عدالت فضایی، زمینه‌سازِ رسیدنِ شهروندان به توسعه فردی هوای کلانشهر ۵ منطقه مشهد امروز پاک است (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیگیری دغدغه شهروندان مشهدی درباره بوی بد استخر بوستان کوهسنگی زمان بهره‌برداری از ایستگاه مترو باب الجواد (ع) مشهد اعلام شد+اینفوگرافی شهروند خبرنگار | درخواست افزودن اتوبوس در مسیر روزبازارهای محدوده جاهدشهر و الهیه مشهد + پاسخ جمیله علم‌الهدی در دانشگاه فردوسی مشهد: شهید آیت‌الله رئیسی نمونه و مصداق عینی جمهوریت اسلامی بود پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بولوار قمربنی هاشم (ع) و زیر گذر شهید هریری در مشهد اعزام کاروان بسیج شهرداری مشهد به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) یاد «آتشبار ضدطیاره»| ناشنیده‌هایی از تاریخچه فلکه «ضِد» در خیابان امام رضا(ع) مشهد مترو مشهد روز دوشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز رحلت حضرت امام‌خمینی‌(ره) و روز دحوالارض اعمال‌قانون یک‌ هزار و ۳۶۵ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۸ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد ترافیک سنگین پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است پیشرفت ۷۳ درصدی رینگ پیرامونی بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در مشهد مترو مشهد روز شنبه (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد ویژه روز زیارتی امام‌رضا‌(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) قائل‌شدن حق بازتعریف فضاهای شهری برای شهروندان
سرخط خبرها

لزوم تعامل مدیریت شهری مشهدمقدس با حوزه‌های علمیه در حوزه‌های فرهنگی و مساجد

  • کد خبر: ۲۲۸۱۱۷
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
لزوم تعامل مدیریت شهری مشهدمقدس با حوزه‌های علمیه در حوزه‌های فرهنگی و مساجد
شهردار مشهدمقدس گفت: ارتباط بین حوزه‌های مختلف از موضوعات مهم جامعه است. مسائلی که به اعتقادات و دین مرتبط می‌شود از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند و همه کار‌ها باید مبتنی بر دین باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف، در آیین تکریم و معارفه مشاور شهردار در امور دینی، روحانیت و حوزه علمیه که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: مشهد شهر امام هشتم بوده و فرهنگ رضوی بر این شهر حاکم است؛ این فرهنگ باید بر کل جامعه حاکم شود و اگر این اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. 

قلندرشریف خاطرنشان کرد: طرح تحول طبیعی است و به سمت مثبت بوده و حجت‌الاسلام فاطمی‌ارفع نیز از نیرو‌های توانمندی است که می‌تواند به مدیریت شهری کمک‌های بسیار زیادی بکند.

وی افزود: تعاملات مدیریت شهری با دیگردستگاه‌ها باید به نحو مطلوب برقرار باشد و تعامل با حوزه علمیه نیز اهمیت بسیاری دارد که امیدواریم حجت‌الاسلام فاطمی‌ارفع با توجه به شناخت زیادی که از حوزه فرهنگ و مدیریت شهری دارد، بتواند این تعامل را به بالاترین حد ممکن برساند. بحث مسجدمحوری نیز باید مورد توجه باشد.

در ادامه این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین فاطمی ارفع، مشاور شهردار در امور دینی، روحانیت و حوزه علمیه بیان کرد: شهر مشهد مقدس با عنایت به ظرفیت‌های متعدد و فراوانی که دارد، هویت ملی، دینی و معنوی دارد. 

او گفت: شهرداری متخصص تربیت انسان‌ها و شهروندان نیست، اما رسالت دارد تا نهاد‌هایی که متولی خودسازی انسان‌ها قرار دارد را پای‌کار آورد و در این دوره این عزم جدی است و همت زیادی برای آن وجود دارد. شهرداری می‌تواند خدمات را برای دستگاه‌های خدمت رسان تسهیل سازد.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین مقامی، مشاور سابق شهردار در امور دینی، روحانیت و حوزه علمیه در این جلسه اظهار داشت: خداوند را شاکرم که حدود ٢ سال و ٧ ماه در سمت‌ها و مسئولیت‌های مختلف در خدمت مردم بوده ایم. 

وی افزود: شورا‌های سه گانه، شورا‌های کشوری هستند که نمونه و ناظر آن وجود دارد و بنده نیز در این مدت نایب رئیس این شورا بودم؛ هویت این شورا نیز ستادی است و در عرصه اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و صیانت از حقوق شهروندی فعالیت دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->