صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: حضور در این عرصه را موفقیتی برای خود بدانید و برای این برکت، به درگاه خدا شکرگزار باشید، زیرا همین امر نیز توفیقی است که خدا به بنده خود اعطا می‌کند تا با هرچه دارد، در راه تبیین حق سخن بگوید و ایستادگی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی در گردهمایی نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه شهرستان‌های شرق کشور که با عنوان «عهد حضور»، صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: وجود اقدس امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید «مَن فُتِحَ بابُ الخَیرِ فَلیَنتَهَزّه فَاِنَّه لایُدری مَتی یَغلُقَ عَنه» یعنی هرکس که دری از خیر به رویش گشوده شود، باید آن را غنیمت بداند زیرا هرگز معلوم نیست چه زمان این نعمت قرار است تمام شود.

وی افزود: مسئله امامت جمعه و نمایندگی ولی‌فقیه نیز باب خیری است که برکات زیادی دارد و برای همه برکاتی که در این عرصه داریم، اگر بتوانیم اخلاص خود را حفظ کنیم، سرمایه و توشه بسیار عظیمی برای آخرت تک‌تک ما خواهد بود؛ ضمن اینکه در دنیا هم عزتمند هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: البته همه این مسائل مربوط به محاسبه دنیایی امور است و برکات این کارها، گاهی اوقات امکاناتی برای ما به وجود می‌آورد که فرد بتواند خدمتی ماندگار به ساحت مقدس رسول خدا(ص)، اهل‌بیت(ع) و دین خدا انجام دهد. ائمه جمعه بدانند در میدانی قرار دارند که اگرچه موقعیت‌ها فشار می‌آورند و فراز و نشیب‌های بسیاری در آن وجود دارد اما ما به ازای این سختی‌ها، برکات و دستاوردهایی می‌تواند باشد که قابل‌احصا نیستند. اگر این میدان نبود، ما در کدام عرصه می‌توانستیم دین خود را به ساحت دین خدا برآورده کنیم؟

وی ادامه داد: حضور در این عرصه را موفقیتی برای خود بدانید و برای این برکت، به درگاه خدا شکرگزار باشید زیرا همین امر نیز توفیقی است که خدا به بنده خود اعطا می‌کند تا با هرچه دارد، در راه تبیین حق سخن بگوید و ایستادگی کند.

جای خالی مساجد در شهرهای جدید

حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور نیز در این همایش گفت: در طول تاریخ، برخی نهادها توسط حکومت‌ها و برخی تشکل‌ها توسط مردم‌پایه‌ریزی شده‌اند. در نوع اول، نهادهای حکومتی برای رسیدگی به یک بحران یا اداره اوضاع شکل گرفته‌اند و در نوع دوم، تشکل‌های مردم‎نهاد برای حل گرفتاری مردم ایجاد شده‌اند. بااین‌حال، فقط یک نهاد است که فراتر از حکومت‌ها و ملت‌ها، شارع مقدس خودش به میدان آمده و آن را پایه‌ریزی کرده است. این نهاد همان مسجد است که در انقلاب اسلامی، به حدی از شکوفایی رسیده که می‌توان گفت نهادها و تشکل‌های بسیاری از این بستر به قدرت رسیده و جامعه را به سمت تعالی برده‌اند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور تصریح کرد: خدمتی که انقلاب اسلامی به نهادهای عمومی و کانون‌های دینی انجام داد، غیرقابل‌اغماض است اما صد افسوس که شرایط کنونی از الگوی انقلاب اسلامی فاصله بسیار دارد. در یک نمونه می‌توان به نایاب بودن مساجد در شهرهای جدید اشاره کرد که منطبق با معماری اسلامی، باید در هر شهر به سهولت در دسترس مؤمنین باشد اما متأسفانه جای خالی آن در پروژه‌های کلان مسکن سازی به‌شدت احساس می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.