اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند استفاده ۳۷ درصد مشترکین مشهدی از پاداش صرفه جویی آب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رینگ پیرامونی بوستان کرامت مشهد ۶۵ درصد پیشرفت داشته است | عملیات احداث این پارک تا مرداد به پایان می‌رسد تعیین تکلیف یک زمین ۲۰۰۰ متر مربعی در منطقه ۹ شهرداری مشهد گلایه مردم از جولان معادن شن شویی و استخراج ماسه در  حوالی آرامگاه فردوسی جشنواره گل‌های اطلسی در باغ مشهد برگزار می‌شود ترافیک پرحجم در میدان آزادی، تقاطع کلاهدوز و میدان بهارستان مشهد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولد ۱۹۱ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه مشهد جزئیات طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد انجام بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط‌۴ قطارشهری مشهد بهره‌برداری از کندروی بزرگراه پیامبراعظم(ص) و بوستان خطی بزرگراه امام‌علی‌(ع) مشهد در تابستان ۱۴۰۳ شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در یکی از کوچه های بلوار امیریه‌ مشهد + پاسخ گذری بر تاریخ کوچه وحدت ۲۵ که روزگاری چسبیده به برج و باروی مشهد بود گلایه ساکنان بهمن‌۱۹/۴ مشهد از معضل رهاشدگی اراضی بزرگ‌مقیاس این محدوده برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ ورود ۴۱۰ اتوبوس‌جدیدبه مشهد تا پایان سال حریم امن مشهد برای سرمایه‌گذاران با تأیید طرح پهنه‌بندی حریم شهر نجات بانوی مبتلا به سکته مغزی فریمانی از طریق اورژانس هوایی
سرخط خبرها

رتبه چهارم خراسان‌رضوی در مهاجرپذیری بین استانی کشور

  • کد خبر: ۱۱۴۸۴۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
رتبه چهارم خراسان‌رضوی در مهاجرپذیری بین استانی کشور
بر اساس تعریف آن دسته از اعضای خانوار‌های معمولی ساکن، گروهی و مؤسسه‌ای که طی پنج سال قبل از سرشماری (۱۳۹۵-۱۳۹۰) به استان محل سرشماری وارد شده‌اند و اقامت گزیده‌اند به‌عنوان مهاجران وارد‌شده  بین استانی طی پنج سال مذکور شناخته شده‌اند.

بیات | شهرآرانیوز؛ در سال ۱۳۹۵، بیشترین مهاجران بین‌استانی به استان تهران (۲۵.۱ درصد) وارد شده‌اند. استان‌های البرز، اصفهان، خراسان‌رضوی و گیلان به ترتیب با مقادیر ۱۰.۱، ۶.۲، ۵.۴ و ۳.۶‌درصد در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. به استان ایلام کمترین مهاجر (۰.۶ درصد) وارد شده است. بعد از این استان، به استان‌های کهگیلویه‌و‌بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، خراسان‌شمالی و زنجان به ترتیب با مقدار درصد ۰.۷، ۰.۹، ۱ و ۱.۲، کمترین مهاجران وارد شده‌اند.

خراسان‌رضوی چهارم در مهاجرپذیری استان‌های کشور

بر اساس تعریف افرادی که طی پنج سال قبل از سرشماری (۱۳۹۵-۱۳۹۰) از استان محل سرشماری خود خارج شده اند و در استانی دیگر اقامت گزیده اند به عنوان مهاجران خارج شده از استان طی پنج سال مذکور شناخته شده اند. در سال ۱۳۹۵، بیشترین مهاجران بین استانی از استان تهران با مقدار ۱۷ درصد خارج شده اند.

استان‌های خوزستان و خراسان رضوی، به ترتیب با مقادیر ۶. و ۵.۲ درصد و استان‌های البرز و اصفهان هرکدام با ۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. کمترین مهاجران بین استانی در سال ۱۳۹۵ از استان‌های سمنان، ایلام و یزد هرکدام با ۱.  درصد و از کهگیلویه وبویراحمد و زنجان به ترتیب با ۱.۳ و ۱.۵ درصد خارج شده اند.

خراسان‌رضوی چهارم در مهاجرپذیری استان‌های کشور

تفاوت بین مهاجران وارد شده و مهاجران خارج شده در یک منطقه معین به عنوان خالص تعداد مهاجران تعریف می‌شود. براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور در سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۶۱ درصد از استان‌های کشور مهاجرفرست بوده اند.

استان‌های تهران، البرز، یزد، سمنان و اصفهان به ترتیب با مقادیر ۱۶۶۲۹۰، ۱۰۴۲۳۲، ۳۶۷۴۶، ۳۰۶۴۶ و ۲۴۷۶۳ نفر دارای بیشترین تعداد خالص مهاجرت (مهاجرپذیری) بوده اند و استان‌های خوزستان، لرستان، کرمانشاه، همدان و سیستان و بلوچستان به ترتیب با مقادیر -۸۱۸۵۹، ۶۴۱۲۲، ۳۴۹۲۸-، ۳۲۴۱۸ - و ۳۲۳۲۶ - نفر کمترین تعداد خالص مهاجرت (بیشترین تعداد مهاجرفرستی) را به خود اختصاص داده اند.

پی نوشت: موارد فوق آخرین و جدیدترین آماری است که به تازگی در سالنامه آماری کشور منتشر شده است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->