» منتشر می‌شود + زمان پخش شگفتانه فرهنگستان زبان و ادب فارسی جدال فوتبالی‌ها و بروز یک دعوای فرهنگی قدیمی
سرخط خبرها

دبیر نخستین رویداد «سقاخونه»: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست

  • کد خبر: ۱۶۷۰۲۵
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۶
دبیر نخستین رویداد «سقاخونه»: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست
معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست و در مرحله بعد، اجرای این ایده ها را در دستور کار داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد و دبیر نخستین رویداد «سقاخونه»در حاشیه اختتامیه این رویداد به شهرآرانیوز گفت: رویداد ملی «سقاخونه» نخستین رویداد ایده پردازی در حوزه زائر و زیارت بود که سال گذشته بین شهرهای زیارتی ایران اسلامی شامل قم شیراز و مشهد برنامه ریزی شد.

وی افزود: حدود ۴۰۰ ایده خلاقانه و نوآور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. داوری های اولیه در شهرهای شیراز و قم انجام شد و در نهایت ۲۶ تیم به مرحله نهایی در مشهد راه یافتند.

بامشکی در ادامه گفت: داوران این رویداد توسط نمایندگان اعتاب مقدسه آستان قدس رضوی، حرم حضرت معصومه و حرم حضرت احمدبن موسی (شاهچراغ) و نمایندگان شهرداری‌های مشهد قم و شیراز اتفاق افتاد و در نهایت ۳ ایده برتر و ۲ ایده شایسته تقدیر انتخاب شدند.

وی خاطرنشان کرد: ایده های برتر برای حمایت به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شتاب دهنده ها و بانک‌ها معرفی می‌شوند و علاوه بر حمایت‌های که شهرهای شهرداری ها دارند، بنیاد ملی نخبگان هم حمایت های خود را از این ایده ها خواهد داشت.

معاون سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد افزود: امیدواریم برای سالهای آینده، در محورهای مختلف حوزه زیارت و خصوصا تعمیق و ترویج زیارت، این رویداد را ادامه دهیم. شهرهای زیارتی، مسائلی در حوزه های زیربنایی و زیرساختی دارند. اعتقاد داریم که حال و هوای شهرهای زیارتی باید متفاوت با سایر شهرها باشد و به همین منظور، رویداد سقاخونه نیز به دنبال این است که بتواند اثرگذاری داشته باشد.

بامشکی تاکید کرد: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست و در مرحله بعد، اجرای این ایده ها را در دستور کار داریم.

«مسئله محوری» و «اجرایی شدن» دو ملاک اصلی داوری بود

«سید رحمان میرزائیان» نماینده هیات داوران نخستین رویداد ایده پردازی «سقاخونه» نیز گفت: شهرها به دنبال رفع مسائل و مشکلات خود در حوزه های مختلف هستند و سعی می کنند برای این موضوع از روش های خلاقانه استفاده کنند.

وی افزود: جشنواره «سقاخونه» هم با همین محوریت کار را آغاز کرد و ملاک های داوری ما هم متناسب با همین موضوع شکل گرفت.

میرزائیان تاکید کرد: «مسئله محوری» و «اجرایی شدن» پیشنهادات و ایده های رسیده، به عنوان دو ملاک اصلی ما برای انتخاب تیم ها و گروه های برتر بود. در کنار آن داشتن مدل تجاری برای اجرایی شدن کار نیز در حوزه داوری مورد نظر قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: رویداد مشهد، مرحله سوم و نهایی داوری‌ها بود و پیش از این، ۲ مرحله داوری نیز در شهر‌های قم و شیراز اتفاق افتاده بود.

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->