اوضاع جسمی «حامیم» بعد از ۳ عمل جراحی + جزئیات زمان پخش زنده مراسم یادبود «شهدای خدمت» از شبکه دو مصطفی زمانی با «عطرآلود» به سینما‌ها می‌آید + زمان اکران بازگشت «منوچهر والی زاده» دوبلور باسابقه به تلویزیون شوک بزرگ برای علاقمندان به سریال «پایتخت ۷» | بهرام افشاری حذف شد؟ درباره محمدهاشم ظریف تبریزیان، نگارگر مدفون در حرم مطهر رضوی فراخوان چهل و سومین جشنواره فیلم هفته آینده منتشر می‌شود (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) قهرمانی از جنس اجتماع | نگاهی به فیلم سینمایی «آبی روشن» به کارگردانی بابک خواجه پاشا هنری سنتی، نیازمند نگاه امروزی است قرارگذاشتن با قافیه‌ها | چند سطر درباره مجموعه‌شعر «سمرقند» موسی عصمتی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۰ و ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۳) + زمان پخش ماجرای حذف مازیار لرستانی از سریال منوچهر هادی واکنش بهاره افشاری برای ۲ جوان درگذشته سریال «رویای نیمه شب» + عکس توضیحات علیرضا عصار درباره برنامه «کنسرتینو» همه‌چیز درباره فیلم «تگزاس ۳» | بازیگران، خلاصه داستان و تیزر رسمی من با «یک شیشه مربا» زندگی کردم و به پایش اشک ریختم آپاراتچی در اکران‌های سیار نیم‌میلیاردی شد
سرخط خبرها

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

  • کد خبر: ۱۱۵۰۱
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند
در کتاب « درباره سفر حج» تصویری از قبرستان بقیع که در زمان‌های گذشته و قبل از روی کارآمدن وهابیون دارای بقعه و بارگاه بوده، منتشر شده است.

 به گزارش شهرآرانیوز، کانال «کتابخانه تخصصی ایران و اسلام» که توسط دکتر رسول جعفریان رئیس کتابخانه دانشگاه تهران اداره می‌شود، کتاب «در باره سفر حج» نوشته حسین کاظم زاده را که در سال‌های ۱۹۱۰ ـ ۱۹۱۱ نوشته شده و درسال ۱۹۱۲ در پاریس چاپ شده معرفی کرده است.

در این کتاب تصویری از قبرستان بقیع که در زمان‌های گذشته و قبل از روی کارآمدن وهابیون دارای بقعه و بارگاه بوده، منتشر شده است.

 

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

 

 

در مورد بقیع چه می دانیم؟

 

بقیع، نام سرزمینی است در مدینه که به دستور رسول خدا (صلی‌الله علیه وآله وسلم) به قبرستانی برای مسلمانان تبدیل‌شد و نخستین کسی که در آنجا به توصیه رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) دفن‌شد، «عثمان بن مظعون»، از دوستان نزدیک پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و امیرالمؤمنین حضرت علی (علیه‌السلام) بود؛ کسی که حضرت علی (علیه‌السلام) در سخنان خود او را بسیار یاد‌می‌کرد و از روی علاقه‌اش به وی، نام یکی از فرزندانش را عثمان نهاد.

بقیع، قبرستانی است مورد احترام همه فرقه‌های اسلامی و اکنون در چند قدمی حرم پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) قراردارد؛ رسول خدا برخی از شهدای احد و نیز فرزندش «ابراهیم» را در آنجا دفن‌کرد و به این ترتیب بر قداست آن افزود. بعد‌ها عثمان بن‌عفان در قبرستان یهودی‌های مدینه به اسم «حس کوکب» دفن‌شد، اما معاویه بقیع را به‌قدری گسترده‌ساخت که قبر عثمان در بقیع قرار‌گیرد.

بقیع هم‌اینک مدفن ۴ امام شیعه، امام حسن مجتبی (علیه‌السلام)، امام سجاد (علیه‌السلام)، امام باقر (علیه‌السلام) و امام صادق (علیه‌السلام) است؛ همچنین قبر بیشتر زنان پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و نیز عباس عموی پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و فاطمه بنت اسد، مادر امام علی (علیه‌السلام) و برخی دیگر از بزرگان در این مکان شریف قراردارد.

 

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

 

 

منبع: خبرآنلاین

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->