هوای کلانشهر ۵ منطقه مشهد امروز پاک است (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) جمیله علم‌الهدی در دانشگاه فردوسی مشهد: شهید آیت‌الله رئیسی نمونه و مصداق عینی جمهوریت اسلامی بود پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بولوار قمربنی هاشم (ع) و زیر گذر شهید هریری در مشهد اعزام کاروان بسیج شهرداری مشهد به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) یاد «آتشبار ضدطیاره»| ناشنیده‌هایی از تاریخچه فلکه «ضِد» در خیابان امام رضا(ع) مشهد مترو مشهد روز دوشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز رحلت حضرت امام‌خمینی‌(ره) و روز دحوالارض اعمال‌قانون یک‌ هزار و ۳۶۵ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۸ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد ترافیک سنگین پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است پیشرفت ۷۳ درصدی رینگ پیرامونی بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در مشهد مترو مشهد روز شنبه (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد ویژه روز زیارتی امام‌رضا‌(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) قائل‌شدن حق بازتعریف فضاهای شهری برای شهروندان آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی برنامه‌ریزی، توسعه و تسهیل زیارت و گردشگری در مشهد | مدیریت شهری، متمرکز بر توسعه فرهنگ زیارت است + فیلم ۴۲۲ واحد مسکونی شهری که درپی سیلاب مشهد آسیب‌ دیده‌اند، نیاز به بازسازی دارند
سرخط خبرها
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد:

تلاش خراسان رضوی برای ایجاد قطب‌های درمانی در کشور

  • کد خبر: ۱۵۲۶۱
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۳
تلاش خراسان رضوی برای ایجاد قطب‌های درمانی در کشور
استاندار خراسان رضوی گفت: برای ارتقاء حوزه بهداشت و سلامت در سراسر خراسان رضوی باید توازن در توزیع تجهیزات پزشکی و پزشکان متخصص در استان رعایت شود.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم‌حسینی در دیدار اعضای هیأت مدیره دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد قطب‌های درمانی اقدام زیربنایی قابل توجهی در حوزه بهداشت و درمان استان محسوب می‌شود که رضایتمندی مردم را در پی خواهد شد.
وی با تاکید بر رعایت توازن در توزیع پزشکان متخصص و تجهیزات پزشکی در استان، افزود: هر چقدر شبکه بهداشت و خدمات مربوط به آن گسترش پیدا کند، حوزه بهداشت و سلامت ارتقا پیدا خواهد کرد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشونت در وقوع جرایم، افزود: در قالب مراکز روان پزشکی، کارشناسان و متخصصان این حوزه می‌توانند با فراهم کردن زمینه بالاتر رفتن آستانه تحمل مردم، در میزان ارتکاب جرم و سلامت تأثیر مثبت داشته باشند.
رزم‌حسینی ابراز کرد: بهتر است دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دانشگاه مادر جلساتی را با رؤسای دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار و جلسات تخصصی در بخش سلامت را همچنان دنبال کند. در این مسیر و در صورت لزوم از اختیارات استانی هم استفاده خواهیم کرد.
وی بخش سلامت را تأثیرگذار در حوزه امنیت استان دانست و گفت: اگر نظام ارجاع به عنوان پایلوت در خراسان رضوی ساماندهی و مردم آموزش‌های لازم را ببینند از نظر بالا رفتن شاخص‌های سلامت مردم بسیار ارزشمند خواهد بود.
در این دیدار مشهد محمدحسین بحرینی‌طوسی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش سلامت استان اعلام آمادگی کرد و افزود: در این راستا تلاش‌هایی صورت گرفته، اما به نتیجه نرسیده است، لذا درخواست می‌کنیم با کمک استاندار خراسان رضوی، نگاه بخش خصوصی در مورد دانشگاه علوم پزشکی تغییر کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->