رفع پلمب واحدهای صنفی طلا و جواهر در مشهد ۵۴ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد (۸ خرداد ۱۴۰۳) طلافروشی‌های مشهد بالاخره کوتاه آمدند | بازگشایی پس از ۲۲ روز با مبلغ ۲ میلیارد در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟ خبر خوش برای زوج‌های جوان | صف وام ازدواج کوتاه می‌شود؟ معرفی ۱۰ ماشین خارجی که در سامانه فروش عرضه می‌شوند | ژاپنی‌ها در دوره جدید واردات خودرو یکه‌تازی می‌کنند + تصاویر چطور بهترین لاستیک را انتخاب کنیم و چقدر بابتش پول بدهیم؟ قیمت افغانی امروز (سه‌شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳) وام ۵۰۰ میلیون تومانی برای دهه شصتی‌ها + شرایط و مدارک لازم برای دریافت وام هفته آینده، نتیجه قرعه‌کشی خودرو‌های برقی اعلام می‌شود سومین سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟ (۸ خرداد ۱۴۰۳) خبر‌های بسیار خوب دولت برای بورسی‌ها | ۴ تصمیم مهم برای نجات بازار سرمایه (۸ خرداد ۱۴۰۳) خبر مهم برای دارندگان حواله پژو پارس؛ طرح تبدیل حواله به این ۳ خودرو آغاز شد + اسامی خودروها، مبلغ و زمان تحویل (۸ خرداد ۱۴۰۳) چراغ سبز بورس بالاخره روشن شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۸ خرداد ۱۴۰۳)  آخرین جزئیات از تعیین تکلیف اعطای سهام عدالت به جاماندگان (۸ خرداد ۱۴۰۳) بانک‌ مرکزی نرخ سود بانکی را اعلام کرد | اخطار جدی به بانک‌هایی که از بخش‌نامه جدید پیروی نکنند یک دلار آمریکا وارد کانال ۶۰ هزار تومان شد (۸ خرداد ۱۴۰۳) نرخ طلا در بازار امروز مشهد (سه‌شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳) بایدونبایدهای عرضه نان اینترنتی در مشهد | نباید قیمت نان در بستر آنلاین افزایش یابد طرح سامان‌دهی استخدام کارکنان دولت در صف بررسی در مجمع تشخیص! پیش‌بینی برداشت ۴۰۰ هزار تن جو از اراضی خراسان‌رضوی نرخ روز دام زنده در بازار امروز مشهد (۸ خرداد ۱۴۰۳) | پیش‌بینی نرخ گوشت قرمز در بازار تشکیل ۴ پرونده تعزیراتی برای هیئت‌مدیره اتحادیه نانوایان مشهد بررسی وضعیت رهن و اجاره در شهرک شهید رجایی مشهد (۸ خرداد ۱۴۰۳) دلار بازار آزاد به کانال ۵۸ هزار تومان صعود کرد | حباب سکه چقدر شد؟ (۸ خرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه‌شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

«سامانه یکپارچه فروش خودرو» وظیفه‌ای درباره اعلام زمان حذف قرعه‌کشی خودرو ندارد

  • کد خبر: ۱۱۲۲۹۱
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۱
«سامانه یکپارچه  فروش خودرو» وظیفه‌ای درباره اعلام زمان حذف قرعه‌کشی خودرو ندارد
مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با بیان اینکه مسئولان سامانه یکپارچه وظیفه‌ای به جز ثبت‌نام متقاضیان ندارند، گفت: فقط وزارت صمت می‌تواند زمان حذف قرعه‌کشی و مسائل مربوط به حوزه خودرو را اعلام کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر توحیدی  در پاسخ به سوالی در مورد اینکه قرعه‌کشی خودرو قرار است برای چه خودرو‌هایی ادامه یابد؟ اظهار داشت: شرکتی که من مدیریت آن را به عهده دارم، مجری طراحی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو است و من در جایگاهی قرار ندارم که از ادامه روند قرعه‌کشی خودرو مطلع باشم.

وی افزود: مطلبی امروز به نقل از من در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی عنوان شده مبنی بر اینکه قرعه‌کشی برای برخی از خودرو‌ها دائمی خواهد بود و تنها تعدادی از خودرو‌ها از فرآیند قرعه‌کشی خارج می‌شوند که باید بگویم در واقع از صحبت‌های من برداشت اشتباهی شده است.

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو اظهار داشت: اینجانب مدیرعامل شرکتی هستم که در زمینه طراحی سامانه‌های فروش اینترنتی خودرو و ... دارای تجربه است و طی این سال‌ها شرکت ما برای خودروسازان متقاضی، سامانه‌هایی را طراحی کرده است تا از طریق این سامانه‌ها، خودروسازان نسبت به فروش خودرو به شیوه قرعه‌کشی اقدام کنند.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه وزارت صمت تصمیم گرفت تا سامانه‌ای را با عنوان «سامانه تخصیص یکپارچه خودرو» طراحی کند تا از طریق این سامانه ثبت نام خرید خودرو از تمامی خودروسازان به شکل متمرکز انجام شود و از طریق این سامانه نیز نتایج قرعه‌کشی اعلام شود، لذا از شرکت ما خواسته شد تا این سامانه را در اسرع وقت طراحی و در اختیار وزارت صمت قرار دهیم.

توحیدی افزود: بنابراین با توجه به سابقه شرکت ما در این زمینه، مهندسان و طراحان ما نیز نرم‌افزاری را طراحی و سامانه مورد نیاز وزارت صمت را ایجاد کرده و در اختیار وزارت صمت قرار دادند؛ بنابراین ماموریت ما تنها ایجاد یک سامانه بود که از طریق آن امکان ثبت‌نام متقاضیان خرید خودرو بصورت یکپارچه فراهم شود.

توحیدی گفت: از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو ثبت نام از حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار متقاضی انجام شد. پس از ثبت‌نام نیز قرعه‌کشی از متقاضیان خرید به صورت متمرکز و زیر نظر دستگاه‌های نظارتی از جمله وزارت صمت و سازمان حمایت انجام شد. بعد از مدتی نیز نتایج قرعه‌کشی و تخصیص خودرو از طریق وزارت صمت برای بارگذاری در سامانه در اختیار ما قرار داده شد و ما نیز از طریق سامانه و پس از کسب استعلام‌های لازم، نتایج را اعلام کردیم.

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با تاکید بر اینکه نرم‌افزار قرعه‌کشی توسط شرکت ما ایجاد نشده و این نرم‌افزار تحت نظر نهاد‌های نظارتی است، گفت: شرکت ما فقط مسئولیت ایجاد سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، ثبت نام از متقاضیان و اعلام نتایج تخصیص خودرو را بر عهده داشت و هیچ مسئولیت دیگری ندارد.

وی اظهار داشت: شرکت ما برای ایجاد نرم‌افزار تخصیص خودرو به دو دلیل انتخاب شد؛ یکی عدم وابستگی به خودروسازان بود، زیرا هیچ کدام از خودروسازان سهامدار شرکت ما نیستند و مساله دوم نیز تجربه چندین ساله ما در ایجاد سامانه‌های ثبت نام و فروش اینترنتی خودرو بود.

توحیدی بیان داشت: بنابراین من به عنوان مدیرعامل شرکتی که طراحی سامانه تخصیص یکپارچه خودرو را بر عهده داشته است، اعلام می‌کنم که شرکت ما هیچ مسئولیتی در قبال سایر مسائل مربوط به حوزه خودرو ندارد و فقط مجری ایجاد سامانه، ثبت‌نام از متقاضیان و اعلام نتایج قرعه‌کشی خودرو است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->