صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تجربه فیلتیرینگ در ایران می‌گویند پلتفرم‌های فیلترشده، رفع فیلتر نمی‌شود. مانند تلگرام، که هر چند بعد از اعتراضات دی‌ماه ۹۶، مدتی رفع فیلتر شد، اما در اردیبهشت‌ماه ۹۷ برای همیشه فیلتر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «پهنای باند کاهش پیدا نکرده است. ما این موضوع را به صورت مستمر رصد می‌کنیم. بخاطر مسائل امنیتی و برخی از بحث‌ها که این روز‌ها است، ممکن است گاهی اوقات محدودیت‌هایی توسط دستگاه‌های امنیتی تصمیم گیری و اعمال شود، ولی در کل ما هیچ کاهش پهنای باندی نداشته‌ایم و پهنای باند مورد نیاز کشور را به صورت روتین تامین می‌کنیم.» این جملاتی است که عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات ابراهیم رئیسی در جلسه هئیت دولت و درپی اعتراضات مردم به گشت ارشاد و حجاب بیان کرد.  

حال از ۳۰ شهریور ماه تا به امروز علاوه بر محدود شدن اینترنت و قطع شدن کامل آن در ساعات خاصی از شبانه روز، برخی برنامه‌ها مانند واتس اپ، گوگل پلی، اینستاگرام و ... با فیلتر رو به رو شده اند.  

واتس اپ و اینستاگرام به سرنوشت تلگرام تبدیل می‌شود؟
 اینستاگرام  و واتس‌اپ دو پلتفرم اول مورد استفاده کسب و کار‌ها در سال‌های اخیر هستند. بنابر گزارش‌های منتشر شده اینستاگرام بستر تامین زندگی ۹ میلیون ایرانی است که بازاری بین ۱۸ تا ۳۲ هزارمیلیارد تومان در کشور دارد. واتس‌اپ نیز پیام رسان اول ایرانیان است که سهم آن از کل کاربران اینترنت ایران به بیش از ۷۱ درصد می‌رسد.  

اما، تجربه فیلتیرینگ در ایران می‌گویند که پلتفرم‌های فیلترشده، دیگر رفع فیلترینگ نمی‌شود. مانند تلگرام، که هر چند بعد از اعتراضات دی ماه ۹۶، مدتی رفع فیلتر شد، اما در اردیبهشت ماه ۹۷ برای همیشه فیلتر شد.  

فیسبوک و توئیتر نیز در حوادث ۸۸ بستری برای اطلاع رسانی اخبار و اعتراضات مردمی بود که درپی شدید شدن درگیری ها، مهر فیلتر بر روی آن نشست.  
منبع: قرن نو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.